Топ 10 на песните, които ни разсейват зад волана

Британската певица Адел е начело в класация за изпълнители, чиито песни са звучали най-често по време на пътни инциденти.

Обратно в новината

Коментари - Топ 10 на песните, които ни разсейват зад волана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пинк Флойд и газ до дупка.

За мен - по-твърдичко, при газ до дупка. За Флойд отделям друго време ;)

Б Р А В О !!!

Хайде не се правете на американци моля! Българската музика от едно време (не чалгата) е в пъти по хубава от американската! Но американците не слушат Българска музика, а си държат на своето. А вие?

Пинк Флойд не са американци!

Коя българска музика от едно време? Лили, Васко, Щурците, ФСБ, Надежда Хвойнева, Константин Гугов... Дай някакви насоки. Не че не съм си ги намерил, ама едва ли съвпадат с твоите...

Аз в моя 22 годишен Golf 3 (само 8 години по-голям от мен), първата ми и единствена кола все още, която си карам на метан, си слушам ето тази песничка доста често...... vbox7 . com / play:d146659b :)) (съберете интервалите само)

По-малък от мен де, исках да кажа... Аз съм на 30. А БГ музиката си е БГ музика, чат пат включвам и някоя чалгичка, но рядко! А блеенето на Адел или Риана не мога да го понасям просто....

Ние тия песни в България не ги слушаме! Ние си слушаме чалгичка!

Ние себе си ли имаш предвид ???? Това е едно от малоумните развалящи и супер тъпи глупости !!!! Н Е , Н Е И ПАК Н Е НА ЧАЛГАТА !!!

То пък един топ ... Не е като песните точно за зад волана- 1.,,Highway Star,, 2.,, Highway To Hell,, 3.,,Road To Hell,, 4.,, Hit The Road, Jack,, 5.,,Street Of Dreams,,

А къде оставяш магистралните хитове - "Whole lotta Rosie" и "Thunderstruck"?.

То оставаше да ги изброи всичките... Ние нали си ги знаем. Приеми поста ѝ като мен - просто насока. Не е машинописка, все пак. \m/

Има само едно име, което разсейва зад волана - Йохан Себастиан Бах.

кат гледам - само музика за обратни пе... волани.

Според мен, катастройата е ставала по следния начин: 1.По радиото тече дадена песен от гореизброените. 2.Шофьора, както си кара бързо и понечва да смени станцията. 3.Вследствие на това, колата се занася на нейде. и така....

Евала!

Пълни глупости. Едва ли тази статистика е правена и в Китай или Индия. Като нищо ще се окаже, че в топ10 са все китайски и индийски песни.

На Адел песните са толкова меланхолични, че не знам кой е останал въобще жив докато е шофирал и слушал.

Тъпо изследване. Над 50% от шофьорите са карарали с панталони и затова панталоните са виновни за катастрофите. За да бъде добро изследването трябва да видят колко % са слушали дадена песен от всички шофьори не само от катастрофиралите и колко % са от катастрофиралите. Ако да речем 10% от катастрофиралите са слушали музика а от всички кормуващи 20% са слушали музика, то музиката помага за доброто кормуване. Ако Адел я слушат половината от шофьорите и само 20% от катастрофиралите, Адел помага. Абе написледък журналистиката се превърна в източник на клюки, не на информация.

Привет, Аз мисля, че изследването не е толкова тъпо, но е тъп извода, който е влязал в заглавието. Във Вликобритания явно харесва (разбирай и слуша) много Адел и Бибър. Ако в изследването са разпитвали участвали в пътни инциденти и те са казали, че катастрофата е причинена от тях понеже са се "отнесли в мислите си някйде" заради песента и тази им грешка е причина - може и да е правилно и изследването и извода, но както и Вие казвате - журналята го преразказват както те са го разбрали (превели) или както им отърва за да се хванем ние "рибоците" да четем. (У нас понеже се слуша Азис и Лепа Брена - катастрофи не стават.)

аз слушам "танцувай рунтава кокошко с ритъма на песента" или "ооо тигре тигре" или " таралежа ежа" и съм много концентрирана зад волана

Слушали са каквото е най-популярно в момента. Ако направят същата класация след пет години резултатите ще са съвсем различни.

който си е завеян,каквата и музика да слуша,все тая.Най-добре никаква. Но в София не се спазва ограничение за висока скорост,някои карат като на магистрала,а полицаи -никъде няма.

Аааа-има,има полицаи!Я,вчера колко се бяха изсипали,с каски,с щитове-като на война!И то само за едни запалянковчета.Ако така ни пазеха от цигани,бежанци и престъпници-цена намяше да имат.

Адел е толкова дебела, че нищо не виждам през стъклото от нея!

У Ж А С !!!

Имали такива песни, които да не отклоняват вниманието!!! Ами, НЯМА! Песните и музиката както и новините по радиото са толкова разсейващи, колкото и мобилния телефон, защото при слушане и говорене човек изпитва емоций несъвместими с дейност като шофирането за която се изисква висока концентрация! P.S. Това също така се отнася и за превоз на съпруга и любовница, поради емоционалвия характер на разговорите!!! Абе, направо забранете всичко което разсейва шофьора! Не случайно в градсия транспорт, влакове, самолети и кораби водачите са отделени от екипажа и пътниците!

Римският император Емоций в кой век е управлявал?

Не знаеш ли? Вув вторий век.

тази класация счупи глупомера. мен стар шофьор с 50 г. стаж най ме кефи : батальна се строява ,роковете от около 60 години. мелодиите от филма блус брадърс. като радия : дарик насталджи, дарик, и ФМ 90 л Бил Хелии ,Чък Бери, Фатс Домино , шедоус,Рей Чарлз ,Елвис - рока на затворниците,Джери Луис и така нататък.

Те това слушам и аз + AC/DC, Аеросмит, кънтри, Бройън Сетзер и така нататък!!! От мен ГОЛЯМ + :)

Браво , наборче----

Да объркате името на Бийтълс-срамота.