Камелия: Ще има сватба, ще стана майка

Камелия разкри, че ще стане майка и ще вдигне сватба с любимия си Цветин, с когото през 2018-а ще празнуват 20 години, откакто са заедно.

Обратно в новината

Коментари - Камелия: Ще има сватба, ще стана майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много усилия влага да ни убеждава колко е хубав сексът с Цветин..., като че се оправдава, само те двамата си знаят каква е истината.

уф, родих се , цял жиот слушам и ще си умра с неволите на тази гопожа

Умна и интоитивна.Ще стане това, което иска.А какво говори е друга тема.

Е най после ега се кротне от 20 години слушаме за хубавия и секс

Хубав мъж е тоя Цветин... и аз не бих го изпуснала.

Вкарваш ирония предполагам............

До кога Камелия ще говори за хубавия секс, който правили с Цветин. Няма интервю , в което тя да не коментира тази тема.Прилича ми на нимфоманка.Аман от тази ебла.Това са интимни периметри.Като се усеща като популярна дама,да се захване с по -смислена кауза.

изключително неприятна и елементарна жена!

Сетила се! Щом 20 години са заедно, може спокойно да е баба.

Не ти прави чест, господине. Без извинение. Правила е много опити. както хиляди българки и семейства. И обикновени, и не толкова.

Не, просто за 20 години много хубав секс е забравила за основното му предназначение....

Цялото това бръщолевене на Камелия е само неин PR ! Всичко ще си бъде по старому при нея. Плаши се от 46-те си години и от това, че залязва охолния, препълнен с простотия неин живот ! С две думи - САМОУСПОКОЯВА СЕ ПУБЛИЧНО !

Добро парче си е Камито. Защо всички жени трябва да раждат и да погрозняват. Нека някои си останат в мъжките мечти.

Ми защото далече не всички раждали жени погрозняват, напротив - сменят си кръвта и се обновяват. Аз след като родих, не само си върнах килограмите но и се разхубавих!

Наистина е жалко, като чета някой коментари. Има хора, които ще си останат ограничени за цял живот и никога няма да разберат, че не е важно дали си родил или осиновил, нито на колко години. Важното е как ще отгледаш и какъв живот ще осигуриш на това дете... За Камелия като певица няма да коментирам, тъй като чалгата не ми е по вкуса...

Ех, не научихте, че думата в множествено число завършва на "и", а не на "й". "Някой" и "Някои" се произнасят по различен начин.

Ако не е разбрала досега каква е разликата между това да правиш секс и да се любиш е малко късно!А за хубави и красиви деца, се иска да улучиш човека с правилната генетика и хормоните да кипят!Ако не улучиш човека и ли се сетиш за деца, когато усетиш, че животът минава, късно е либе за китка!

Боклук,долен ! Заради такива като теб,децата затъпяват ! Слава богу,че мойте са далеч от вашата реалност ! Той и господ те е наказал !

Виж там.. свържи се с Виолета с Св. Кирил, все ще измисли нещо...

това манекенки, всичкото в куп завиждаха на Камито, години наред, що? Щото Камито си е хубавица, та дрънка! Радвам им се на двамата, и да почват да действат по въпроса за детенце.

Както е казал колегата по-долу - абсолютна ковра!

gonzales

"Просто казвам един ден аз ще стана майка. Има много начини... " аз знам само един начин. щом детето не носи твоят ген ти си просто човек отглеждащ чуждо дете.

Дълбоко и искрено съжалявам Вас и всеки с Вашето мислене.

Дълбоко и искрено съжалявам Вас и всеки с Вашето мислене.

Според мен осиновителките за не по- малко майки. Даже някои са повече майки от някои, които са родили и после не се грижат за детето. Да забременееш не се иска акъл, а късмет.

най кофти е , че може да носи ген на някой кретен като gonzales1

Тоз ли е яхабибито ?

Ти каква ковра си ...!

Абсолютно си прав!

Красива жена и борбена. Пожелавам и късмет и успех във всичко!

ЗА СВОБОДЕН СЕКС ЛИ?! И КАКВА СМИСЛЕНА КАУЗА ЗАЩИТИ ДО СЕГА?! ДА ХОДИ ПО БЕЗ ГАЩИ ПРЕД ДЕЦАТА ЛИ?! ДЪЛБОКО НЕУВАЖИТЕЛНА ПЕРСОНА ЗА МЕН!!!

Аз пък й пожелавам да стане майка. Не е невъзможно около 50-те да се случи. Имаше една моделка ли беше, стана майка на 52 г. Вероятно без инвитро няма да стане, но там лекарите знаят повече...

Камелия писа, че ще стане майка. Вероятно й пожелавате да роди. Т.е. смятате, че осиновителите и осиновените деца са второ качество хора. Ми не са.

Никой не е казал, че са втора ръка хора, това са Ваши заключения. Пожелавам й да роди, защото всяка жена го заслужава. Ако не може или тя самата не желае, нека си осинови дете. Това е нещо много благородно и уважавам хората взели решение за осиновяване.

по добре да си стане направо баба!

Ками, а Цветин дали не иска свое дете или той няма думата? Ами ако един ден се събуди и му писне?

Сескът е хубаво нещо, ама гледането на деца не е за всеки. Имам едно познато семейство, майката на 46, а таткото на 50 годни. Сега детето им е на 4-5 годни вече. Непрекъснато се оплакват колко трудно било. Да са живи и здрави да го отгледат. Може и да им дойде най-после малко акъл в главата.

Много от хората около мен се оплакват, че човешко дете се гледа трудно и всички те станаха родители на 20+ години. Така че твоят постинг е напълно безсмислен.

а пък твоят пост е абсолютно неразбираем, какво точно искаш да кажеш, кой е на 20+, кой от какво се оплаква и кой какво е казал .... безмислици

Само не разбрах тези дето са влизали в живота им буквално ли са влизали и като са излезли дали не са оставили това дето ще се ражда. Евентуално де.

Бе повече ми се струва че си за баба ,но щом казваш майка тъй да бъде.

Да ви ....и статиите , и заглавията. От заглавието излиза, че е бременна и скоро ще прави сватба.А ако човек сглупи да прочете материала , се разбира , че не мисли нито да се жени , нито да ражда. Щяла някогада си осинови дете и и на нея и на приятеля й би им било интересно някога да си направят сватба.

И като не е бременна теб какво те засяга!??

ЖЕНИ,АМА ДРУГ ПЪТ !!!

Каква стана тя ... чалгаджийката се оказа по-готина от доста курви и рокаджийски мухльовци,да не споменавам имена ...

коя е тази камелия,да не играе във филма дамата с камелиите

e защо да не стане майка пък, начини милиони - осиновяване, донорска яйцеклетка, но тя да износи, суроготна майка, ако има проблем с матката и износването , инсеминации, ин витро и още ли още , предполагам ,че последните две са правили........

Ще станеш майка, ама другия път!

Абе аз не я ли минах и тази на младини? Сорри, за въпроса, ама след 1001 чалгаджийка сите ми станаха еднакви ...

АМА НА КУКУВ ДЕН.ИЗКЪРТИЛА СИ СЕ ОТ СТЪРГАНЕ НА МЛАДИНИ.ГЛУПАК Е ТОЯ ЦВЕТИН ДА СИ ГУБИ ВРЕМЕТО С ТЕБ.

Тази май е единствения нормален човек сред чалгаджийките.

Абе, хаирлия да е! Ама след 60-годишна възраст нещата са по-тегави...

Едно от най-тъжните неща в живота е дърта к*рва, която е осъзнала, че на никой не и пука за нея, и че за нищо не става...

Съдиш по себе си и твоя живот ли?

мне, съдя по такива като теб

ГЛУПАК и най-вече комплексар си, нищо повече.

КАМЕЛИЯ ! ПОВЕЧЕ ВЯРА В БОГА И ПРЕЧИСТВАНЕ !!! СПРИ ДА ГО ГНЕВИШ И ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ...СЛУЧКАТА !!! ВРЕМЕ НЯМАШ, ОТДАВНА СИ МИНАЛА ПРЕДЕЛА !НЕ МОЖЕШ ДА ЛИШИШ ТОЗИ МЛАД МЪЖ ОТ НАСЛЕДНИЦИ, НЯМА ДА ТИ ГО ПРОСТИ !!! И СТИГА С ТОЗИ СЕКС,СТАВАШ СМЕШНА !!!

секс?!? Ми как да стане това дете спред Вас? С молитви ли ?

С РЕАЛИТИ СЕКС ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА!!! ИЛИ ПОНЕ СЪС СКРИТА КАМЕРА!!!

Тези двамцата да почакат на 100 години да се вземат, това е любов, а те само 20 години се мадрахерцали и уж се обичали...Кой ли го интересува дъртата Камелия ще успее ли да се ожени или ще маа гащи като Айшето...

Живи и здрави бъдете, много щастие и дълъг семеен живот! А най-много пожелавам да си имате прекрасто детенце, а защо не и близнаци. Аз лично не познавам нито Камелия, нито Цветин, но им се радвам на дългата им връзка, която удържаха. Успех и много късмет!

Тази мила жена, която не познавам, от България ли пише? :-)

Явно е много известна. Дано да не четат тука и деца Смях се до сълзи

А, ти как мислиш? От къде ли ще е?

Ако знаеш колко родилки захвърлят новородените си. Напред, Камелия. Ти си чудесен човек. И ще си най-прекрасната майка.

МАЙКИ СА ТЕЗИ,КОИТО ВЕЧЕ ИМАТ ДЕЦА И СА ГИ ОТГЛЕДАЛИ С ЦЕНАТА НА МНОГО УСИЛИЯ!!! ДРУГОТО Е САМО ХИПОТЕЗА!!!

Щом се обичат младите нека се вземат. Живи и здрави за да се радват на детето и по-дълбокия секс.

По-дълбок ли е станал? Камелия да не е станала като кладенец?