Мел Би се развежда след 10 г. брак

Мелани Браун (Мел Би) от Спайс гърлс слага край на почти 10-годишния си брак със Стивън Белафонте.

Обратно в новината

Коментари - Мел Би се развежда след 10 г. брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ауу.. горката! Че що чака десет години, миче?! Да беше се развела по-рано... Голяма новина - няма що! Фръцла от тийн група от мойта буйна младост се била развела...

Коя е тая бе?

10 години брак, 9 годишно дете от Еди Мърфи...Та-дааааа.

Който е писал статията, явно не знае, що е то хронология! Някакъв пъзел от години, сглобен вероятно от преводи на различни материали в чужди медии. Стегнете се малко!

Е ама да се стегнеш означава да мислиш. А това не е любимо занимание за някои тук. Затова- в насипно състояние

Luna0102

Тези как ли помнят кое дете от кой бащ е?!

Три деца от трима различни мъже. Единият признал насила едното. Как ли е изкарала цели 10 г. с един и същ?

Това трябва да е рядко харизматична жена и рядко глупав мъж. Досущ като Хейди Клум, също като Хейдито и тази започва връзка с бъдещия си съпруг, докато е в напреднала бременност от друг мъж. Също както при Хейдито, таткото, макар и прочут к*рвар (ЕдиМърфи, респективно Флавио Бриаторе), се силно съмнява детето да е от него ... Явно жената си върви със славата на "почтена" жена. При все това винаги се намира по някой рицар на бял кон, който да се притече на помощ на изпадналите в беда "девици". И срещу какво? Срещу един хубав развод.

Наистина някои жени са трагични и никога не се учат от грешките си. Еди Мърфи признава детето след скандал, самият той е известен с насилието си над жени, този пък й мъж бившата му го обвинявала в насилие, тя със синини ходи... Класическият пример на "падам си по лоши момчета", тия жени никога не свършват добре, за съжаление

Минусът е от мен. Има една определена категория жени, от които трябва да бягаш по-далеч с всички сили, защото колкото и железни нерви да имаш, колкото и да си уравновесен, колкото и да си непукист, просто в един момент не можеш да устоиш, ако не да ги удушиш, то поне за миг да си изпуснеш ръката, а това винаги, абсолютно винаги е много, ама много лошо решение.

Ми че те мноооо дълго са изкарали ,чак. 10 г.