Сиара обясни защо не е правила секс преди брака

Певицата Сиара обясни защо със съпруга си - състезателя по американски футбол Ръсел Уилсън, са решили да се въздържат от секс преди сватбата.

Обратно в новината

Коментари - Сиара обясни защо не е правила секс преди брака | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Сиара обясни защо не е правила секс преди брака", това не е ли спам, бе дирници, какво само криете и триете....че са манали не са ли, че нашите тук цигни също са манг*али не са ли? Това е истина както ващо заглавие, което разнращава само по себе си младите и недорасли, ай сиктир от вас.

;))

Очакват второто си дете...

Какво е туй Сиара? Пак питам, че предното ми питане са го изтрили, било спам, обида ... много падна нивото на акъл при редакторите в дир-а.

Ами пише си в новината - съпруга на - състезателя по американски футбол Ръсел Уилсън. Сега да не вземеш да питаш кой е Ръсел ;)

Много повърхностно гледате на тази новина,мили съфорумници.Очевидния извод от нея е напредъка на генното инженерство в САЩ и успешния експеримент върху поредната двойка човекоподобни същества усмирявайки заложения от природата в тях неконтролируем /до сега/ нагон. Предполагам ,че това е дългосрочна стратегия за ограничаване и редуциране на броя на този тип африкански бозайници,които започват да стават все по-голям проблем за цивилизования свят.

Това, че черните са по-надарени, не ги прави по-сексуални. По-брутален и агресивен бозайник от белия човек няма, просто той си избива децата, а маймуните си ги раждат, на това се дължи несъответствието в прираста. У нас, например на 1 раждане, се падат по 4 аборта, това по официални данни, по неофициални абортите са повече. Така е с белия човек, защото е много умен, а убийството е универсален способ за справяне с всевъзможни проблеми, както казва един велик бял - "Има човек(деца в частност) - има проблем! Няма човек (деца в частност) - няма проблем!" Прочее жълтурите доказано са дребнопишковци и със занижено либидо, но и при тях прирастът е внушителен. Не е до либидо, ще знаеш. Заради дугото е.

Mihail Merdzhemekov

Не мисля,че сте ме разбрали правилно,уважаеми съфорумнико.Аз Ви говоря за стремглавото развитие на науката в настоящия век , а Вие за размери на животински полови органи и за незаконни (поне в морален смисъл,поне в някои законодателства и поне според Вас) аборти.

Тия като ги гледам поредната двойка педи с манекенка (или каквато е там). А иначе тази си става и то доста особенно за църна.

Ей , редакторите - аз тази "ексклузивна" новина бих я публикувал на централно място , все пак не всеки една мома /майка на 2-3 деца/ отказва да се плющи с гаджето си/ футболист/ докато не се подпише брачен договор....

Камък ми падна от сърцето!

Мургавите етноси и генотипове имат повишен афинитет към сексуална активност.

Именно заради това "новината" е сензация. А и в новата мултикултурна общност е редно и черните да имат своето непорочно зачатие.

първо сърбежите,после брак....

Колко съм не осведомен!!!!Аз си мислех,че сега се прави първо секс и после брак...

Дори сексът не е повод за запознанство!

това съм го гледал в американски комедиен сериал, казва се "Blue Mountain State" - американска футболна звезда негър, приятелката му негърка не правеше секс с него, щото му казваше, че е девствена и се пази за след брака, а зад гърба му се праскаше с най-добрият му приятел, при това бело момче.

Пич,ами то първият винаги разбира,че е пръв.Ама вие няма откъде да го знаете това усещане.Важно е сърбеж да има.

права е жената ,млади и симпатични за къде да бързат. Да отложат секса за след 70. Тогава хем ще са се опознали по-добре.

Не е правила секс преди брака с мъжа си...На другите отдавна е изгубила бройката.

Сексът преди брака е грях (1Кор 6:15-18), както и извънбрачния такъв (Евр 13:4). Според Библията сексът е уместен и благословен само и единствено в БРАКА.

А стария Завет дори предопределя до девет копулации месечно.

Да бе, то и в стария и в новия завет се плющят със всеки и със всичко , а после дават акъл.....

В новия? В стария, да - виждаш нещата в перспектива, виждаш на тези, които се плющят на поразия какво и защо им се случва след това и ако имаш глава на раменете си, си правиш съответните заключения. На теб реално никой не ти пречи да се плющих на поразия с когото си искаш - с всичко, което ти върже мъже, жени, дори с такива които отказват - мъже, жени, деца, животни. Но ще си понесеш съответните последствия, вярваш или не, просто така е устроен света и всичко, което вършим има своите последствия, просто болшинството от нас са толкова ограничени, че не могат да видят връзката между последствията и причината за тях и решават, примерно, че късметът ги е изоставил, че имат лоша съдба и т.н.

А тези , които не могат да се оженят, какво ? И те ли не трябва да правят секс ?

Не е правила за да не и изпаднат червата!

тая па ква е задръстена

Много яка мадама(прилича на Бионсе).А мъжа й е много секси и духовен едновременно.Браво на тях

Да бе, с това тяло и тия цици била девствена. Айде не на мене тия

Не е девствена, нали е родила. Правят се на интересни, ама да не реве утре по риалитата, че момъка не го дига, както някой писа преди малко.

Не му бери грижа. Той и да не го дига, тя май е секс-щангистка, таа ...

Извън новината - в днешно време може девствена жена да роди и да си остане девствена. Зачева с инсеминация и ражда секцио.

Ха така, малко спортни новини !

До Професора И какво е спечелила баба ти? Прекарала си е живота сама като кукувица, защото не е била способна на компромис. Голяма гордост.

ако имаш акъл,де! Баба му не е била самотна - имала е 6 деца и заради техното щастие е надвила себе си!Ти това можеш ли го,моме!?Ъ?

Кукувица?! Сама с 6 деца около нея? Нещо си се объркала ...

Дядо ме го убили в битката при Дойран,бил офицер.Баба ми останала вдовица на 38 години с 6 деца.Отишъл един овдовял заможен мъъж да я търси за жена - така правели хората - събирали се да си гледат заедно децата.Бабата го изгледала и му казала:Кога си спал с орел,не можеш да легнеш со гугутка (родът ми е от Македония).И така,баба никога не се оженила повторно,въпреки,че е била красива.Виждал съм й снимките.Сама отгледала и изучила децата си.Всички!

Достойна жена е била баба ви. И отговорна към 6-те си деца майка. Защото за истинската майка съвсем не е все едно какъв втори мъж ще доведе при децата си.

Дискусията е придобила смешен отенък.Не съм написала нищо невярно.Това е моето разбиране и така си живея живота.Вие си го живейте както си го разбирате,харесвайте си "дашни жени",те пък - нека са си дашни...И така до края на света....хората потъват в лъжи и грехове....Не съм писала ,че не "харесвам мъже".С този с когото съм,както и с бившият ми съпруг се чувствам желана жена,както и аз отдавам цялата си любов.Ще спра да коментирам,но само ще ви кажа още един куриоз - известно време след като установихме с втория ми съпруг,че се харесваме и не е достатъчно само да сме приятели разбрах,че той е астрален близнак на първия - родени на една и съща дата,в една и съща година,но в различни краища на България!Жлая ви щастие!

Тая пък кво се обяснява, това да не е "Искрено и лично"? На кой му пука та се обясняваш?

На Боби Петела

да де с него се е въздържала,ами с другите(семейни приятели)дали се е въздържала

Когато се ожених а първи път бях девствена.Считаие се за демоде,но така бях решила.Никога не изневерих,но съпругът ми почина.Няколко години след това мъжете изобщо не ме интересуваха.Омъжих се втори път за стар,семеен приятел и с него също не спах,докато не се венчахме.И двамата имахме силна воля,защото сме християни,не само на хартия.Щастливи сме,много!

моля,обяснете защо на тази дама й слагате минуси?Аз съм озадачен от това.....За дамата - комплименти!

Защо се омъжва, като не я интересуват мъжете? Добре де, ами ако на мъжете им се прави секс и не са щастливи с нея? АМАН от самодостатъчни еманципирани използвачки. Нямаме нужда и ние от тях! Нека мрат сами, в самодоволство. Истинските мъже обичат дащни жени. Това е.

Щото са разп/ретини. Самозащитна реакция - не сме разп/ретини, а сме модерни.:))))) Иначе по темата - браво на дамата!

А дали Сиара е девствена? Иначе няма смисъл да се въздържа, ако не е девица. И един съвет от мен душа, когато си купуваш кола, китара или се жениш винаги трябва да ги пробваш как се чувстват в ръцете ти. Това аз съм го измислил.

Абсолютно, да не реве утре по форумите, че пича не вдига самолета.

С тая силна вяра, само остава да беше и православна и да бяха и славяни и се класираха за светци :) :) :)

,...кога ще се развеждат ?

Не е била сигурна че ако правят секс ще се ожени за нея. Това е така със всички дето се правят на тесни.

Ци..нето се начесало с рапърчето, пък после казало на другия м..гал "no pasaran" !!!

Дай им деца само да правят..

....маймуни....

Само тромпети, тръби и в задния двор е имало представления.

Цирк, за пред хората, по скоро друго е било!! Сиара= Сяра

Отначало си помислих, че е девствена. А то, най-обикновен женски театър. Да се държим само за ръце, за да открием вътрешната си красота. Май Фючър се е отървал. Сега да му мисли Ръсел.

Е да бе то с предишния яко бане пък после детсвеница ще се прави :) Айде молим ви се ;)