Защо Джаки Кенеди е прощавала изневерите

Не е тайна, че Джон Кенеди не е бил примерен семеен мъж - приписват му се множество любовни връзки, включително с Мерилин Монро.

Обратно в новината

Коментари - Защо Джаки Кенеди е прощавала изневерите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

3наела,.. и му прощавала??!!;)) Aми, умен мъж!!;)) и аз така правя, мойта жена си я пазя, а плющя друго!!:)) 3а това, е на малко километри, и като я захвана стърже на ново!!;))xaxaxa..

Щом си е направила добре сметката и това я е устройвало,защо не....за нея това,вероятно е "любов". Ако е искала известност и пари-имала ги-първа дама, само наъ-доброто за нея и децата й-това е важно.Е,каква е била цената-плащала си я е

французите са много алчни а французойките особено много и се женят само за пари!

Ама как, всичките ли?

Не го разбирам това, много се обичали, но той и изневерявал. Изневерявал и е защото е знаел, че не и пука, не е искала да си разваля спокойният живот на първа дама. А и малко след смъртта му се хвърли в ръцете на Онасис и то с договор, колко дни от годината ще живеят заедно и колко ще получи за това. Меркантилна французойка.

5 години по-късно се жени за Онасис, защото се опасява, че животът й и този на децата й са в опасност.

Е какво да каже жената? Че и харесва!...........Какво ли не прави човек за любовта, ха, ха, ха

Джон и Боби Кенеди са плющели Мерилин Монро (Норма Джийн Бейкър), както по единично, така и групово.

Тя Мерилин Монро си е била баш за това - играчка за богати мъже.

Не е имала избор. Скандал, би злепоставил президентската институция. А, службите там трепят, дори и собствените си президенти. /съпруга и/ Нея, щяха да я самоубият, като една любовница на мъжа и, известна като Мерилин

Не е имала избор. Особена форма на здравомисли е и хладнокръвие е проявявала. Била е безкрайно нещастна в личния си живот, малко преди да убият Кенеди е починало новороденото й детенце, преди това губи и друго. И Онасис е имал връзка с Мария Калас по времето на брака си с Джаки Кенеди. Всъщност бракове или бизнес сделки? Това е въпросът.

С две думи казано: отворена връзка (open relationship)! Нали ако го напусне няма кой да й купува Dioe, Valentino с др.

Пълни глупости са това с любовта, прощавала е заради парите, социалното положение и властта. Жена, която прощава изневери обикновено е овца без грам самочувствие и достойнство. Обикновено такива жени не са и не могат да бъдат независими финансово и емоционално, затова се оставят да ги тъпчат цял живот в името на "голямата любов"

Има и един друг вариант - връщала му го тъпкано.

Иван Петров

то винаги е тъпкано...

Че не е било "голяма любов", това е сигурно. Само вижте записа от стрелбата - та тя дори не го погледна, просто хукна да бяга панически. Иначе - не, тази жена далеч не е овца. Това е много интелигентна, амбициозна жена. Забравяте, че това са 60-те години на века, мислите ли, че в това време жените са имали много варианти за кариера и издигане в обществото? И все пак тя е била с двама (не сто, само двама) от най-влиятелните мъже по онова време и до ден днешен още се говори за нея като за една от най-елегантните жени, никога не бих определила такава личност като "овца"

Намерете в ютюб с коментара към него! Гледайте го и се дръжте за стола!

"Защо Джаки Кенеди е прощавала изневерите" Защото при мъжете зодия Близнаци всичко е най-малко по две - две жени, две коли, два апартамента и т.н. :)

Потам се какъв човек трябва да си, за да обичаш Джон Кенеди. И, между другото, на тази снимка и двамата ми изглеждат леко ... да не кажа друга дума - ексцентрични.

Бла-бла-бла. Прощавала, връзката им била специална, обичали се били. Няма жена, която да й е все едно дали е пренебрегвана. Най-много са обичали властта и статуса си и не са позволявали нищо да ги накърни. Всичко друго е бошлаф.

Точно казано!

Гледах един филм за това семейство- Джаки искаше да го напусне,но баща му и предложи 1 милион/говорим за преди около 50 години/ и тя остана.Предполагам,че е истина,иначе едва ли биха си позволили такава история във филма.

И аз съм гледала нещо подобно, само че някаква документалистика. Там се казваше, че Кенеди-баща действително е имал открит разговор с Джаки и е посочил, че за семейството разводът е недопустим - както за политическата кариера, така и заради религията (Кенеди са католици). Той много е харесвал Джаки, затова я е попитал какво да направи за нея. Тя поискала повече свобода (вкл финансова) и собствени каузи, за които да работи.