Принц Рахим и моделът Кендра Спиърс чакат второ бебе

Принц Рахим и съпругата му - манекенката Кендра Спиърс, която сега е принцеса Салва Ага Хан, очакват второто си дете.

Обратно в новината

Коментари - Принц Рахим и моделът Кендра Спиърс чакат второ бебе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееееех, Кендра Спиърс. Красавица неземна. Била селско момиче, от много малко село и семейство с осем деца мисля. Всички и казвали, че е слаба и висока и да се пробва за манекенка. Та направила си тя селфи един ден във ваната и я пратила в модна агенция. После и се обадили. Манекенка, принца я забелязал и ХОП! Принцеса :))) Ама е наистина красива, заслужава си живота на принцеса, все пак природата не на всеки дава такива бонуси

Има половин изречение - "лидер исмаилитите." Май няма редактор? Асасините а ислямска секта исмаилити от направлението низари. Те са военизирана организация, активна в Близкия изток от 8 до 14 век, станала известна със систематичната практика на убийства на политически противници. От края на 11 век тяхна основна база е изградената от Хасан ас-Сабах (или Хасан и-Сабах) крепост на планината Аламут в Иран, разрушена през 1256 от монголите. Почти веднага след като Хасан и-Сабах става Старец от Планината(както го наричат асасините), той праща свои хора в Сирия, за да разпространят Новата Доктрина, където обаче начинанието му е доста по-трудно. Старецът от планината се надява да отвори втори фронт срещу селджуките като започне от Сирия. Постепенно асасините се установяват в дузина градове там като Алепо например и даже си отвоюват крепости като заплашват с убийство регенти на различни градове. Първата християнска жертва на асасините е Конрад дьо Монферат. Това е едно от най-запомнените убийства на исмаилитите. Въпреки страха на християните от асасините, те не са обръщали толкова внимание на кръстоносците, отколкото на другите мюсюлмани, които не са от тяхната секта. За разлика от персийските асасини, които са унишожени, сирийските продължават да съществуват. Те никога не достигат отново апогея, който са достигнали по времетo на Синан. Стават наемници на християнски и мюсюлмански благородници, докато накрая не стават една от многото малки ислямски секти. Днес исмаилитите все още съществуват, но не като екстремистка организация, а като търговци и занаятчии.

Тая разбрах, че била позьорка на дре'и. Този пък бил безработен или както му казвали на село "принц". Да бяхте написали къде е безработен, в коя държава. И двамата не съм ги чувал. По името съдя, че нещата се въртят около мюслитата. Дайте банкова сметка да изпратя пари, че тоя сиромах няма за вода, сапун и самобръсначка.

Тази мацка не е добре. Явно си е намразила онази работа. Рязан. Гнус.

В Щатите много мъже са обрязани и без да са мюсюлмани или евреи. Там се счита за "по-хубаво" и по-хигиенично...

То хубаво да плюете, ама мъжът на снимката не е грозник! Може да не е топ модел, обаче за богат мъж си е истински красавец. На снимките от сватбата двамата си подхождат и няма фрапираща разлика. Да не кажа, че той като той е доста бледолик ако се разходи из улиците в България с обикновени дрехи ще си мине баш за българин.

Който има парички, може да е капасъзин, ама ше носи вратовръзка, ше се ожени за красива жена, ше я потурчи, ше й сложи каквото име му харесва ...

100000000000000000000 +. Смешно е, който си мисли, че не е така. Сега като някои кажат, че тя също има пари, така е, но не толкова колкото него. А в тяхния свят това има значение. За това тя е готова и да плати тази висока цена

Ти пък откъде знаеш дали плаща висока цена? Дали страда според тебе? Така като я гледам не е било баш от алчност, глад и немотия като се е женила иначе можеше и по-високо да уцели.

И на какво е принц този Рахим?

Същият е като наш Цар Киро.

Така е, нямат си кралство, но са начело на исмаилите, които са втората по големина общност изповядваща Шиитския ислям. Шиитите пък населяват почти всички близкоизточни и азиатски държави. А кралското семейство си живеят по замъци в Европа и Америка и се женят за бели красавици. Семейството разполага с нетни средства в размер на 800 млн. $, поне през 2010 г.! Това е!

Откъде тези 800 млн, бе, инфо, щом нямат нищо?

Много лидер, много нещо.

Поне се намери един човек да довърши работата на тази, която е написала/преписвала статията. За съжаление голяма част от авторите, които пишат статиите си, не разбират понякога какви уникални глупости пишат

Принц ама без кралство, не му се живее в пустинята, а в Швейцария, не иска исмаилитка, а бяла американка ...

Второто дете сигурно ще е християнче.

След няколко години каот се разведе и гушне няколко милиона - си е уредила живота. Иначе интересното е, че и дядото и бащата на този все за манекенки са се жанили, а той все така грозен ...

Поредната бяла кучка оженила се заради пари за подчовек, уф смрад!

Малко "директор на водопад" си пада този принц :) Принц на исмаилска секта на шиитския ислям... ала-бала, 1001 нощ :) иначе да са живи и здрави, тя е намерила мъж с пари, той е намерил красавица да му облагороди гените, "уин-уин" ситуация, както се казва. Пък и шиитите не са като сунитите, да си опаковат жените като пингвини

Не се хвалете с незнанието си - това са едни от най-богатите хора на планетата и живота ви зависи доста от тях, дори да не го съзнавате. За добро или зло - такива са и винаги си избират БЕЛИ и красиви жени за разплод.

Живота ни зависи само от Божията воля.

Ае, какво ми зависи живота пък от тоя бе?

Откъде тези 800 млн, бе, инфо, Избирали си бели и красиви жени за разплод?! Но; 1Останали са си същите грозници и 2. Доколко още са "ислямити" или както се наричат по кръв - та те вече на 7/8 имат бяла кръв.

Готино маце с грозник. Дали е за пари или да?!

от такива бели жени най-ми-се-повдига, предали расата, независимо хубави ли са, те са просто сексуална придобивка за фундаменталистки принцове, които не ги и броят за нищо друго, все пак за тях жената не е човек!

то това не жена- то хамериканка...

От кое ханство са тия бе.......

Така и не разбрах, на какво е принц тоа?

Ми то и аС... Хем се насилих до края да прочета тази "новина" само и само да разбера какви са теЯ... Но не би!

А ти да не мислиш, че този , който е писал, знае? И дори не си е направил труда да прочете и да допълни информация. Преписал, пуснал през преводач - и ето - изкарал си заплатата. Как тия тъпана ри си уреждат тези сладки служби? Сигурно са некакви на шефа!