Горещи жени и мощни коли се събраха на Playcars 2007

Няколкостотин гости, представители на автомобилния елит и столичния хайлайф, аплодираха носителите на вторите Playboy награди за коли - Playcars България, в зала „София” на „Кемпински хотел Зографски”.

Обратно в новината

Коментари - Горещи жени и мощни коли се събраха на Playcars 2007 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше едно време турнир за най-къс виц и първо място спечели следния Арменец-работник Явно вица може да се перифразира и в България-хайлаф. Наистина жалка картинка въпреки опитите на някои да се изкарат не такива каквито са.

Jalka kartina naistina!

Пак ли Гала? Тая и от чешмата ще изтече в скоро време. Ей,нахална селянка.

Айде,ако може, некоя от горещите жени да ми дойде на гости,че ми спряха парното и голям студ батка,да се постопля и аз малко....колите ...ай нема нужда,мерси.

zz-top koli jeni pari.za da ima6 dvete ti triabva treTOTO

Адска пошлотия, жалка картина.

Бе много курви имало в България, бе. И лесбийки. По Нова телевизия показваха две лесбийки в предаването на Румен в 19 часа. Даже ги поздравяват за смелостта?!!!!!

Абе поровете от Q7 i s-klasa не слизат па не знам тези гробове кой ги кара))

Без Златка-не може! Така е ! Тук най-големите проститутки са на върха!

Точно тава си мислех и аз да кажа. В България хай - лайфа се състои от курви, гейове, мутри и убийци - жалка порнографска историйка.

голям праЗ

От кога в България може да се говори за елит и хайлайф??? Имате предвид сбирщината от престъпници и курви, които се чудят как да озаконят и преразпределят мръсните си пари с подобни жалки PR акцийки?

Ха така, сега чекнете си к--ви.

Страхотна новина! Чак се разтреперих от вълнение! Поне да бяха разиграли колите(или каките) на благотворителен търг, Коледа е все пак, ама отде толкова мозък за такава идея?