Диляна Попова показа снимка на Асен и сина им

Манекенката Диляна Попова показа за пръв път в публичното пространство лична снимка на актьора Асен Блатечки със сина им Борил.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова показа снимка на Асен и сина им | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красива е но колко е куха и празна от вътре само тя си знае....

Големи моралисти тук пишат. Това са нещата от живота. Зависи от колко години сте заедно, затова още гледате романтично на брака. На младини имах един приятел, който все проповядваше морал и как трябва да се верен до гроб на избора си. Накрая жена му се влюби, взе си двете деца и го заряза. Та така..... "Прекален светец и Богу не е драг". Докато морализаторствате много знаете какви ги върши партньора ви. Връзки, в които и двамата да са верни няма, все някой ще сгази лука. Важното е другия да не разбира. Когато си обвързан с един човек от много време няма как да не ти омръзне и да не стигнеш до изневяра. Образно казано, няма как 10-20-30-40 години всяка вечер да вечеряш само супа и да четеш една и съща книга. В даден момент ти втръсва и искаш нещо друго. Бракът е преди всичко отговорност и задължение, а жените са създадени, за да раждат и гледат деца, а не за да бъдат щастливи с мъжа до себе си. Щастие ще й дават децата. Но да разправяш как видиш ли след 30 години още искаш само партньора ти и не желаеш нещо друго е лицемерие. Бракът е измислен с определена цел, но човешката природа е друго нещо. Едно са физическите и душевните потребности, друго са наложените норми и правила на обществото.

едно са физическите потребности на хората а съвсем друго са коректността и респекта към партниора! да на всеки може да се случи да не му се получи връзката, да му омръзне партниора или да реши че не се е "наживял", въпороса е как ще се отнесеш към човека до тебе - дали ще го лъжеш или ще му кажеш че нещата не се получават и да всеки да си търси късмета. виж блатека се гаври и със собствената си жена като публично и изневерява и се гаври и слюбовницата като пак се връща при жена си. а можеше просто да приклучи със съпругата като мъж и да отиде при "новата". ама дори и да беше направил така, скоро и с нея щеше да приключи :)

да, прав/а сте. Най-добре е партньора да не разбира и семейството да се запази. В случая това дете е планирано и желано, той напуска жена си, после се връща при нея и зарязва новата преди раждането. Тъпо е и унижението е публично. Всеки може да се влюби, но ако решиш да си с нов човек и да имате дете, няма връщане назад. Но щом жените го позволяват - значи може. Сами са си виновни.

"все проповядваше морал и накрая жена му го заряза" - звучи идиотски, всички очаквахме, че той е сдал багажа, пък той си е останал морален, язък за писането.

младеж ! Разказваш как баща ти и майка ти не са се обичали и ти не си видял какво е любов от май-ранна детска възраст. Деца, които не са попили любовта между майка си и баща си няма как да я изживеят в своя личен живот. И не могат да направят друг човек щастлив. Ако се чудиш, защо ти нямаш споделена любов в живота, там е отговора.

Разбрахме , че не си моралист , а въздухар . Когато създаваш деца, носиш отговорност и мислиш първо за тяхното щастие , а след това за твойте мераци и сърбежи ....

Това нейното вече замяза на отмъщение. Разбирам страстта й към снимките, все пак е моделка. Обаче непрекъснатата употреба на детето ме кара да се съмнявам в женските й качества. Зер само хубост не стига, трябва и сърце, и мъдрост поне малко.

Разбирам страстта й към снимането, обаче прекалява с фото филтъра, който прави "от жабата принцеса". Навсякъде милоство се е филтрирала. Това е тъпо, даже и аз не си го позволявам - как ще си кача подмладената красива снимка във фейса и утре хората като ме видят, няма да ме познаят. Или не дай си боже ме познаят и ме питат дали съм болна.

Щом има дете, вече не може да мисли безотговорно. Бащата може да е всякакъв боклук, но майката е длъжна да е отговорна. Щом е избрала да не се омъжва за сериозен мъж, а да си има детенце и да го гледа сама, сега трябва да е много умна и да се замисли за източник на доходи, някакъв собствен бизнес. На мъже не бива да се разчита и красотата е до време, така мисля, а това дете още поне 20 години напълно ще зависи от нея.

Каквото и да пишете, факт е,че тази жена е много красива и никога не се забърка в долнопробни скандали, не съм я чула да "плюе", да се жалва или оплаква.Може да не е била с най-подходящите мъже, но се е държала на ниво

Чукне и бега!Друг да му бере гайлето. А мамата? Пускаме "Полегнала ми Тодора" за всички, които я пожелаха...Песента де, вие пак с вашто подсъзнание, ха-ха!

Незнам коя я хвали тая, при положение , че преспа с половината мутри в България, и половината шоубизнес. То не беше Таки, то не беше Дичо, то не беше разни състезатели... накрая хвана некъв балък, ама не им се получи. Такива жени не са добър пример, това е!

блатечки е идиялният баща!!

Усещам някаква черна завист в написаното -преспала била с някого си,ти да не си й светила с кого е спала,пък и да е така, поискала е,направила го е, на теб какво ти пречи?

Как ще обяснят на малкия, че ръчичките на татко винаги празнуват Хелоуийн?

Голямо е сладурче бебето. И изобщо сладки снимки.

На това му се казва готин МILF. Страшно мамче е, много нежна и момическа фигура, дълги крачета, хубаво лице, кожа, младолика е. ако всички жени на 35 изглеждат така, но уви...как можа Асен да изпусне такава мадама и такова хубаво дете му е родила.

Няма нищо общо с милф, иначе си е хубава. На милф-ките чара им е в зрялото ЖЕНСКО излъчване, а у Диляна няма даже намек за зрялост.

Така е, но в случая под "милф" имам предвид буквалния превод, а той е: "mother i want to f.ck"

Вярно ли е на 35, въобще не й личат, мислех, че няма 30 дори 27-28, повече не мога да й дам. Малко жени изглеждат така на нейните години. На работа имам доста колежки около 30-те и дори във фигурата да изглеждат добре, кожата им е много повехнала, имат бръчки и изглеждат състарени за годините си. Но както една приятелка дерматолог ми беше казала, че нямаш ли хубава и нежна кожа - няма спасение от бързото състаряване. Без значение дали ползваш крем от 5, 50 или 100 лв и всякаквите подмладяващи процедури. Единствения враг обаче на хубавата кожа са цигарите и слънцето/солариуми/. Дори генетично да имаш перфектната кожа тези два фактора я скапват.

Двете жени изобщо не ревнуват!!! Простак.

Не мога да разбера защо е това деление? Защо не може и двете да са му жени, като това е най-естественото нещо. Децата да растат като братя, Диляна да не е една самотна майка... след като се обичат

Измамени са тези,които очакваха Диляна да злослови по Асен.По-умна се оказа - надхитри ги! Или по-скоро,наистина го обича.

Не, повярвай ми, куха е като лейка!

Боже ! Как може Блатечки да се татуира толкова грозно ?!

Брейййй, вярно, не се бях загледал, по-голяма простотия и грозотия не съм виждал, то в татуировките някакви дизайнери дали няма, да ти направят цялостен проект, дето се вика, като за баня???

до вчера тази кифла се оплакваше, че асен нехаел за сина и'м и давал "само"800 лева за издражката му.

Айде, ето ги и 'доброжелателите' дето се грижат за доброто на родителите и децата..

Това, че се радва на детето и си играе с него редовно е много по-ценно от всякаква издръжка. А бащата на моя син и 8 лева не може да му даде, поне да беше добър човек, но уви..

Знаеш ли защо неплащането на издръжка се гледа по бързата процедура и веднага отива "таткото" в затвора? Много татковци не го знаят, но ще го научат набързо по лошия начин. Веднъж даден на прокурор връщане няма, даже и той да плати, и да се смили жената, не може да оттегли жалбата и заминава в затвора. Това е така, защото: Неплащане на издръжка = поставяне на детето в животозастрашаващо състояние. Законът е предвидил много гаранциии,че това няма да се случи.

Разбирам Диляна, че е простила на Асен и е добра с него в името на детето. Чест им прави и на двамата, че мислят за щастието на детето си и правят всичко, за да е щастливо. Браво, че не позволяват ничия ревност да попречи на едно детско щастие.

Разбира се, човек трябва да внимава за сметка на едно детско щастие, да не засегне добруването на друго дете (макар и по-голямо).

абе страшни родители нема що - баща му само ше се снима с него.

А иска ти се, злобар. :р

къде видя злоба бе бастун :) просто факти

Нищо и няма на Диляна просто попада на неподходящи / повечето в момента а и преди /.Въпреки ситуацията роди дете което е способна сама да отглежда Това е достатъчно.Тюфлеците от мъжки пол да си гледат мачовете ,бирите, и да се трепат по стадионите.!!!!!!!

Най-голямата трагедия на съвремието е егоизма. Тук не става въпрос за Диляна,а за това кое е най-добро за детето. Шкембьото с бирата е и баща.Бащата и майката са едни. детето ще има нужда от мама,тати и аз.Още повече,че е момче и мъжкото присъствие,опит и игри ще са му необходими. Съвместния живот е отговорност,споделени цели.

яки изневери! Това харесва ли ви?

Повечето дечица са много сладки като малки и бих казала от грижите на бащата, на останалите от родата и приятелите зависи какво ще стане детето. Не трябва винаги вината да се търси в майката. При нас част от обществото за съжаление успя да попречи и провали много работи. Хората, които вредят по един или друг начин (примерно с обиди) на една сама майка с дете могат да бъдат сигурни, че не печелят нищо освен лоша карма, рак и/или други болести.

си направи ХАРЕМ. Егати красавеца.

Радвам се, че бащите дори и в България започнах да стават по-отговорни към дечицата си и особено към синовете си, което е много важно за всички нас и бъдещото поколение. Дано и аз съм допринесла с нещо за това бащите да се грижат повече за децата си. Винаги съм казвала, че дори и с майката да не ти се занимава (което не е хубаво) сина си никога не трябва да забравяш! Надявам се лошата практика да бъдат оставяни предимно майки с момченца да бъде забравена и остро поругана!

е мъж, този????

Няма значение на колко жени е мъж, важното да успява да обърне на всичките внимание и да ги радва.

Какво й харесвате на тая пача, не мога да разбера? Вече дразни с това непрестанно натрапване, че и на детето също. Тоя пич има и дъщеря и все ми се струва, че една истинска жена и пощадила поне чувствата на другото дете. И не ми говорете за съвременни семейства, ревността между децата трудно се избягва, особено в такава деликатна ситуация.

Какви глупости говориш? Да имаш братче или сестриче е най-хубавото нещо на този свят. В кой век живееш, от коя яма изпълзяваш?

От оная яма, в която сме всички. Едно е теоретично да твърдиш колко е хубаво, друго е да го изпитваш на собствен гръб. А аз познавам отраснали деца, чийто татко просто все и ги напусна един ден, така че не ми разправяй, че не боли. А децата се страхуват два пъти повече от възрастните да не останат сами. Аман от благодушни съвременни идиоти.

Това дете също е дете и трябва да се съобразяват с него. Не може да се мисли само за щастието на дъщеря му. Тя трябва да приеме факта, че има брат и точка. Достатъчно голяма е. Иначе ще израстне като пълен егоист.

Браво, Диляна! Прекрасно дете. Ти свърши най-важното в живота си, другото са подробности. На много жени не им върви в мъжете в живота, но ти поне имаш чудесно дете. Пожелавам ти да намериш достоен и любящ мъж и да имаш още хубави деца.

сладко детенце! Да им е живо и здраво!

Натоя тюфлек тази жена не отива -самозабравил се наглец,но и когато чукаш си трябва пипе...

Хубава е Диляна,хубава но защо така изглупи с тоя льохман Блатечки(баща за в неделя)Да и е живо и здраво детето,но двамата заради един сърбеж не осъзнават какви последствия носи това на децата.

Ще се справи жената,не я мислете. Струва ми се,че е жена,която може да се справи и да отгледа детето си сама,освен това не е единствена,която отглежда дете без мъж.

Покажете и когато Блядтечки го научи да краде от хладилниците на пенсионери. Или да ходи по чужди жени га е женен.

"Грешна беше тая жена, грешна, ама хубава".....написал го е Йовков в "Албена". Спестете си злобата с нея няма да ви стане по-добре. Здраве и късмет на Диляна и детето, а Асен сам ще си носи кръста.

Абе,много хубава жена..ама защо така мъжете бягат от нея?! Първо Дичо се спаси(сега е щастливо женен),после Блатечки-и той предпочете жена си..Има и нещо на тая Диляна??!!

Много е хубава за двата грозника. Ще са като красавицата и звярът.

Звяра за да я задържи и да не се комплексира трябва да има солиден портфейл постоянно.

Слабите мъже се страхуват от силни и красиви жени. Блатечки колкото и да се прави на мачо явно има проблем щом се върна при невзрачната си женица, която ще му търпи безропотно забежките. Силна жена слаб мъж не търпи.

Вярно е, че силна жена слаб мъж не търпи - бие ме значи ме обича.

хубава майка с хубаво българско дете,да са живи и здрави всички български деца-подчертвам български ,а не цигански деца...

Хлапето е разкошно ! Диляна, добре ще е да качиш 2 кила и ще бъдеш още по-хубава.

от клуба на мунчовците съм. Не ми е приятна тази дама, но... Толкова да брани Асен, само като се сетя какво ли и е да се справя сама с човече. Винаги хвали Асен, и един ден това ще и помогне и на нея и на детето. То че има с какво да се оплаче, но браво не че си промених мнението.

"Тя дефилира в сватбена рокля..." -"Гладна кокошка - просо сънува! Ама то нормална сватва за ку.ва, развалила чуждо семейство и отглеждаща копелето на един безотговорен посерко няма как да се уреди! Така, че - нека си дефилира, щом я влече! ДИР-а, не разбирам само защо ни я натяквате тая кифла, мине - не мине малко време? С какво по-точно тя е интересна или е пример за някого?

Отвратителни и грозни думи и за една жена, и за едно невинно дете.

Вие да не сте любящата и всеопрощаваща съпруга на Блатечки,та сте толкова злъчна и гадна?

с това че е красива и силна! с удоволствие разгледах сниките! да е жива и здрава!

С това ще си останеш - "удоволствието" да гледаш

Няма финансови проблеми Диляна! Дори кара " Инфинити" Как така с този умрел пазар на манекенки е успяла да си го купи? И да гледа детето и да живее на широко, дори с екскурзии по екзотични острови. Дали си е платила данъци за такива доходи? Или за такива като нея закони и данъци не важат?

Колата й е подарък, т.к. има рекламен договор, така че пак моделството е допринесло.

Абе, има и много по-красиви жени от тая кифла, но не им правят подобни подаръци!!! Интересно защо ли? Но това е риторичен въпрос!

Да е живо и здраво детето. Майка му не е цвете,но дано сега сина и я култивира. Блатечки ,и той уж съ жена пък с Диляна. На Диляна не и е пукало,че Блатечки има жена и дете,сега реве,че е сама. Бе боклуци и двамата. Детето е чисто ,да е живо и здраво и дано успее въпреки мама и тати.

Човек не избира в кого да се влюби. Любовта те връхлита и това е, не те пита женен ли си, имаш ли дете, удобен ли е момента да се влюбиш или не. Явно никога не сте се влюбвали, а разума е бил винаги водещ в кого да се "влюбите".

Любовта е даване. Влюбвала съм се. Но не мисля,че женен мъж първоначално би ме заинтригувал. Просто дори да е хубав или стойностен той е женен-тоест не развивам връзката. Толкова. Ожених се по любов. Платих огромна цена. Не съжалявам,защото човек трябва да е честен със себе си. Но не смятам ,че щастие се гради върху нещастието на друг. За това пожелах на детето всичко добро,защото то е невинна душа. Другите двама не са.

Няма ли разлика между любов и моментен импулс? И ако е любов, защо не са заедно?... Безотговорност към другия ли е любовта? Само те си знаят какво е.

Това или е изказване на тийнейджър с романтична представа за света и без никакъв практически опит, или на човек, дето му е слаб ангелът, както се казва. За привличането да, може да те привлече някой ирационално, но да се влюбиш??? Ми ние да не сме животни? Изборът се прави веднуж в живота и се отстоява после - това е позицията на почтените и стойностни хора. А за който хуква подир някой/някоя си, щото видиш ли го било връхлетяло нещо си, еми... това хич не е за уважение, нито за оправдание, а говори много зле за човека. Това е истинският живот, в който хората страдат, а не книжленце на Даниел Стийл :)

И кога точно видяхте или чухте да реве или да се оплаква? Напротив! Тя е образец за силен човек, който застава зад постъпките си и приема и позитиви и негативи! Но така май няма да ви излязат сметките и хулите:) Нищо, нали заклеймихте другите, и сега вашият морал е още по-висок:)

Точно пък тая не спя да мрънка!

Много сладко дете! Прилича на баща си, но с омекотени и облагородени черти от красивата си майка. Диляна изглежда прекрасно, фигурата й е като на момиче, а е родила. Браво! Малко жени си връщат старата форма, само тези с хубави гени. Да са живи и здрави! Пожелавам й да срещне истинска любов и да има поне още едно детенце.

Съгласна съм за детето и майката, че са красиви. Но това, което пишеш за 'хубавите' гени е глупост. Една жена след раждането може да изглежда и по-добре от преди благодарение на пари -липосукции и други. И въпросът дали генът на нежната кожа, която се отпуска след бременност е 'лош' е много спорен.

При Диляна си е ген. Няма тук липосукции. Тя имаше само едно коремче, а и спортува. Но не е предразположена към пълнеене. А спорта й е помогнал да прибере бързо и корема. Това, което други жени постигат с глад и липосукции, тя постига благодарение на слабата си структура.

Хубави гени, ама глупави. Голямо геройство е да се навира в чуждо семейство с безотговорен мъж и да обрече детето си на детство без баща, защото общуването с бащата е нормално да е всекидневно, а не само за снимка. Това дете никога няма да има нормална бризост с баща си.

Детето е доста подобрено копие на баща си.

Тази хубава ябалка какво прасе я наръфа...

*ябЪлка, извинявам се за грешката

Gotin Asen Blate6ki,sladko detenza,koeto mu prilicha mnogo.Da sa jivi,zdravi i stastlivi vsichki.