Ивет Лалова със секси визия на ”Спортист на годината”

Красивата Ивет Лалова плени зрителите на 59-ата церемония "Спортист на годината".

Обратно в новината

Коментари - Ивет Лалова със секси визия на ”Спортист на годината” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Показваш бедро и ставаш "секси визия". Бравооо! Добре се учите от моите трудове!

На министъра на спорта трябваше да дадат да надене противогаз за да изглежда по симпатичен отколкото е. Този лоясал щопар си е купил хубавицата Вики от БТВ за частна употреба в кочината си.

няма значение амбалажа, момичето е прекрасно, дано все така да ни радва с добри постижения, пожелавам и на останалите ни спортисти успехи и лично щастие

И аз смених два тоалета по време на церемонията. Започнах гледането с работните дрехи ,както си влязох и след като се изкъпах и навачерях завърших гледането вече по пижама. :) За мен защо не писаха в статията???????

ако го беше направила пред камерите, щяха и за тебе да пишат!

Уважаеми г-н Винету, Понеже г-н минисТЕрОТ на спорта Ви е подчинен, имам едно коледно желание: Дайте ми тая лоена топка за един час - ще Ви представя видеотчет как са протекли тези 60-т минути..... после тоя сам ще си иди в Карлуково ...Доброволно. Как може да има такава гнус по тая българска земя???

Кичо

цървул я пробвай да бягаш с 1/2 кг метал в крака та у трола

Хубави млади хора, атлетични и секси, контрастираше гнусната лоена топка с пищното смешно и парадоксално име "Красен", министъра на спора, който притежавал хубавата Вики от БТВ. Вики ма, не те ли е гнус?

на нас ни е достатъчно , че ти си красива! сигурно си и известна! вероятно си постигнала върховете в това което правиш! колко взимаш на сеанс??

Ха ха Иветчето на плажа си е криела циците пък тука си ги показва. Трябвало да сложи малко боя тук там да не се вижда разликата. Пък какво сега пък като се вижда ще може да я одумваме :-)

Лицемерите 8г твърдят, че Мишел Обама е красива, ти за Ивет Лалова говориш.

Мишел Обама е на порядъци по красива и интилигентна от зъблата

интелигентна

Всичко хубаво, но това мазно лице, което ме е срам да нарека министър, разваля картината!

за какво ни е министър на спорта - да яде само от държавната хранилка ли, да получава заплати смъкнати от нашите гърбове - какви му са заслугите като "министър" - фигурата му е само за министър на спорта, явно здраво тренира с.....лъжицата

При цялото ми уважение към Ивет Лалова, червената ѝ рокля бе пълна безвкусица.

Във форма и чаровен беше Владо, а с безупречният костюм ....направо модел

А ти колко медала имаш?

Много мускулна и зъбна маса.

Много е секси наистина, много мъже биха искали да правят секс с нея.

Ти явно си недо=ан форумен ръкоделец- всичките ти коментари са все в този стил...

Представяш ли си, че и на такива жени им намират кусури? Навремето беше гадже на Ники Илиев и той я заряза с обяснението, че е много твърда на пипане. Цялото тяло било като бетон, той искал нещо по-меко и женско...:/

на церемонията блестеше говедото с мазната мутра наречено спортен министър.Недоумявм как Викито Петрова се е продала на тоя.

отдавна, като каза, че не всичко е пари.

Представи си също как е ръгал чушки в боба на Викито...

Ивет се справя блестящо като водеща. Може да преосмисли след време амплоато си.

какво и е красивото?

Гордея се, че съм българка заради хора като ИВЕТ! Красива и талантлива! От все сърце и желая здраве и успех!

Благодаря на ДИР за изтритият ми коментар.Благодаря ви, че потвърдихте мнението ми за вас, като една дребна , поръчкова медия, ограничаваща мнението на другите! Ако, случайно, искате да си повдигнете авторитетът пред хората, чийто мнение се опитвате да контролирате, предлагам ви и да коментирате кои части от изтритите коментари не са истина.Защото, запушването устата на хората, казващи истина, е и една от причините, поради която нашата страна е някъде зад 100-тното място в света, по свобода на словото.

естетчо, кой те ядоса - я кажи сега? Ма кво ти пука - ако са ти изтили мнението, па напиши го с друг ник и с други думи, ако толкова държиш да бъдеш честен ... освен това, тука фешън и лайф сме се събрали да четеме и дискутираме, а ти чак се пениш за свободата на словото... осъзнай се и започни да коментираш в други рубрики ;-)

Ебасие баджака.

Най-после да напишете статия за някой, който е на направил нещо за България, а не само чалгарки да отразявате, Дир. Ивет, ти си нашата гордост!

как може да се показва краката, след като са обезформени от спорта? а иначе от кръста нагоре е готина мацка, ама надолу роклята трябва да е закрита.

Спорта не обезформя, а обратното - вае фигурата. Стегнати, тренирани крака без целулит.

Супер е Ивет, изглежда чудесно! Браво!

Ивет = слънчице.

Легендите ,няма ли вече кой да ги пенсионира ? Песните им са на 40 години ! Така ли Данчо не измисли нещо освен Мойе би и Лора ? А по повод Ивет , струва ми се че малко се е препостарала с роклите , да фигурата и е добра обаче на фона на гимнастичките направо бледнееше ! Като цяло церемонията беше много под средното равнище !

на гимнастичките ли :D, сигурно онази шишкавата дето е качила 20 кила най ти харесва

Абе запай мадамите бе!!! С Данчовци и Манчовци ме занимаваш!!!

Сложих ти минус, само заради Ивет. Иначе си прав.

Напращелите цици на Ивет бяха най -интересни от цялата церемония. Особено добре бяха изразени в първата и рокля. Всичко друго беше плява. Особено несретниците от " Легендите"

Тая Лалова с конския сурат докога ще я лансирате

Представям си ти колко зле изглеждаш, след като си се напънал да напишеш този злобен коментар. Вероятно сутринта като си се видял в огледалото си се отвратил и малкото мозъче ти е родило тези мисли.

Ама аз съм Кон!

На живо няма нищо общо с това на снимките. Изглежда много по-нежна и е много сладко миньонче. На снимки наистина изглежда като кобила и поне 1.80, ама далеч не е така. Аз съм 1.70, тя е по-ниска от мен. Не можах да я позная. И наистина нямаше помен от грубите и черти на снимка или по телевизията.

...на роклята...Освен да се чете трябва и да се мисли. Хората са написали че,е водила церемонията в черна,а награда е получила с червена рокля.

Гледах предаването ,в такива моменти човек се гордее с българските постижения.Но ме отврати музиката на т.н Легенди! Ако това са легендите на България,о Господи,много,много жалко за БГ музиката! Трагични са!!?!

"легендите"са наистина отврат,тъжна картинка,брато!

Абе вие, на концерт ли бяхте, или на церемония по избиране на спортист на годината.Коментирайте номинираните спортисти, а не фона зад тях! А музикантите от "Легендите" наистина са си легенди в своята област.

искаш да кажеш,че МОЖЕ БИ някога са били такива!

Чуда се,аз ли съм далтонист,или написалият статията...ама,то,черно,червено, се същата работа. Те и другите им новини такива-къде лъжа,къде истина, важното е,материалчето да върви

не се чуди ти, и на другите не давай да се чудят, а просто прочети статията поне веднаж!!излязла е с черна да води шоуто, но понеже и тя е наградена, се преоблякла с тази сексапилна червена рокля!! не ми благодарете!!

След като гледах предаването снощи нямах нищо против да изкарам вечерта в компанията на Ивет и на сутринта да се събудим в едно легло...

Но в един момент размисли и реши да ѝ откажеш ли?

Приятелят ми не дава!

Aз ли не разбирам от жени или с декрет са променили критериите за красота?Да, навремето беше красиво момиче Ивет.В момента ми прилича на траве.тит, вярвайте ми...Икакво го превъзнасят още това момиче, като вече и постиженията и са под всякаква критика....

Вярно е, особено снимка 3. Но все пак на фона на останалите спортистки полу-жени, тя минава за много красива. В царството на слепите едноокият е цар. А и годините не прощават.

На хубавото, грозно не може да се каже. Дай Боже всеки му!

Лелллееее... :) Гооолем смех! Как са се нагласили тези сладуранки и сладурчовци. Се едно гледам снимки от сватбата на щерката на кмета на Долно Таратанци. :)))

Че е красива Ивет е малко да се каже.Чаровна е! А че роклята не е черна,не е:))

черна е със червен оттенък