Какви партньори търсят в интернет мъжете и жените

Повечето хора, търсещи запознанство в интернет, се свързват с хора, които имат същата степен на образование.

Обратно в новината

Коментари - Какви партньори търсят в интернет мъжете и жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДО][.....ЕЙ, ЧОВЕЧЕ, РАЗВЕСЕЛИ МЕ ЗА ЦЯЛА ВЕЧЕР. ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ

Търся партньорка за мно-о-ого яко е..не!!!

Когато бях на 16 години си мечтаех да си имам гадже. На 18 най-после си намерих. Но нямаше никакви чувства. Затова реших да си търся сантиментално и много чувствително момиче. На 21 си намерих. Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше от най-малкото нещо. По цял ден плачеше за какво ли не, а от време навреме заплашваше, че ще се самоубие. Затова реших, че ми трябва темпераментно, динамично момиче. На 26 си намерих. Тя кипеше от енергия, започваше едновременно десет неща и без да завърши нито едно на другия ден започваше нови десет. Отначало беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Много енергия, но без посока. Реших да си търся умно и практично момиче. На 31 я намерих и се ожених за нея. Тя беше много умна и здраво стъпила и с двата си крака на земята. Беше толкова практична, че се разведе с мене и ми взе всичко което имах. Сега съм стар и мъдър. И си търся момиче с големи цици...

Не съжалявай за нищо,приятелю.Понеже не казваш сега на колко години си/след като си се оженил на 31г/.,бих добавил ,че ако сега си на 81,то си изкарал доста време с умното и практично момиче и не си много за оплакване.Ако си обаче на 51,то наистина една девойка с големи цици би била добър бонус за теб.Стига обаче да са истински.Един съвет от мен - на колкото и години да си,щом мислиш за цици ,не си стар , както се определяш сам в коментара си.Моят покоен дядо ,след като остана вдовец на 76 години, взе при себе си жена , с която е имал връзка преди това и живя с нея до смъртта си на 89 години.Така че наличието на жена до един мъж понякога може и да удължи живота на мъжа/макар да ги има и обратните случаи/.

Dobromir Dimitrow

Това е виц :):):)

В статията се изтъква, че интернет много, ама много подпомогнал търсенето, като и увеличавал избора. Ако става дума за реални отношения между двама разнополови, едва ли ще се търсят в интернет. В интернет са интереси и сметки. Ще му пусна на тъпия идиот от Англия, но ще съм цял живот британка. Или десет минути мъка седмично в леглото с дебел женски алигатор от САЩ, но цял живо - американски гражданин! Цялото изследване е като пръдня в кухнята - само мирише.

Пълни глупости! Наводни се с простаци и простакеси и се търси само едно. Безсмислено занимание.

е й кво кат се търси само едно...? хората се шлякат, нещо против...?