Коментари - Класираха най-сексапилните политици | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде е външния министър на Австрия - Себастиан Кунц?

Кой ги сътворява тези класации не се знае...да има какво да си коментираме. Аз обаче "гласувам" за Президента на Мексико!!!

daaam... toku-shto go google-vah i sam saglasna s teb:)))

Истинските мъже са червено сухо а не сладникава боза. Стога сте ни продавали световната политика за слаткарница.

Изпуснали са Дебелян Пеевски и Митьо Пищова!

вярно, а бареков днес сам се отказа да е мъж

Защо не класирате най-кадърните политици? На кой му пука и дреме как изглеждали, сякаш те са го решили или имат някакъв принос в това.

Жени ли са ги класирали или мъже?! Щото 2-3ма стават, ама останалите....

Само за вторите две снимки съм съгласна.

Точно. И аз съм на същото мнение.

Дали е секси - не знам, просто е млад и това му дава известни предимства пред други, далеч по-интересни мъже. За един политик не е важно да е секси, по-важно е да е добре подготвен, улегнал, разумен и мъдър. Е, може-би канадците си го харесват.

Харесват, не бих казал. Некадърник, който бе избран заради баща си и поради това, че канадците им дойде много от Харпър и искаха промяна.

Канадците по скоро не го харесват. извади късмет на изборите. Вота беше по скоро против отколкото за.Процентно погледната разликата с консерваторите не беще голяма. Глупавата мажоритарна система им даде мнозинство.

Тоя мухльо от снимката, канадеца-ами, че той е под чехъл, това прсто му личu!!Класацията е менте!

Фалшива класация - щом го няма Генералът наш!!!!

Не виждам Цачева .

.... and "first lady" from Bulgaria missing, too.

Едуардо Лейте.....ох, на кака..

Джъстин Трюдо е брутално мазно и неприятно типче. Женките тотално избръмчаха. Мъже, вършете си работата, че женорята ви почнаха да харесват гейзери.

то не се знае дали жени са я правили класацията или "нежни мъже"

Много е противен и мазен този Трюдо.

.... и Ципурас също!

А наш боко - кога? Как може, питам, да не е оглави тая класация, бе? Слънце, убавец, бог самодържец. Дайте му лента "мистър"!

Това е класация за простосмъртни. Наш Тиквич е Бог... в очите на бързоизоставащите си фенове и гласоподаватели. Под нивото му е да се състезава с разни човеци :)

Трюдо е един от политиците, публично признал хомосексуалната си ориентация - та да питам, как да го сметна за най-красив - като момче или нещо друго?

Тролче нещастно, Трюдо има супер секси съпруга и е баща на три деца. А този, който трябва да признае нетрадиционната си сексуална ориентация, си ти.

Трюдо, каквито делата такива и отговора. Не те искаме повече.

Ауе, няма да ми казваш какво да правя бе!

много интелигентен хубав и приятно момче

Тия дни канадецът Трюдо го даваха по някаква телевизия. Плачеше лещо и си бършеше сълците с кърпичка. Направ до си изпаднеш от умиление от хубавия мъж.

По принцип "най-красивите" мъже пред камерата харесвани от жените се оказват чисти педерасти.

А тия черни лайна колко пък може да са сексапилни?

Нашия летчик прилича на Ед ОНийл! Т.е. притежава чара на бивша гимназиална футболна звезда и настоящ продавач на обувки! А иначе най-му ходи прякора товариш Санкция!

Бонд, не може всички да притежават суровата и натурална мъжественост на гледащия винаги мръсно плешив и нискостеблен кремълски гном!

Преди всичко личи класа и интелект. А нашия охльов-летец прилича на чичка от село/той си е такъв, само дето е станал шофьор на самолет/. Един каскет и няколко овци и ще стане овчаря-летец. Макар, че летците от селско стопанската авиация са летели сигурно стотици пъти повече.

Джъстин малко на хомо ми мяза. Един такъв все усмихнат и весел.

ПОЗИТИВНО НАСТРОЕН. По Геювски казано

Luna0102

Трюдо е млад, но не го намирам за сексапилен, прилича ми на недорасъл гимназист. Обаче Едуардо Лейте и Ханс Линде са пичове от всякъде (поне на снимките тука).

Сега пък млад. На такива в България им слагате етикет бабака или дядка, т.е. той е набор 1971. Щом Гришовата Никол е баба за вас.

Luna0102

Ми повечето политици са на преклонна възраст, та този си е направо сукалче. В шоубизнеса нещата стоят другояче.

Не виждам Герджика в тая класация. Нещо не ми е представителна...

ТОВА Е ПРИЧИНАТА ТРЮДО ДА Е ЖЕНА НА НАШИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ :))) ... СТАРА ИСТИНА Е ЧЕ СЕКСАПИЛ И УМ НЕ ВИРЕЯТ НА ЕДНО ДЪРВО :))

Мазнее ми нещо тоя охлюв.... Като си спомня и за сета , съвсем ми опротивява :)) Е, на фона на останалите върколаци / оланд,меркел , мей и сие / може и да мине за ъъъъ... симпатяга .

алехис цирпас какво прави в тази класация??

класациите за външен вид са пълна простотия ципрас просто е млад инче се едно мазен шаран меркел всъщност си е нормална жена на 60 просто си путлераст и я мразиш :))) се тая

класациите за външен вид на политиците са тъпа идея

Дир, как така ще пуската класация от типа "Най-..." без Бате Боко да я оглавява??? Моля Ви, следвайте тенденциите!

Прилича на Джорджано

А голото, плешиво еврейче от Кремъл на кафевия кон защо го няма в класацията! Или той е само в гей класациите на русофилистиците!

Бойко Борисков, къде да го търсим в класацията!?Я бързо, българските фризьорки да го уредят с призово място!?

Мяза на гей!

Шило

Не, че нещо, ама той май не е съвсем "мъж"?

ами виж ся трол обективно няма как путлер да е в класацията щото е супер грозен изрод така че преживей реалността а този боксьорче нещо го дава така че ... това че някой не излгежда като селски идиот не го прави гей

Къде е Бойко Борисов? Вдига 150 за загрявка. Тия тъпунгери пак не знаят къде да търсят...

Ами Цецка? Или те я нямат за политик?

А Юнкер къде е?

Къде е батко бе.;)

Номер 1 е балерината Трюдо.