В Лондон предлагат кафе с фелацио

"Фелацио кафе" отвори врати в Лондон, след като направи дебюта си в Женева.

Обратно в новината

Коментари - В Лондон предлагат кафе с фелацио | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По принцип, но сета веднага започвам!

А стига бе!Тези англичани са пълни откачалки!То и без това всеки го знае!Пример от Тайланд!Голям пример,няма що! Какво да очакваме от тази част на света,а?наркотици,секс но без рокендрол!!!Съпругата ще знае,че съпругът отива на "фелацио"сутринта и познай какво ще му се случи вечерта!!!Бой по манерката до заспиване!!!

ГАААДОООООСТ

отвратително.... поквара...... ф...о и храна-повдига ми се

Аз пък ще отворя едно кафене - с тоалетни чинии край бара, в която хората да си акат дружно със сутрешното кафе и вестника. Няма такъв кеф!

Веднъж минахме с децата покрай магазинче в близост до площад Македония, може да сте го виджали... Та децата ме питаха какво пише там. И аз им чета: "Магазинче Кинки". Хахахаххахааа - избухнаха в луд смях - Магазин Чейкийник!

И какво ще кажете на детето си като минете от там и ви пита какво значи фелацио? Не съм ултраморалист, наистина не знам.

Клиент: - Келнер! В кафето ми има каймак! - Това не е каймак, отвърнал сервитьора.

жените ще си пият кафето на спецялни столчета със стърчащ чеп по средата чиято височина и вибрации се регулират.

Защо само жените, ааа? Сексист...! :(

Когато света се равняваше с ингилизите Сега от поквара,сигурна съм ,че и по-свястните от тях се гнусят от самите себе си. Жалко.

Още една "европейска ценност"!!! Европа върви към масово самоубийство!!!

Сега ако и жеите не се разсърдят, че няма и кафене за тях.

Точно! А за жените?

за преминалите личната ми класация, Аз за другите...

Да валят СЕГА :D

Човекът прави пари. Легално. Предоставя услуга. Не създава предпоставки за унизително отношение към една категория хора, за сметка на друга. Друг е въпросът, до колко би бил рентабилен подобен кич. В крайна сметка, както инародът ни си го е казал, "Козата си сака пръч!". Не съм убеден, че всички момичета, работещи в Тайланд, се чувстват унизени, ощетени или непълноценни, само защото в България ги наричаме проститутки или курви. Не съм убеден,, също, че в България няма много момичета, които точно за такъв начин на живот не си мечтаят. Но това е излишна тема. Ние сме "морални"!

Човешките сексуални отношения първо не са услуга. Както се опитва да ни наложи еврогейскато-американската пропаганда. Второ - сексуалните отношения с машина са извръщение, надхвърлящо "институцията" Содом и Гомор. Трето - да мечтаеш за първото, второто или и двете си е извращение, откъдето и да го погледнеш.

Монсанто също правят бизнес легално. В преценката ти липса моралното, което само по себе си говори достатъчно. Десетки бизнеси съм отказал, защото са неморални. И само се радвам за това. Така е редно. Парите не струват нищо, ако ги изкараш с развала и поквара. Още по-голяма мръсотия са. Но, както се казва, за свинете трябва да има тиня, за да се въргалят в нея. Човек може да приема всякакви образи, като заимства от целия животински сцвят.