Брад Пит нарочно не отговаря на иска за развод

Брад Пит не е отговорил на искането за развод на Анджелина Джоли, въпреки че предвиденият за това срок изтече.

Обратно в новината

Коментари - Брад Пит нарочно не отговаря на иска за развод | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вижте сега, джебовете са ми плъни все. нося връзка с ключеве от кащи и офиса. по един ключ от нивата и бенца. портмонето... и сега? къде да си го преместя, като в крачолете нема век место?!?

Убеден съм, че на Брад му е писнало от камбоджанския урод отдавна още! Неговите деца си милеят за него. А лудата само използва повода.

Убеден съм, че на Брад му е писнало от камбоджанския урод отдавна още! Неговите деца си милеят за него. А лудата само използва повода.

Аз мисля, че и у А. Джоли вече няма любов. А дали е имало и у двамата - също е въпрос. Там, между тях , всичко е толкова по-просто - осигурени са материално, все още са млади - просто се разделят и дори не страдат. Вече обявили къщата във Франция за продан, тя рязко и отведнъж къса всичко с него - това не е поведение на човек, който обича и затова ревнува.

Добреее, това е първата самостоятелна изява, с която този малък лигльо се появява в публичното пространство - стана причина осиновителката му да се раздели с партньора си, защото човекът прояви бащинското отношение да са опита да стресне един глезльо с бушуващи хормони. И познайте кой стана виновен, и познайте какъв е изводът. Без здрава разум да му покаже, че има и такива неща като възпитание, съобразяване и влизане в социални норми, си представям какво ще последва - да ѝ е честит на Анджелина престъпникът, който си отглежда. Да му е честито и на Брад Пит отърваването от кукундрелски изцепки.

да не ти пожелавам и теб да те обвинят в домашно насилие. какво си мислите че този мъж ще си вее ... като се е развел. Да имаш син и да разбереш какво е, а бившата му ако ще и на оня сват да иде ще разбереш какво е...

Tоя Мадокс е с много силна протекция на анджелина. Мисля че миналата година го беше уредила да работи като помощник режисьор ли беше, помощник оператор ли беше в някаква продукция. И той се е взел много на сериозно.

Както се казва малки деца-малки проблеми, големи деца-големи проблеми. Много са сладки, невинни и чисти души докато са малки, после нещата се променят. Не че оправдавам Брад, т.к. боят не е възпитателно средство. Пубертетът е трудна възраст, почти всички тийнейджъри в нея се непоносими и родителите трябва да се въоръжат със здрави нерви и търпение. Ясно ми е, че един пубертет може да те изкара извън равновесие. Тези двамата са изчаткали още като са решили да отглеждат 6 деца. Да отглеждаш и възпиташ едно дете е най-трудната задача в този живот. Така че да решиш, че ще се справиш със 6 си е чиста проба мазохизъм.

не ти пожелавам да те изплющят по подобен начин, ще разбереш откъде идва злобата на незадоволените адвокатки... хубаво се хващаш за децата, ама онзи мъж кучетаго яли?

Брат да почерпи, че се е отървал от психарката. На Анджи отдавна и промиха мозъка, накараха я да осинови деца от най-различни раси, пуснаха я да чете речи в ООН и даже си повЕрва, че разбира от политиката на нашия регион, та прави филм за Босна (!?!). Анджи, милата, е напълно зомбирана, затова Брад е така внимателен, щото кухата лейка може да му отреже достъпа до неговите БИОЛОГИЧНИ деца.

сладурче, дай да те изпържат с едно домашно насилие? Ако си мъж, след това ще се водиш от мъжки род и то по лични докуметни. Па оная ако ще и от Марс да е.

Абе ти кой си и за какво се бориш? И какво искаш да кажеш? На всеки коментар си "реплика" , а не умееш две думи да свържеш в смислен израз

наближава празника на насърчителите на гей общостта. 25 ноември празник на анимус джендър и две адвокатки от бтв репортерите. Да са живи и здрави, а децата им да са клиенти на Темида!!! Джоли пържи Пит с най-силния гей - лесбо закон за домашно насилие. Нямало семейства , охо я питай адв. Надето и Данчето за парите от америка за разбиване на семейството облечено с желание да се помогне уж на детето, разбирашли колко са добри, Папата пасти да яде!!!

за един адвокатски хонорар разбиват живота на мъжа. Да са живи и здрави тези адвокати, а децата им да изпитат техните добри намерения на собствен гръб. Живота ще ви го върне, да столетите да видите как се наказва мъж.

Брад Пит винаги ще обича Анджелина Джоли, но сега го е страх да не отиде в пандела. Много е пропаднал и не знам дали ще се оправи сега и без децата си.

Пропаднал/а си ти, ти всеки ден кафето си пиеш с Брат Пит, та знаеш какъв е и що е.

Сигурна съм, че и тя страда по него. Няма как баща на децата и е. Кой знае колко му е проштавала, но този път няма как, вече има и свидетели.

Брад е за по млади

Той вече е на такава възраст, че знае кое е важното в живота и не вярвам с лека ръка да се раздели с тях. Какео по-млади от децата си ли ше търси?

Брад Пит е доста по-нормален от тая. На него му трябва да е с 20 годишни хубавици не със застаряваща кобила.

Той явно не мисли така, иначе досега да се е съгласил на развод и вече да се е хванал с друга. Разбери, че не винаги по-младото е по-доброто. Някои са добитъци, други груби и безчувствени, трети болни и т.н.

Не всички са ку...ри като тебе

Нима наистина вярвате , че причината за развода е циглето...което определено е избрано не от баща му ча от ексцентричната мъ майка.

Егати камбоджанчето - не искало да се вижда вече с баща си щото почти му извъртял шамар. Мче то ако тъй ставаха нещата преди 30 години нямаше да има семейство останало неразтурено в България.

културните хора и се събират и се разделят без да занимават околните с простотии и цигании, разбират се помежду си.

ама знаеш ли колко е готино да съсипеш живота на бившия си с обвинение за домашно насилие? имам познати с такива набедявания, пардон със заслужени според закона присъди. И после нямало мъже, е ще си се радвате на нов внос и роми с турски произход. Живота да ги накаже да видят децата си по този път...

TIREX

джоли е обикновен урод.

Не един обикновен урод не би отреагирал така, не би защитил невинен човек. Но тя е звезда, добра, богата и красива.

в прав текст ли или е ирония?

Със сигурност ще има мъже, които да оценят лоялността и към децата. Със сигурност няма да са от България или побългарени т.е. опростачени от опита им с българи.

С една дума пача

Пача е жена ти. Истината боли а :) Абе ти ги бий твойте те ще си мълчат, а накрая и на себе си завърти един шамар може да спреш да говориш глупости.

Брат сгурно ще полудее от мъка по децата си. Да се извини, да каже че съжалява и че е готов на всичко само да ги вижда редовно. Той няма право вече да се докосне до жена или мъж..

За какво да се извини БраД- затова, че когато е трябвало да казва Не е казвал- Да... , а сега вместо да каже Да на развода- казва Не.

Да си избоде очите направо за по-сигурно на силно обичащата го. Нелогичният отговор е добра тактика, доказва моралната правота.За да се осланяш на нелогичността, си преодолял страха от последиците

Предполагам, че ще се намерят достатъчно готини и силни (психически) мъже, които да искат да бъдат с Джоли. Освен това задължително условие ще е да и помагат с децата (включително тийнейджърите), а не да ги приемат за бреме или нещо такова...

Том Круз май е свободен ..

Ха и Джони Деп също, а тя май си го харесва и без това.

Да , затичали се някои идиоти да правят това заради ненормалната Анджелина! Те и бившите и мъже я оплюват! Чак пък "силни мъже". за Анджелина! Как ли не за тая кукунделка. Тя си е изпяла песента.

Тая вмирисана пу..ка Анджелина си е изцяло виновна. Сякаш, че като осинови три, четири деца света ще се оправи........

Ужасен си, вмирисана пу.ка можеш да викаш само на една - на твоята. Със сигурност по примера на Анджелина светът става малко по-добър, а не по твоя просташки пример..

ДРУГАРЯ

Аз няма пу..ка, а уй, е като го изпразня си намирисва после..... ама и на жените им намирисва като им се хвърли бело.

Чест и прави, че е скочила да защити това момче, а не да мисли само за своите биологични деца.

Не може никой да бъде удрян за нещо, което пеосто е казал. Едно е да кажеш, друго е да направиш (удариш). За това ли правим и/или осиновяваме деца, за да ги удряме, ако кажат нещо грешно?!

Брат развот и дай и повече не ги мъчи! Защо си мълчи като насран г.з? Защото знае, че никой няма да му даде децата само на него. Вече ще ги вижда само с охрана и/или фбр, социални. Нищо пак може да се влюби, но едва ли друга ще иска да му роди. Тя трябва да е луда или мазохистка и садистка към децата.

Леле пък как обичам някой да е виновен и да прави на пук. Явно е очаквал красавицата Анджи да си замълчи, да му прости, но тя да не е някоя българка женена за чужденец да си мълчи като пукал щом става дума за насилие?!

Насила му е прибрала и неговите парици ли, що ли??!

Брадчо може и да покръшква, ама и Анджито определено " не е сама"!?

Анджелина е на път да си махне и мозъка...Как я хареса тази Брад...как да те спася Брад...БРУСКЕТИ МАРЕТИ БРАД....

явно камбоджанския пубер е казал нещо непростимо, което изисква шамар, а Ахил знае, че желязото се калява докато е горещо

умен мъж, написал си договорче да не меже сега пачата да рънче кинти

Аз какво да правя сега? (стои с отворена уста в очакване на наставление)

Обади се на мама. Мама

на Брад Пит.

ох как обожавам да злоупотребявам съд зздн. ВИНАГИ подготвям комплот! Само пит за беше в бгаристан, щеше да е поредния ми трофей. Аз съм адвокат и съм само за правата на Жените. Надя Р амазонката

Грубо е някак си, да ви наричам трофеи. И си оправи правописа, адвокате!

в САЩ е забранено да се удрят деца-една позната ,живееща в Канада,им биеше шамарите на чак като слязат на летището във Варна..а иначе жалко за виното-розето на Миравал е много добро

Мислиш ли, че като/ако се разведат ще изкоренят лозята?!?!.. :) Едва ли. Написали са го Ората - ще бъде с друга марка. Жалко за децата.

да,жалко за децата...дано да се запази това семейство

Брад е красавец ,симпатяга и пичага.Тя е отвратителна.

А ти си от ония дето гледат само външния вид, а ? Ми ако е задник като нрав ?

Не може да няма замесен и трети човек. Ау-у, един шамар на пубера побой ли е, или по-скоро повод на мамето?Сега пък и вино, т.е. алкохолизъм!Не му върви на този човек нещо след "Троя" и това си е! Поне да беше изчукал хубавата Елена, пък то и това не се получи, все чужди бакии оправя и чужди интереси защитава. Но лелята с плътните устенца да не го мисли - бързо ще й го лапнат още на първата вечер след разтрогването.

Не забравяй, че в САЩ когато едно дете на 10 години почне да търчи ей така, щото има много енергия, на следващия ден вече е с предписани успокоителни. Това е масова практика там, не е тайна. Затова и на един шамар му викат "насилие".

ако търчи като улав и в бг ще му изпишат медикаменти

Абе тя и таз иска бой !

Жалко за Джоли...заради тия бежански деца - си проваля брака Живота не прощава Джоли...

....и тя, се обезобрази като твоят пост!!?? какво ли не си ряза, за да стане грозна като теб!! ;)) олигофрените се подържате!! ;)) хахаха...аахахаха...хихихихи..

По-добре заради деца, отколкото заради друга жена

от днес: 5 от шестте деца искат да виждат баща си ВСЕКИ ДЕН!

Като осиновяваш всякаква бежанска сган ще е така...

Щом баща му е решил да го превъзпита правилно е постъпил!

Малкият Мардок е развил Едипов комплекс и сега Джоли се опитва да се справи с това

Кво да чака? Да порасне Мадокс и да решава проблема в чисто едипов вариант?!.. В повече му дойдоха на Пит осиновените, май...

На богатите май им е по трудно от на бедните