Вижте как изглежда Андреа в Instagram и на живо

На боксовия мач на Кобрата в събота фолк певицата изглеждаше необичайно на фона на снимките си в Instagram.

Обратно в новината

Коментари - Вижте как изглежда Андреа в Instagram и на живо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С кеф да й го сложиш на Андрейчето.

Единствената фрапантна разлика за мене е в лицето. На снимката с Анелия, особено, изглежда отвратително. Просто защото с фотошопа прави нереални очакванията към себе си.

Трият хубавите коментари , браво на вас!

полио какав е тоа спорт всеки ден да те бласкат по цомпа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

изкуствени мигли изк везди изк цици изк пууссъ каквое естествено цуствата ли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Подозирам,пе плювайте изглеждат зле и затова в плюят Андреа!А тя си е много готино парче! Браво Кобра!!!!!!!

Преди години бяха писали, че Андреа си е хванала за гадже момче от народа :D

На живо определено прави по-добро впечатление, отколкото на снимките.

Не обичам чалга, не мисля че Андреа е красавица, но към талията й нямам никакви забележки. Пищна талия е брутално преувеличение в случая.

Аз лично не обичам скелети! Момичето си е много добре даже на живо е много по красива от публикуваните снимки в интернет там тя изглежда по скоро изкуствена и малко като скелет!

хората напълняват и отслабват. последнят път, когато проверих, Photoshop не е незаконен. всеки, които види снимките в инстаграм, трябва да е луд да си полисли, че са истински. освен това по вида на напълняването и (особено по лицето и дланите) според мен е бременна.

Те кешираха милион и половин оная вечер, а пък вие цъкайте в дира.

Винаги ми е било чудно защо хората вечно искат да се вкарат в някакъв стандарт, за да се чувстват добре. В случая с фолк певиците е задължително да са кльощави, с големи ц.ци и устни, много грим, изкуствени коси и много руси. И ако не влязат в този формат са много нещастни. На мен обаче въобще не ми дреме, дали това момиче и нейните "фенове" я мислят за дебела, просто защото нямам допирни точки с нея, по същия начин, по които не ми дреме дали продавачката в магазина или аптеката е дебела, слаба, руса или каквато и да било...

Не слушам чалга и не харесвам чалга визията и - 100 пласта грим, подтуо лице от процедури. Иначе без всички тези намеси ще си е едно обикновено и хубаво момиче. Изовд - ОК си е момичето, само не ми харесва изкуственият вид!

В лицето е заприличала на Ивана-големи скули , устни и изглеждат като подути.Жалко.

Мен пък ми напомня за Наталия от "Море от любов".

Luna0102

Добре изглежда, има дупе "де да я фане мъжа", не като преди- само кокали и силикон.

То имало и травестит-шоу след мача! На последната снимка щях да падна от смях! Пък бях седнал!

колко тона грим има на лицето...

Тая е ужасна просто!

Дир-а, стига с тоя фотошоп, ве ... нещо друго не можете ли да измислите. А пък, например да сте чували за перспектива във фотографията, обективи - ей такива неща ... или някой изглежда супер-готино и айде - фотошоп! Защото ... как иначе Сулю ще е по-добър от Пулю, ако не го наплюе?

Първо и единствено какво мнение имаме ние е без значение. Единственият на който трябва да се харесва е Кобрата. АКо на него му харесва другото е без значение. И да е дебела не виждам. Изглежда като НОРМАЛНА жена а не болна.

Платена публикация!:)Излагате се сайта, платен черен пиар, за 5 лева ще станете жълтурковци!!!!

Е, много важно, качила няколко килца...То пък живот ли е ,вечно да си на диета ?Много си е добре момичето !

Как мина купона, г-н Пулев? Ааа, супер беше? Песни, танци? Ааа, да, много. Каква музика слушахте? Ааа, италианска. Ал Бано и Ромина? Даааа. Павароти? Даааа. Андреа Бочели? Аааа, буче, буче, па си я прибрах...

Що критики бях отнесла и подигравки за кг-те си защото ме беше притеснено, че имам рискова бременност и да не стане нещо лошо и не обявих, че съм бременна, а аз съм обикновенна жена и пак ме плюха пък какво остава за звездите. Много сме зли хората! И най-вече сме зли към жените! Андреа е певица пуска си снимки които й отговарят на търсенето на феновете й. И освен това тия репортери не ги ли виждае че нарочно са я снимали така отдолу да направят сензация. Едно е да те снима някой с добро око друго да те дебне да те хване като си се надупил нещо или си направил гримаса!

Леле, прилича на някоя лелка от Женския пазар.... Може ли чак толкова да се е отпуснала?

и ти приличаш на г.з ама тва е една друга тема

Качила е няколко килограма, голяма работа. Пак си е готина и се обичат с Кубрат. Не ги мислете тях...

Андреа от много време си е така.. Доста надебеля в краката. Факт е..

Хубава е но пее чалга.....

МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КОБРАТА АКО СЕ ПУСНЕ В ПОНО ИНДУСТРИЯТА НА МАРК ДОРСЕЛ.

Ми на живо е по-добре. фотошопа формира вкуса на цяло поколение чикиджии. Скелетите са грозни на гледане и неприятни на пипане. супер си е жената. А най-вече,тя си е с Кубрат. Проблем ,ще има ако Кобрата спре да го дига от нея и не я харесва. додето той си я харесва,тя няма от какво да се тревожи. Те си подхождат ментално,така че само детенце им липсва. Подходящи са един за друг..

Бременна е в 8-ма седмица, затова е толкова налята.

Дано е истина!Много здраве и обич им желая!

Добре е.

Може да е бременна, може да е качила наскоро килограмите, може да е заболяла дано не е - трябва ли веднага да отчита промените в тялото си и в инстаграм профила си при условие че утре мое и да ги свали тези кг? Никому не е длъжна да се отчита!

Лошо няма, наживо в последните години е пухкава. Не е нужно да се прави на такава каквато не е. Но момичетата от нейното тесто са така.

фотошопът сериозно се използва...