Нощен клуб приема клиенти срещу храна

Нощен клуб в Кардиф, Уелс, приема посетители, които вместо с пари, плащат с храна.

Обратно в новината

Коментари - Нощен клуб приема клиенти срещу храна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

във всички бели държави им банки за храна и почти всички големи супери преди празниците се явяват доброволци коитосъбират волни подаръци във вид на пекртирана храна.учствъвам винаги макар и смалко исъс сигърност твърдя че се събират тонова храна.това е както казах вбелите държави

черните на кайма ли да ги правиммного си глупав.точка

какво им пречи на черните да правят същото? или белите са длажни за всичко, а черните искат само social benefits? писнало ми е от претенции на готаванци некои друг да им осигурева нуждите... ти си troll i leftist (cumanis)

Глупости на колелета. Това е просто начин за привличане на вниманието. Продуктите каквито и да са имат трайност. Вместо това може събрания вход да го дари за да се купят нужните продукти, а не просто всички да донесат по 3 краставици. Що за нахално лицемерие.

Много готина идея! Браво на управителя!

Много добра идея.

Че то по-скъпо ще им излезе отколкото да платят куверт.

Е то това е идеята - посетителите донасят храна за бедните, и собственика ги черпи символично и предоставя труда и обслужването. И цялата инициатива е всеки да се включи с нещо. Има така нар. банки за храна. Човек, който е изпаднал в нужда до степен че е гладен и бездомен, на улицата и без работа, отива в такава банка за храна и поне може да се нахрани. За да няма умрели от глад както из бълхар. Местни ресторанти ги подпомагат, правителствени институции, чаритис, както и всякакви доброволци. Целта е тези хора поне да са нахранени и да не освирепеят, да не кдата по улиците, да не вършат безобразия. Да са подслонени, нахранени и да не са болни, да не разнасят болести, да не застрашават другите хора.

Хвърля който не мисли. Умният си прави списък и пазарува по него, като си разпределя бюджета по най-разумния начин. Откакто си правя списък на необходимите продукти и планирам семейния си бюджет, не съм изхвърлила една трошичка храна. Бедата е, че у нас не учат децата още в училище на тези неща, както в Япония, например. Затова много домакинства изхвърлят.

Уж бедна държана, но хвърляме тонове храни. А по празниците ще си отядем обилно. Да сме си живи и здрави.