Антония Петрова се похвали с нова връзка

"Мис България" 2009 превъзмогна раздялата си с Александър Бередин и вече има нов мъж в живота си.

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова се похвали с нова връзка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък я харесвам. Искам да и направя бебе. Първо тренировки в задния двор.

но ще го кажа.Тази мадама не е крокодил,а годзил.

Я, крокодил!

Тая обаче е някакво абсолютно перде! със сигурност има психично заболяване. Няма такава жена просто. Сега цялата популация на фолк клубове, фризьорски салони и кафенца ще почне да цъка с език кой ли е прилапала пак. Върви й явно, кълве...

Ама тая лелка как може да е Мис България-тя е Мисис Вещица!!

НЕ С МАЛКО ВЪОБЩЕ ДА МОЖЕШЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ ЧЕ ИМА НЕЩО КАТО МОЗЪК............... ТОЦО, ТОЦО ,ЧЕ СИ СТАРА ЧАНТА СТАРА СИ АМА НЕ СИ ЛАЧЕНА ОРЪФАНА СИ.............

Тоц, днес как е щастието - има ли в изобилие! Нема се пуашиш - по-убава си и от дзвер - щта земи некой дракон!

Много се състарил милият крокодил,какви дълбоки бръчки е отпрал,тъга,от глад и алкохол.И за чанта вече не става. Мъкааа...Пропи е руснака заради пернишкият крокодил,още един ще се пропие зарад пернишката мис и мисиска

Да можеше да се похвали и с малко мозък...

Ми нали имаше две- три ВИШИ......!

Антония е крокодил.

Предлагам другари да направим БЕРЕДИН герой на пернишкия труд!!! НЯМА, повтарям НЯМА такъв всеотдаен човек който да си жертва най-милото, да се престраши и еве това ЧУДОВИЩНО ГРОЗИЛИЩЕ! ГЕРОЙ НА ТРУДА БЕРЕДИН!

"Мъжът на Антония Петрова отказа да й даде развод. Богаташът Александър Бередин категорично е отказал да подпише документите за разтрогването на брака, тъй като миската настоява за твърде голяма издръжка. Макар да твърди, че няма да претендира за половината от богатството на руснака, Петрова все пак се надява да гушне едни пет милиона след развода. Бередин обаче няма никакви намерения да й дава каквото и да било и смята в съда да докаже, че тя е виновна за краха на брака им, тъй като му е изневерила."

Мале, кой ли нещастник се е хванал с този крокодил?! Пу! Пу! Котка да не ми мине път...

Като я гледам какво хубаво момиче е била като са я избрали за мис България, а в последствие на какво се е направила. Да е жива и здрава, след като е пуснала Бередин, явно яко и сигурно е захапала. Дерзай !

Бахти жълтите интриганти. В профила си Антония е пуснала снимки от някаква реклама по вестниците, гласяща "Brad is single" и отговаря ". so am I ...". И нашите парцаливи журналисти веднага спретнали интригата, че новото й гадже се казва "Брад". И после десетки интернет потребители се изкензаха под измислената новина, плюейки жената каква била.

накратко: Тоца върти г... като пернишка бетонобъркачка.

Като се похвали с нов химен ще го приема за истинска новина.

Върти, Тоцо, върти, че след 5 години сал вибратора ше въртиш!

Ясно. Седмица на пернишката красота в Дир-а. Промоция на Антония... Вчера затваряме... Днес отваряме нова връзка. Чудя се, какво ли е "отворена връзка": А. Връзка, която предстои да се затвори. Б. Връзка, която се затваря при по добро предложение. В. Връзка придружена с отваряне на нова банкова сметка, смяна на адрес, телефон и т.н.

Г. Тя отваря крака, той банкова сметка на нейно име.

Някоя сутрин и този ще стане преди да си се гримирала и ще избяга като другите. Макар че за всички нормални хора и гримирана си страшна. Снимката ти не се препоръчва за гледане след 22:00 поради опасност от нарушения в съня.

Успокоих се! Добре че съня ми беше нарушен само 2 дена.

Колко красиви жени имаме, но не са миски, защото са красиви и от вътре и тази показност не им е необходима. Истински красивите жени са добрите майки, съпруги, дъщери.... Тази грозновата селундурка незная кой мъж може да я хареса и по какво-превземките, лакомията за пари или морала. Горкия бъдещ мъж до нея, със сигурност ще има още много след него, това са леките жени.

Парцал в женски род - парцалеса!

Ей много бързо преодоля голямата си любов тази, но такива звезди като нея сигурно са имунизирани.

Aaa, сега стана по-ясно как се издържаш сама от 'доста време'. Забравила си само да кажеш, колко си щастлива, но предполагам се подразбира. Сега чакам новината кога ще сложиш пак пернишките очила и пак ще си щастлива!

Понякога просто отварям да видя колко е грозна

е то няма жена която да е пуснала един клон преди да хване друг... освен ако по напориста не я е изритала от клона

Възможна ли е кръстоска между крокодил и кон?

По точно,кръстоска между кашалот и маймуна!

Плача!

Само кенефа в някой двор може да си избърше човек с тази гнусла...... с кой ли не е била!

Един се отърва ама друг затъва. Такива вършачки са за трудово-изправителен лагер - къде си Бай Тошооооооо?!?!?!

Дир печели от това ние да им четем "новините". Но аз печеля от това да чета коментарите за Крокодили Това. Някои ме разсмиват до сълзи.

Всички сме тук за това :)

Ебати изаглавието!!.. Превъзмогнала раздялата???? По-точно трябва да се каже ,че едвам е превъзмогнала брака си.То бяха гонки,бой,екшън.Стига толкова писане за нея!Това е пиар.

Егати кучката. Легнала върху чужд мъж. И го показва по сайтовете. Тая сигурно ще помести и как се чука.

Не се прави така. Разведи се окончателно и тогава курвясвай! Иначе скоро ще се почувстваш като натровена. Все едно си яла повърнато - смесено малеби с дроб-сарма.

сигурно е било гадно

Ако не беше толкова нагла в поведението си, надяли щеше да ни се струва толкова грозна.

Винаги е хубаво да си влюбен, щом тя може, значи и ние можем, :))

Дали Тоца ще си върне кожените балтончета на бившия?Той я зарина с кожи и камъни, а пък тя се кълне, че не я вълнува материалното...

Е-мий, това е най-важната част от играта: така да омаеш другия, че да не разбере каква си всъщност.

Леле, каква конска мутра!

Боклука е същия, платеца е следващия!

Деба и курветината, пернишки крокодил, захапе ли къса живо месо.

Толкова е пернишка, колкото половината сте софийски :) Момата е от Пазаджик, преселена "У Перник".

А-аа, сега разбрах.Аз си мислих, че кучката е само пернишка порода, а то било пазарджишко-пернишка.

Успя да ме разсмееш. Благодаря!

К'во ти пречи Перник. Крокодила си е крокодил без значение дали е от Перник.

Тъпи модератори. Ще си изгниете в простотията!

Абе наистина сте много жалки дирнишките модератори. Под Дирнишки- разбирайте ЗАДНИЦИ! Скрити зад техниката сте много велики. Голямата работа сте. А навън сте- МИШКИ!

Крокодила си е крокодил а си правеше реклама че е с висше образование проста е като тиква.Ясно е че няма от къде вече да "цица" а времето напредва и по добре да потърси нов балък ,но пилето каца веднъж та ще има да чакааааа!!!!