"Връзката ни с Цветин сега е много по-дълбока, много по-близки сме, имаме много по-добра комуникация и сексът много по-добре ни върви", коментира тя пред сп. Love style.

Вижте снимки на Камелия и Цветин >>

"Сексът не ни омръзва, тъй като човек, когато е открит с партньора си, начините за разнообразяване са безкрайни. По принцип би ни било приятно да направим и сватба с Цветин, но не мога да кажа кога. Говорили сме си на тази тема и двамата искаме да изживеем такова събитие", добавя 46-годишната певица.

Тя разказва и за раздялата с приятеля си, която продължила една година. Виждали се, но се били отдалечили. Сега Камелия се радва, че се е случила тази раздяла, защото след нея и двамата осъзнали, че ще бъдат винаги заедно. По думите й през тази година той пътувал с нея на участия, правели секс, но рядко – "не сме късали никога връзката, но факт е, че се бяхме раздалечили".

"Влизаха и други хора в нашия живот, но тяхната поява не е причина за раздялата ни. Просто аз самата не бях наясно какво искам. Имах нужда да остана сама, да преживея всичко, за да разбера от какво имам нужда. И получих отговор на въпроса кой е човекът за мен. Това е Цветин", споделя фолк певицата.

"Ще стана майка. Родилка може и да не стана, но майка – да. Много се спекулира с тази тема, че ще осиновявам дете, а аз дори не знам каква е процедурата. Просто казвам – един ден аз ще стана майка. Има много начини. Не уточнявам. Когато стана родител, ще споделя как се е случило всичко", казва още тя.
ИЗБРАНО