Мис Исландия 2015 се отказа от конкурс, искали да отслабне

"Мис Исландия 2015" Арна Йонсдотир се отказа да участва в конкурса за красота Miss Grand International, след като организаторите й казаха да отслабне.

Обратно в новината

Коментари - Мис Исландия 2015 се отказа от конкурс, искали да отслабне | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих я ошлякал няколко пъти, за да смъкне малко килограми ...

от едната крайност в другата, ясно, на някой нещо не му харесва и си защитава тезата, всеки гледа от своята камбанария, затова се казва, че красотата е в очите на гледащия.

Ние пък си имаме Цецка Цачева......!!!

Изглежда добре,не е дебела. Направо си е хубавица,и в тялото е добре. По конкурсите за мис набират друг тип момичета слаби, дълги крака, силиконова гръд,пластмасови лица,а момичето си е с нормална фигура,в никакъв случай не е дебела. С тази руса коса,сини очи и чаровна усмивка е много сладка. и Фигурата и е нормална,това е момиче,което ще роди и деца,и те ще са хубави като нея. Добре че не са я взели на конкурса.Там се набират обществена тайна какви.Момичето е акушерка и мисля,че няма бъдеще в професията,която е необходима за подобни конкурси.

Според мен снимките са стари, от предишния конкурс. Ако е натдала 5-6 кг ше и се виждат доста.

За БГ кибика един конкурс за красота си е направо Плейбой. Как да му се обясни на такъв Бай Ганьо, че в модния бизнес не е въпрос да е--ш всяка моделка. Тази моделка трябва да може да ти изкара пари. Да, всичко е за пари! Индустрията търси определен типаж, защото този типаж носи пари. Тази хубава девойка не може да изкара пари. Може най-много да стане рекламно лице на паста за зъби или на продукти от телешопа. Много малко агенции ще я поискат да подпишат с нея, не защото е грозна. Хубавичка е, но не това вади пари, освен ако не е за другия бранш... Затова да не се обижда момата като са й казали да отслабне. Всяка професия си има критериите, а професионално моделство не е за нея.

Страшно хубава жена е! Изглежда са и спретнали номер с това искане, точно да я накарат да се откаже че да си пробутат някоя тяхна дето иначе няма шанс. Ако не е това обяснението , значи буквално са някакви болни мозъци от които трябва да се спаси обществото!

Тази ми прилича на много гримирана рускиня или украинка, ама от ония ниските с кръгли лица... Хубаво си е момичето, но няма как да работи като модел с тия дадености. И да се тръшка и да не се тръшка просто няма как. Иначе Гери-Никол щеше да е кралицата на Виктория сикрет.

Тя е скандинавка, русите са скандинавци.

Прочетох доста от коменатрите и явно гейските стандарти за женска красота - "скелета" у нас няма почва. Браво.

тия педалчета дето организират конкурсите нищо не разбират от жени! момичето е прекрасно и секси, не като останалите кльощави пръчки

Перфектна е!! Обаче ще спечели някоя с брада и мустаци, както си е при евровизията и други напредничави формати

Ми то май излиза, че това са еврогейските "ценности', към които ни влачат нашите еврогейски слуги - на хубавото и НОРМАЛНОТО да казваме грозно, а урудливото да приемаме като норма! Е, няма да стане!!! И това момиче, освен че е красиво / и толкова младо/, има и морална позиция, която допълнително им бърка в...мозъка на евроатлантическите скопци!!! Браво на теб дете, браво хубавице! Дано бъдещето на Европа да е с твоя образ!

Каква игра на думи само става на български! Арна е дъщерята на Йон, а гейовете да си гледат работата!

Страхотна мадама. Не виждам какво не и харесват. Перфектна е!

Язе нема я върна. Па и ако една баница извърти! ;)))

Както изглежда, журито се състои от пълен състав еврогейове....Защото аз друго обянснение не намирам, за това да твърдят, че това момиче е дебело!! Само на една от снимките бедрата и изглеждат леко, много леко по заоблени...Но това си е нормално...Иначе от където и да я погледнеш, мацката си е трепач! Те гейовете щом не я харесват за конкурса..Да ми я дадат на мене! Аз няма да я върна!!! Направо мацката е като Денис Ричардс!!!!

Тази мацка е страхотна. Организаторите сигурно са пе.дали.

Което само доказва колко са извратени наложените стандарти за красота.

Бе много арна тая Арна, бе!!!

Дай боже всекиму по една такава "дебелана". Организаторите да се кастрират, очевадно нямат нужда от инструмент

Абе можели тази "дебелана" да я повъртя на шиша. Агънцето на батко.

за мен даже е хръбава. не е лошо момето, просто не бих и обърнал внимание. убавите жени са два размера по-големушки.

Да се запознаем, а?

на тия може да им умре конкурса, но това момиче гладно няма да остане - късметлийка :)

От както прасите диктуват модата, жените трябва да приличат на момченца - такава тенденция налагат - слаби, без бюст и без изразен ханш и талия - точно по вкуса на прасите

Като видях тази руса нимфа ми се прииска веднага да замина за родината и!

Съвременните критерии, които медиите така упорито налагат са триумф на анорексията. Малко остана да заклеймят и легендарната Мерилин Монро като дебела.Тия ''естети''май отдавна са изгубили мярката!

Мацката наистина има леко по-здрави баджаци отколкото е развита в гърдите. Това са имали предвид, че трябва да намали малко бедрата.

"Мацката" е била лекоатлетка, нормално е да е малко "по-здрава" в бедрата, не е някоя фръцла манекенка, която трака с кокали по сцената!

Което е нормално за всяка здрава жена, не? Да се еат, страхотна е, добро решение!

Голяма красавица с много приятно ... телосложение, тези организатори не знаят за какво говорят.

Дебели са главите на извратеняците, които обичат да ч..ат скелети - те са за съд, защото заради такива много момичета стават анорексички! Мацката е идеална! То и името й си го казва (макар, че на родния й език едва ли означава същото) - Арна е:)

Бе тия нормални ли са, нищо му няма на момичето, яд ги е, че Исландия изхвърли англичаните от европейското, педераси смотани.

Ако в момента изглежда, както на снимките много си е добре. Нищо дебело не виждам. При това е хубавелка в лице. Тъй че перфе е момичето.

Ето такава жена ни трябва за президент!

Тази кльощавост на манекенките се налага от гей дизайнерите които искат кльощави жени без цици за да приличат на мъже. Няма как човешкото тяло да има цици ако няма някакви килограми. Даже се стига до парадокса топим мазнините и слагаме силикон за да влезем в някакви псевдо норми. Който иска мадама с по-пищни естествени форми няма как да ги види на едно кокалесто момиче.

толкова е красива. как не ги е срам

Ми то и името и казва че си е ,,арно '' момето. Какво искат повече от журито което в по голямата си част,са ,,мъже'' които ходят с дамско бельо .Като не ви харесва дайте насам,малко да се поизбелим и ние,че напоследък генният фонд нещо взе да потъмнява прогресивно.

Нали знаете, че няма грозна жена, а какво има? Като едното нищо може да народи поне пет-шест викингчета, докато готви и пече зимнина на чушкопека. Е, малко мяза на рускиня, но нейсе, ще го преживеем. Става и за президент, ако намине.

Момичето е прекрасно, а организаторите са педали!

Краостата няма нищо общо с кокали, синя кожа, наркомански вид. Който е наложил тези стандарти мрази жените и иска да бъдат в постояннен стрес

Бива ли така да се изродят критериите за красота???? Когато си с красива фигура, изглеждаш щастлива и в добро здаве да те правят зорлем кльощава, грозна и болнава. Ай сиктир...

и твоят коментар с какво е по-различен, от този на собствениците на конкурса? някои момичета са просто с по-слаби натури, защо трябва да ги обиждаш, значи това момиче не може да се критикува, зашото някой го намира за по-едро, но ти може да си позволиш да критикуваш обратно, пак питам с каво си по-добър?

Не си прав! Значи момичетата се докарват до това състояние - да им се виждат ребрата, по принуда. Масово договорите за конкурси го изискват и ако не го следваш няма да има място за тях по конкурсите. А такова отслабване и поддържане на такава форма става само с жестоки диети. Едни млади момичета - манекенки разказваха как последните дни преди конкурса дори вода почти не пиели за да им изглеждат хлътнали коремите. Е, това какво е?

еми, пич, да са станали докторки, като е толкова жестоко, що все се врат в тези конкурси? аз съм напълно за затварянето на подобни мероприятия, за мен е унизително една жена да се кълчи и гърчи, за да й сложат накрая евентуално корона, не разбирам таз мома като се прави на толкова морална и чуствителна, с какъв акъл въобще е трънгала да взима участие в такъв парад на суетата, пак казвам хубава е, но това в момента си е чист акт за привличане на внимание, както виждаш дори тук е успяла, все пак още говорим за нея ;)

Лошото е че журито в повечето случаи не е от нормални хора. А то избира кой да спечели. Затова има такива аномалии, каквито спомнена - видими ребра, шарнири и криви крака...

Арна е ;)

Tия не са в ред! да им тегли една майна и само в същия дух!

че е хубаво момичето, няма спор, но когато участваш в конкурс по красота, си има критерии, примерно не трябва да са под определена височина, протестира срещу гледането на жените като на стока, но участва в конкурс за красота, а не олимпиада по математика например, за мен това си е чист пиар и пак казвам, за хубавото си е много хубава.

Ми... бедрата й наистина са тльсти... всеки ден виждам по улиците млади момичета с далеч по-хубави бедра...

Да и изглеждащи все едно са на 12-13 нали? Защото от диети телата са им спрели да се развиват. И като ги питаш на колко си и те на 30 :D А мерси!

Ами, има си някой килограм повече в дупето и бедрата.

Ей имах бивш колега исландец. От него знам, че в Исландия имат приложение за телефона, от което може да провериш дали мадамата не ти се пада роднина. Да не стане грешка нещо. Ама това че там жените свалят не го знаех. Направо си взимам билет за Исландия да попийна малко бира. Пък и в това тяхно приложение ме няма ... :-)

Хехе, да не би да сме в една и съща фирма били :) Този същият исландец май го знам. Голям образ е. Ако е същият, нали си взе БМВ за да отговори на изискванията на българските мадами :)))

Ахаха. Сега видях постът ти по-долу. Тази 23 годишната колежка и жененият мъж се сещам кои са. Ахахаха аз точно заради тях напуснах. Бяха наистина забавна картинка. Ахахаха ама вярно този идваше със съдрани дънки като нея. Ама да се върнем на исландката, че ми хареса жената. Не стига че в Исладния са 300 000 човека ами и капризни ;-)

Хитро са я елиминирали, осъзнавайки, че е основна конкурентка на нечие протеже. Казали са й да избира: - да затегне режима - хем ще се комплексира леко, хем ще посърне - или да си обира крушите, както е станало.

Ако това е дебела жена, то жената на Кание Уест каква е тогава? Че пък и не спира и да се снима гола.....

+1 Като малки им казвахме - варел, бидон, каца...

KATO ANGEL E NA SNIMKATA krasivo lice s inteligentno izlychvane, strahotna figura - ne znam organizatorite konkurs za anoreksichki li shte pravqt, utochnete se