Английски режисьор избра Петя Павлова за водеща

Музикалното Шоу на Петя Павлова е най-новото забавление за ценители, което ще се появява в навечерието на Коледните празници.

Обратно в новината

Коментари - Английски режисьор избра Петя Павлова за водеща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петя, видях те като водеща. Съчувствам ти, че си толкова слаботелесна. През цялото време слагаше крак пред крак, за да не ти се вижда дупката между бедрата. Моля те почни да ядеш, докато се съберат и допират при прав стоеж. Ани Макбил я спряха по същата причина. Яж!!

Дано успее да надвие интереса на обикновениа българин към чалгата. Да наблегне на традиционната английска култура, а не на негърската. Нека младите хора се научат на английски вкус

Nqkoi da e 4uval Petq da pee na jivo????Vaobshte z amen tova ne e nikakva pevica,nito pak podhodqshta za vodeshta za kakvoto i da bilo predavane.Ne e vajno da si krasiv,vajnoto e da si priqten za gledane i slushane,a tq spored men ne pritejava nito koi znae kakva viziq,nito pak izkaz,ta da mi e interesna.

Виждал съм на живо Петя Павлова в дългогодишен ресторант към известна сграда в близост до Моста на влюбените.Има перфектна фигура.Като типичен представител на зодия Близнаци се облича в свежи и актуални тонове(даже съм я виждал по ревюта да събира впечатления). Още от както песните й добиха известност ми харесаха много-това е 1 от стиловете световна музика,които слушах преди чалгата.Само дето са на английски, а се разпространяват и в България, към която националност спада и тя. Голяма приятелка е с ДЕСИСЛАВА и нищо чудно:м/у зодийте, които са лесно намират общи възгледи и принципи.Петя от бая години има контакти с английски автори и нищо чудно тя да е препоръчала ДЕСИСЛАВА на тези, с които работи през миналите месеци. Казвали са ми, че Павлова прилича на друга певица от гълъбово, но е по-голяма и целите й са стигнали много по-далеч.Докато за бившата съпруга на винара от Свиленград не вярвам като й достигне на годините да бъде запазена, нито стигнала толкова далече.

Ха ха, Петя Павлова и харизма - това са две диаметрално противоположни неща... Впечатленията ми от нея са свръхамбиция, без обаче да има покритие... Всеки има право да опита, въпроса е кой че го гледа това шоу, че да си изкара от реклама парите, които се влагат

ko mi padni taz stara 4anta 6te q skasam:))

Браво! Петя е страхотна.Има визия и не е тъпа. Харесвам я.Може и да пее.

Браво! Петя е страхотна.Има визия и не е тъпа. Харесвам я.Може и да пее.

ХОРАТА СА ГО КАЗАЛИ:ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.УЖАС!!!!!ТА ЩТО НЕ СЕ СКРИЕ.И БЕЗ ТОВА НИК'ВА Я НЯМА

На мен пък Петя много ми харесва - красива е и има хубав глас.

много ми е антипатична и фалшива.струва ми се,че и като човек е много лоша,навремето окраде парите на Тодор Вертигов,сега на кой ли мъж се е обесила на врата ?Пон да можеше да пее,а тя само мяука.Нали я видяхме в ББ,че един з3вук не може да издаде и как се подмазваше и слагаше на Азис,като се е надявала на някаква полза.Писна ми от бездарници и нахалници!

Този ингилизин е геронтофил.Непременн му покажете и баба Лили!

Иновативна по своя формат продукция! Ша си фчупя чейнето докът изрека тая глупост. Тия май не са учили в БГ училище. И ако е така ,що не си стоят в техния свят, ами са дошли тук да открехват аборигените. Пък каката от далеч изглежда добре. Тунингът и е иновативен. Робокоп. Ако можеше да пее ,а не да мечи!

от свирки устните и придобили правилна форма.

Ми кво пък, няма лошо. Петя владее перфектно английския, добре е като външен вид и е известна отвъд България. Добър избор

браво Пете !

Правилно решение. Добре,че да де спря, а не на някоя фолкдива, която само си показва ... да не казвам какво.

Малък Пешо

не знам защо,но тази жена ми е противна до мозъка на костите!

фюююююююю......