Теодор Ушев: Номинацията ми е важна за България

"Честно да ви кажа, не съм очаквал никога, не съм си го мечтал и дори, но в последните няколко седмици имахме индикации, че това може да се случи."

Обратно в новината

Коментари - Теодор Ушев: Номинацията ми е важна за България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, добре, че България е опряла до твоята номинация. Всичко друго е втасала, само Оскар си няма. Хубуу, номинирали са те. Дано вземеш и Оскар, пожелавам ти го, ма сига сте се правили на хъшове, бе мааму стара. "Ний за едната майка България само, другото не ни интересува!" Ай сиктир от лигавщини!

Дано спечелиш "Оскар" и след като благодариш на семейството си и на някои други със заслуги ако споменеш и България тогава би имало някакъв смисъл, иначе всички гордости и слава са за теб, Господинов и Канада.

Господинов!!!

По какъв начин е ''важна'' за България????Дали са ви дали субсидия от България????Дали са ви осигурили нещо за да работите В България??/Не на последно място дали работите в България за да плащате данъци и да издържате дебили дето са във властта. Бъдете жив и здрав и творете, но няма смисъл от такива изказвания...

да не са му дали субсидия от България, но са му помогнали да развие таланта си, използва и текста на български автор, а ако беше и малко по-настоятелен - пари можеха да се намерят и у нас, но друго си е като предпочиташ да живееш другаде...

Българите извън България трупат успех след успех! Поставени в конкурентна среда, далеч от "елита" на комунистическите величия и мрежата техни отрочета, талантът намира плодородна почва. Поздравления на Теодор Ушев! Браво!

Последните 15 години няма година без Националния Филмов Борд на Канада (NFB) да бъде с номинация в категорията късометражен анимационен филм. Бил си си камшика от България преди 3 десетилетия. Данъците ти отиват в Канада! Филмът ти е финансиран, не от българското НФЦ, а канадското НФЦ и това е главната причина за номинацията! Браво на теб, но не си гордост на РЕПУБЛИКАТА!!! Нито ти, нито филма!!

Абе ЩНСЕМ

Да, прав сте, но замислете се ако този човек беше останал тук! Просто некадърниците и завистта нямаше да го допуснат да се надигне над другите! България е обречена от манталитета на самите българи!

Полов орган за теб малко, дребно човече.

1. Как се печели финансиране в страната ни от НФИ?- с връзки. Можещите отдавана търсят реализация далеч от наследствено облагодетелстваните комуноиди. 2. Данъците отиват там където са ти дали шанс за реализация, нали? 3. В омразата ви прозира завист.

нека кратко ти обясня, защо номинацята е признание за българите, не за българия: - екипът на филма е български - филмовият елит ще научи, че българите са талантливи хора, които също могат да печелят оскари. когато "беднякът-милионер" спечели оскар, внезапно всички разбраха, че индииското кино не е само Bollywood. защо не е за българия - защото дърявата с нищо не е подкрепила създаването на този филм. в този смисъл тео ушев е бил щедър, че е сподели признанието си с държавата българя, докато всъщност е за българскя народ и светоусещане.

Радвам се за таланта на този българин, защото историята и авторът са български, но продукцията се води от Канада. Ако беше с етикет произведено в България дали щеше да стигне до номинации? Само заради него няма да спя на 26.02 да му стискам палци, дано успее.

Успех, човече! Дано спечелиш! С теб сме!!!