Скандален правопис в скандал с Рут и Шамара

Мишо Шамара се обиди на предполагаемо интервю на Рут Колева и се заяде с нея. Еди Казасян също защити рапъра.

Обратно в новината

Коментари - Скандален правопис в скандал с Рут и Шамара | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Синът на Шамара,говори с акцент!!!!! Той говори САМО колко е велика Америка.Не може да пише и пее,че знамето ни е като "мензис"Не го уважавам.Н

Мишо Шамара е прост тираджия докато Рут има пари и се издържа от професията си като певица. Има и апартамент в Холандия.

Абе Рут и Шамара са брат и сестра! Но ще го раберете след 15 епизода чак ...

сериалът е по Нова. Тази сутрин особата Цолова с такова наслаждение не четеше Дир-а.

Скандално е Дира да пише за някой друг скандален правопис.

господи, вземи си вересиите.... Но това е резултатът от "демокрацията" и "прехода". За съжаление е само върхът на айсберга. неграмотността и античовечността са се разраснали и са пуснали корени навсякъде.

Триумф на простотията и дебилщината - но те така са родени генетични дебили тези двамата, Рут и Шамара... ВИП КВИНТЕСЕНЦИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ... Да дядо Славейков, вече НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША...

"В ПРЕПОЛАГАЕМО...." !!! Присмял се Хърбел на Щърбел.

какви президенти, какви премиери, какви камионджии, какви 5 лева? като професионален шофер мога да кажа, че това е една от най-тъпите, скучни, отговорни и неблагодарни работи (за мен даже не е професия). аз досега не съм срещнал някой да е станал милионер само с въртене на геврека. но съм срещал неудачници, които не ги бива за нищо друго, или такива като мен, които временно си изкарват хляба с тази проста работа. рут си е напълно права, че шами плясков беше един брутален бездарник. пожелавам му повече късмет с въртенето на геврека.

Ако човек пише от телефон, спокойно могат да се получат такива грешки.Важното е това което е искал да каже, и е прав за повечето неща

апа тука бате ени шевестари ми скачат на у зашо дам пишуфал некрамотну бате ма хяс има кашах да се и они се ожиткаа у калкас и некаф друк пендрад.и те така те.

ТОЗИ КЛОУН ИЗГЛЕЖДА И "ВИНЕТУ" Е ПРОПУСНАЛ ДА ПРОЧЕТЕ .

Невежеството ще ни затрие.

ИЗГЛЕЖДА НАИСТИНА ОТ УЧИЛИЩАТА НА БЪЛГАРИЯ ИЗЛИЗАТ ПОЛУГРАМОТНИ ДЕБИЛИ . КАТО МУ ГЛЕДАМ ПРАВОПИСЪТ НА ШАМАРА И СЕ СМЕЯ С ГЛАС . ЯВНО ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ПРОЩАВА .

То и ти май си бягал от часовете по граматика...

СЮРИОЗНУ?

а на тебе явно социализмът не ти е простил.

Шамаросаният пак изпълзя. Лошото е, че като са го били уж за възпитание. са попрекалили и са го бутнали в пропастта на глупостта. Добре, че се е скрил далече, ама защо се обажда.

срам дами и господа, срам и мерзко падение... одвратена съм от дъното на чесната си душа от ожасната простотия сред българите ... като една учителка по бългъркси език и летература немога да устана безочасна пред таз въпиюуща неграмотност и допотопно невежество... и тримата неграмотници са допустнали ожясявашти гграматически и синтактични та дори и семантични грежки ужас... докаде докара демокрацията хората... за това е виновно сдс и герп и лично боико борисов които не може да си напиши сопстренното име без грежка. бойко, вместо да се беши тъпкал с дебели фелий с маст и бянкянски твърди тикви, да беше попрочел малко ходожественна летература..... и после плюйте срещу комунизъма и бай тошо... тогава нямаши такъва неграмотнос ...за 3 оцуствия ти намаляха поведенийто. спо,мняте ли син тва? и какви певци са шамара и рут колева?... рапа на шамара е капиталическа и империалисгтческа диверсия, а рут келева няма глаз... ужаст!!! зашто не заложим на бългърските ритми и текстови.... като ивана, камелиа азис анелиа..... обвинявате ги че пеели чалга, а тяхната музика е чист афтентичен фолклор. колко сам плакала над песните шампанско и салзи дори получих духовен ургазам. засреамете са дами и господа сигурно и вие сте такиви неграмотни невежи ништожества.... повдига ми се от вас

Начи я понекогащш нарочно маам на диялект. жив народен говор. ама твойто говори наистина за неверпоятна интелектуална нищета. Демек казано на прос език немаш акъл!

не знам що за учителка си, ако си такава, лошо, защото имаш повече правописни грешки от първолаче. ако не си, то сърказмът ти е дебилен.

таха е шоту не ги биеш досъатачну ма каку и се таслигвават и ше се и посиргад в шас.тука ми скачават расни гатамотни не сам био пишовал верну.а не така есика се исменя и исмята и спорет тофа и парвуписа.за тфа искам да сасдадем анкета кое е прафиуно и кои не и кака да се пиши ше сицки да гу чатата каку.мола за садеисдвие!тарансленциата риботи сегас.

Ако е подигравка с по- горе цитираните "звезди"- добре се е получило. Във всички останали случаи би било трагично :) Аз ти слагам +

Рут Колева няма правописни грешки. Но при Еди и Шамара не е така.

Тъй като следя писмените й изяви, публикувани винаги без редакция, съм крайно несъгласна, че тя няма грешки. Потърсете, ще се убедите. Нямам идея от какво й идва това огромно самочувствие, но щом абсолютно навсякъде търси и се набутва в конфликт, значи има нещо гнило в нея.

..."шамара"е много просто момче !...простотiята е издигната в култ в Bалгарiя !...златки ,шамари,плеимеитки,чалгарки и чалгари ,дивотя до шя !да не забравяме и учиндолски изпалнители и пропагандатори на тази дивна простотiя !

Ленче, ти вЕрно ли коментираш правописа и интелекта на хората....

gonzales

лош материал отгледахме и лош отглеждаме. дано не ни се налага повече да отглеждаме лош материал.

В смешната ни държава си имаме смешни "звезди" ама те горките са толкова смешни ,че чак сълзи да ти излязат от смях........ама много е смешно

Хвани единия, удари другия, па цапардосай третия. И тримата са еманация на агресивната посредственост, отдавна превърнала България в Мутрочалгария.

Някой да е очаквал нещо друго от Rude Колева?

предполагаемо интервю на предполагаема певица и реплики на предполагаем шофьор! само В.Казасян е истински, мир на праха му!

Рут е под всякаква критика!

и на двамата е никакъв. като певци. Що се отнася до правописа на Мишо Шамара- нима сте очаквали друго от това елементарно момче? Толкова елементарно, че подкрепяше БКП. Но е прав в едно - всяка професия заслужава уважение.

особено хареса заглавието на статията.

къртят кобейни

Ча па скандален правопис? Нищо скандално не видех. ей езика е средство за изразяване нищо повече. Прекраното знаене на книжовния език въобще не пази човека от това да говори глупости. вижте примерно Местан. Ит.н. и т.н. Иначе Радка Колева ако наистина го е казала това аз съм за Шамара. лигав ми е противен ми е но е прав в случая. Един шафьор на камион заработва там колко нашия премиер и президент зети заедно нали като се абстрахираме от незаконните им доходи.

богаташи. По новоизлюпени от руските - няма. Щото у нас все пак изтрепаха богатите хора, но върнаха нещо което остана неограбено от комунягите. Ама в Русия - Когато дават милиони да пеят на сватбата на внучка му - браво-о-о. Ама питам защо Шамара не е в Москва, а в САЩ - нали развяваше червени знамена.

Хахахх, nice-eeee

Тоя сблъсък на "духовни титани" и "морални стожери на нацията" ме подсети за стария лаф: "Присмяла се козата на овцата, че като бяга и се люлее опашката и задникът и лъсва..."

А като се дупеше по позитанските митинги, беше ОК а? Що не избяга в Раша, а картоф?

А пък Еди Казасян такъв правопис демонстрира - направо да откършиш от него....

Дир, ама и Вашата грамотност е пословична. "Скандален правопис в скандал...". Толкова ли не можахте да замените едната дума?

Ех друго си е да си шофЕор, а не певЕиците с мизерните си хонорАИ. Мараба от Биг АЙша.

"Скандален правопис в скандал с Рут и Шамара"- скандално изпипано заглавие

Много красиво момиче!

ти пиян ли си? Ако не си - каква дрога вземаш?

Очевидно е :) Впрочем двата ти минуса вероятно са от красивата Рут и баща и.. Па'и се да не ти пратят спортисти да те питат "че кво му е на детето, 'убаво е"

Dealer, I will have what he is having.

А за Рут си спомням, че я клатеше Любо от къртицата, преди години. Иначе си е противна женица... никога не бих си хванал пу,ка като нея.....

Шамара не може да пише,но това което казва си е вярно....А пред истината, всичко друго отпада..

Aми НЕ

Рапарите са малоумна папла*ч

Изглежда ми пределно ясно -госпожицата следва тактиката да пуска медийни скандали, когато и предстои концерт или по-голяма изява. Не следя програмата и, но съм сигурен, че скоро готви някакъв концерт и за това се вкарва във филми. Бас ловя, че е така. Не че изобщо ще отида. Противна е.

И аз споделям подобно мнение! Ще ми се да ти кликна 10-ина плюсчета,ама.... не ми дават ! :-))

Понеже дир-а скри коментара ми ще напиша, че "певицата" Колева се подвизава в медиите само със скандали - в понеделник се кара с Кичка, във вторник яде бой от служителка на външно, в неделя скандал със шамара, а в петък се сърди на себе си, че е натворила куп глупости през седмицата. Дир-а не лъжете така нагло, понеже предишният ми пост бе по темата и не съдържаше никакъв спам.

Жената си плаща€ Дир и Колева очевидно смятат, че няма лоша реклама...

Аз живея в Чикаго. Мишо караше камЕон, сега е просто диспеч.... И тва са митове и легенди, колко изкарват шофЕорите на камЕон тук - преди години са правили луди пари, през последните 2 нещата са много зле и ще стават все по-зле, затриват го този "бизнес" ;)

Зарибили са ги, че е доходно да могат да си купят камиони (много от ТИРаджиите им са собственици на камиона). Сега картите са паднали на масата и сигурно вият на умряло.

Карай шофеоре, карай по-нагоре. Там на баира ше става панаира...

а да видим сега кое е правилното шофиор шафьор шифеор шафеор шафьор или водач на моторно превозно средство ха сега

шoфьор бе бастун. аре обратно в 1ви.

И ако Шамара взима като шофьор на тТИР, толкова, колкото учител, това прави ли го пич??? Да, да, зная, че се мерим вече по заплатите, ама заплатата не прави човека! А за Рут, нямам какво да кажа! Тя се кара с всичко живо, което мърда!

А защо ми изтрихте коментара? Писах, саркастично, че страните в писането са неграмотни - Шамара и този, който му е отговорил, Как-се-казваше-там, и вие го изтрихте!!!! И това не ми се беше случвало! (Преден коментар 97858! - кое не е във връзка с темата???)

Когато човек има семейство и деца, не Тир, а ако трябва и тоалетни ще чисти само и само да им осигури добро бъдеще. Аз не виждам какво има да се подигравате. По-добре да шофира тир от колкото да е поредния новоизлюпен богаташ, който като го питате от къде са му парите и гледа като настъпана жаба. Симпатизирам на Шамара не защото му харесвам музиката, а защото съм родител като него и знам, че най-важното е да научиш децата си да си изкарват парите с честен труд като им даваш пример, че си готов на всякакви жертви. От друга страна все пак Шамара не беше професор в България, че да се чудим защо кара ТИР. Това е най-добре платената професия за новопристигнал в САЩ. С времето може да си направи собствена транспортна компания и да си е сам шеф.

Чак скандален... И на ДИР-а понякога материалите са с подобен правопис.