Майкъл Фелпс и ”Мис Калифорния” се ожениха тайно

Плувецът с 23 титли от олимпиади и общо 28 медала Майкъл Фелпс и годеницата му - "Мис Калифорния 2010" Никол Джонсън, са си казали "Да" на тайна церемония.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Фелпс и ”Мис Калифорния” се ожениха тайно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много му е близо дупето до земята на Майки, трябва да си удължи краката поне с 5-6 инча.

мацето е латино като я гледам.

... ако и в кревата... е толкова бърз, колкото във басеина...

Ние българите сме най умните , най богатите , най злобните ,най завистливите ,най много се хвалим...

взел е заем от нашите "златни" момичета за сватбата, щото на него такива бонуси и доживотни пенсии никой не му дава!!

Кога се развеждат?

сега не се развеждат. а ако питаш за в бъдеще време турни едно ЩЕ се ....

Фелпс има два пъти повече златни медала от България за последните 7 олимпиади. Най- великия за винаги.

Е, и? Тебе какво те грее. Нито той, нито България те знае Ти си зеро, нула и т.н. , както казваше един министър. Веднага трябва да покажеш колко е нищожна България.

И тоя като нашата Стефка не спряха да се дрогират. Баси спортистите.

Как може да кръсти сина си Бумър??

ПРЕДИ МИС КАЛИФОРНИЯ , МАЙК ХОДЕШЕ С 40-ГОДИШНАТА Taylor Lianne Chandler КОЯТО ИМАШЕ ТОПКИ ... И ПОНЕЖЕ НЕ Е УДОБНО ЕДИН "АМЕРИКАНСКИ ГЕРОЙ "ДА ИМА ЖЕНА-ТРАВЕСТИТ МУ НАМЕРИХА МИСКА :))

Май навсякъде миските имат един идеал, кинтите.

защо хубавата жена, например миската се жени за такива. Защото първичното в подсъзнанието на жената, на естествената и нормална жена е заложено от природата да избере най силния доминиращия победителя. Браво точно така трябва да бъде. И ние избираме както природата е казала - най-красивата , най-ебливата, най-прелъстителната, най-издръжливата и т.н. Но е от изключително значение как ще се изпраскат първия път

Надявай се, че ти избираш! Затовса трески ви тресат как ще се преставите първия път и как няма да ви стаане!

най великият плувец за всички времена а и за цялото съществуване на планетата земя , няма кой да стане по велик в плуването....превъзходен човек и спортист ..истински мъж

така е ... истинска синя кръв

Кога ли ще изтече допинг скандал и за него? Както най-после лъсна "разрешеното" взимане на забранени субстанции от подобни велики американски спортисти, като Серина Уилямс и т.н.? Замислял ли си се защо се оказа, че американски спортисти досега не са били проверявани открито от антидопингови лаборатории, както става с всички други? Та трябваше да се намесят хакери за разкриване на секретната документация по въпроса. Ти, като си плувец, да си виждал друг съвременен плувец в света , който на 31 годишна възраст спечели нови олимпийски титли? На фона на жестоката конкуренция в този доста "блъскарски" спорт, където след 20-те ги считат вече "стари"?

Правилно, най-великата фармацевтика в света прави най-добър спортиста. То не че от него ще остане човек, защото е пълен с химия като хвостохранилище на металургичен комбинат

Е не си прав. Хвостохранилищата на металургичните комбинати съдържат предимно неорганични субстанции, а този е бъкан с органична химия.

zlobni boklutzi