Димитров, Федерер, Хаас и Джокович с нов хит (видео)

Триото Григор Димитров, Роджър Федерер и Томи Хаас сътвориха нов хит.

Обратно в новината

Коментари - Димитров, Федерер, Хаас и Джокович с нов хит (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотно !!!

Аз им се израдвах от сърце. А и те се забавляваха. Какво по-ценно от това да създаваш и да предизвикваш усмивки? Успех, момчета и в това ви начинание!

Големи сладури! И да пеят умеят, и са позитивни мъжкари. Браво! Дано скоро да изпеят и някоя сръбска или българска песен. Или да вземат и Маша и да изпълнят нещо руско.

Единия от триото ще бъде сменен. На негово място ще дойде Джокович. Ха сега познайте кой ще бъде сменен?!!!

Тия "тенори" няма да ги коментирам, притеснението ми е за голямата група сервилничещи идиоти, тролещи под такива новини. Един/а чак си внушил тук по-надолу, че лично на него му го били изпели. Вие плашещи психопати, природно прости ли сте или сте умствено недоразвити, или сте си родени слуги, деца набедни селски идиоти

Просто трябва да предположиш, че има хора, които умеят да се радват и на чуждия успех, въпреки че са от България!

Много зависи от дефиницията. Успял човек е богатият човек? Дали? Успял човек е известният човек? Дали? Успели са в професионалния спорт. Вероятно са много волеви и силни, но и достатъчно глупави хора.

Квартет Джорджано

Как по света ще се изтълкува това за ръката. И вместо да се лигавят, да влизат в корта и да блъскат ракетата - за другото си има хора-професионалисти. ой от каквото отбира. Защото, отдадени на забавления, може да намерят по някой заместник в спалнята, когато и ако се върнат в къщи.

Не е така! Напоследък е много модерно известни личност да си правят подобни шеги и да "шашкат" хората, които изобщо не очакват това. Например когато в някой мол се появят оперни певци и уж дошли да пазаруват, внезапно запеят откъси от опери. Всички наоколо онемяват от изненада. Очарователно е!

Този път момчетата накараха аудиторията да ахне от възхищение. Направо не повярвах, че пеят те, мислех, че са на плейбек, но се оказа техен запис, направен в студио и после наложен върху клипа. Браво! На корта са съперници в свободното време - приятели. Така постъпват интелигентните хора, независимо в коя област се изявяват професионално. И други звезди си правят подобни шеги. Забавляват се не само те, но и зрителите.

Наш'то момче най-артистично...

Следващия път да направят сърдечна операция, ще убият човека, но ще постигнат заветното впечатление.....

не ми стана много ясно, ти ли си с мозък на спортист и какво искаш да кажеш. Все пак не забравяй, че спорта не е само мускули....А за операция на сърцето едва ли.

малко повече ми идва тази лиготия :) За Фед и Томи, разбирам, но нашия да си гледа тениса, рано му е още за певческа кариера :)

Абе харесва ми, не мога да си кривя душата. Ама все пак се опасявам Григор да не литне пак твърде много по светски прояви, щото миналата година като го направи, видяхме всички какво стана. По- приятно щеше да ми бъде да го видя в същата певческа атмосфера, след като беше стигнал поне малко по- нагоре в Индиан Уелс...

Явно усещат раздялата с тенеса и опитват в шоу биснеса -другата кокошка снасяща златни яйца.

omg..I do not know what to say. .lol ..it's fun but there is something silly

Страхотно изпълнение, а още по-хубавото е, че четиримата са топ тенисисти и се кефят заедно! Освен това, и хейтовате са малко!

Божествен, ненадминат. Слушам на заспиване Бъди здрав, моля те ОС

:-) за кого става тука въпрос?

Вместо да ви се повиши настроението от този факт, че тези хора , които на кортовете са конкуренти са заедно и се забавляват и си пеят и се смеят, веднага нашенците забълваха змии и гущери. Какви хора сме бе ????Ето затова сме на този хал и никой не ни харесва навън. Каква е тази злоба,завист.Като написахте този негативизъм станахте ли по щастливи. Тези момчета се забавляват,тези момчета са достатъчно богати , тези момчета карат хората да гледат ТЕНИС. А вие ??? живеете в мръсотия,дишате мръсен въздух слушайте си чалгата и не злорадствайте.

забавляват се момчетата,разтоварват,да са гиви и здрави,да на радват с хубавия спорт,много хубаво че изван корта са от един тим.

Най- хубав е гласът на Гришо. Ще надмине с пеенето Никол- тя не е пяла с Дейвид Фостър.Групата е страхотна и е попаднала на точния човек... А и той е попаднал на точните вокалисти:)

Много слаб римейк на Тримата тенори, Павароти, Плачидо Доминго и Хосе Карерас, а Григор размахваше несинхронно с музиката ръце като шимпанзе.

е написал този пост. Поне да беше запомнил, че Доминго не е ПлаЧидо, а ПлаСидо. Иначе освен посредственост , мнението ти издава неудовлетвореност от оценката, която си получил в този живот.

Наистина не зная какво означава думата "нефелен". Но някак си чувството ми подсказва, че може да се използва за четиримата господа

много се забавлявам с тяхното "нефелно" ( ами като не знаеш не използвай тази дума) изпълнение, както и те се забавляват без да имат претенции за "звездно" присъствие. Хората отмарят и се кефят, защото са СВОБОДНИ ( и не са комплексирани)

за нефелна публика.

си е кадърно, става за всичко, с удоволствие ги изслушах. Успех!!!

браво накефих се

Страхотни !! :))))

Браво. Като спрат да печелят от тенис, ще има с какво да се прехранват.

Добри са! но не са слушали футболистите на Ботев и Локото как пеят в пловдивски чалготеки. Класика! Хихи

Приятни гласове, приятно изпълнение, достави ми удоволствие.

е пълен простак

Вижте как се забавляват, накараха ме да се усмихна, денят ми завършва по-добре. Браво на тях.

Искрено се забавлявах и не спирам да се усмихвам.За такива като мен го правят.Благодаря им!

беше както за теб така и за всички ни

ВИДЕОТО ПОДХРАНВА НАДЕЖДИТЕ МИ ЧЕ ГРИШО МОЖЕ ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕН НЯКОЙ ДЕН ЗА НОМЕР 1 В СВЕТОВНИЯ ТЕНИС .... ТЕНИСА Е ГОЛЯМ БИЗНЕС И ЯВНО ШЕФОВЕТЕ МУ МИСЛЯТ ЧЕ ГРИШО ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ И МОЖЕ ДА ПРОДАВА СПОРТА - НЕ Е ВАЖНО САМО ДА СИ ДОБЪР ИГРАЧ :)))

Те са те, но гласовете им не са съвсем техни, защото са електронно обработени. Може да раздвижат нещата с някое тенис видео или реклама, за да не са статични. Браво!

Забавлявах се и ме изкефиха. Джокович обра точките. Искам още.

аз

Хахахх - "Backhand Boys"! Добро чувство за хумор - браво!

Пеят много добре, имат приятни гласове.

Нашият певец и сваляч, почне ли да се занимава с тези неща, загубите не закъсняват

Всъщност пеят доста добре.

А дали са те....мхмхм

български простако ти беше