Адриана Лима в гореща целувка с младо гадже

36-годишната Адриана Лима излиза с 27-годишния бейзболист Мат Харви.

Обратно в новината

Коментари - Адриана Лима в гореща целувка с младо гадже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах какви са тези жени, които са "почитателки на РАТОДАТЕЛИТЕ " на А. Лима. Разбирам почитателки на марката " виктория сикрет", ама на собствениците и ???!

Нали се беше събрала с мъжа си? Все си мисля, че разочарована от изневерите му реши да му го върне и да му покаже, че стига да иска може да сменя повече и от него. Или, както някой долу добре го е написал - "С какъвто се събереш - такъв ставаш!" Стана Марко в женски облик.

Лима е страхотна хубавица, много секси маце но няма добър вкус за мъже. Този си е пълен грозник. Както и бившият й мъж, то затова и дъщерите й са грозноватички. Язък - такава майка и нищо от нейните гени. Предишните й гаджета и те грозни. Няма вкус и това е.

Адриана Лима е жена с невероятни природни дадености, благодарение на които печели милиони. Един от най-успешните топ модели в света, обявена за една от 10-те най-сексапилни и горещи жени на планетата, мокър блян на милиони мъже по света.....ноооо пак не е достатъчно добра, за да покрие критериите на завистливите български дирници. Чудя се докато пишете злобните коментари дали не държите огледало в ръка, гледайки собственото си отражение.

Ти в главата си нямаш мозък, а някакво устройство за възпроизвеждане на клишета. Кой плюе красотата на лима? Но ти не умееш да разбираш - що ли те питам

Прочетете добре коментарите! Как Ви звучи "боядисано цигане" , "мъжки черти" и т.н. Определено не е комплимент. Не става въпрос само за тази статия, а по принцип - винаги някой ще се "изхрачи". Останалите пък я одумват, че е лека жена, все едно я познават и всеки ден си пият кафето с нея. Лима е разведена, свободна жена, не виждам нищо лошо да излиза с мъже. Много семейни жени също изневеряват непрекъснато, но не ги наричат к..ви. Като не се получи с един, пробва с друг и така. След развода имаше 2 год.връзка, явно сега не попада на подходящ и затова по-често ги сменя. Но, каквато и да е това си е нейния живот и никой няма право да я съди.

Едно време като бях на 20-на години , 30 годишните каки ме скъсваха от сех ! Явно предстоящата старост ги настървява да търсят младо агнешко !

За каква предстояща старост говориш за жени на 30??? Нищо не си разбрал за жените, причината да те скъсват от секс е защото либидото при жените е най-силно след 30-35. Просто жените тогава съзряват сексуално и имат силно желание за секс. В по-млада възраст жените не се вълнуват много от секса и оргазма в повечето случаи е мираж. Правят го, за да доставят удоволствие на мъжа. А в тези години го правят заради собственото си желание и удоволствие.

Да надничате в гащите на хората! Ако може така. Разбрахме ли се? Гледайте си по-добре дъртаците с малолетни любовници и си трайте. Ако може така.

той е на 27, а тя на 35 - голямата разлика, голямото чудо. И двамата са още млади. Какви глупости пишете не е за вярване. Разбирам да е жена над 40 а той в 20-те, ама в случая си търсите измислена новина.

ми изглежда много-добре, тя и Дутцен са си хубавици.

Ясно е че е ненаситна тигрица. Жени, които харесват по-млади мъже са тези, които обичат здрав секс. Тези, които не си падат много по секса харесват по-възрастни мъже. На всички е ясно, ЧЕ годините за фактор за силите и издръжливостта на мъжете.

Алоо, редакторът пак спи. Лима е на 35, юни месец ще навърши 36. Все пак една информация трябва да е точна, нали?

С две думи - след развода се е отдала на разюздан живот, сменя мъж след мъж. А колкото до това, че излиза с по-млад не виждам нищо чудно. Ако красавица като нея с тези природни дадености не е с по-млад мъж, то не виждам коя??

Пада си по атлетични спортисти - това е ясно. Празноглава хубавица и празноглав спортист - неочаквано добра комбинация. Да не очакваме да хареса програмист например като колежката й Миранда Кер. И тя заби 7 години по-млад, при това най-младият милиардер в света. Вече е сгодена и детето й от първи брак гледа. Не че тя е умница, но явно има повече акъл от Лима, която харесва само празноглавци като нея.

Въпросната изглежда тъмна и нечистоплътна. Не му завиждам на момчето.

А ти на кво приличаш злобо!

До преди няколко години беше супер. Сега прилича на боядисано цигане. Съжалявам, че го казвам. Не знам защо, но й липсва класа.

Тази, дето беше девствена до 27-годишната си възраст и се пазеше за първата брачна нощ, силно вярваща католичка... разведе се и сега му отпусна края... Всичко е било ПР, предполагам...

"А бликат снежинки сребристи, прелитат, блестят кат кристал, отронват се бели и чисти и ... в локвите стават на кал." Има една народна поговорка също: "С какъвто се събереш - такъв ставаш!" Нищо изненадващо няма тук.

Лимес, за да остарееш достойно и красиво ти трябва мъж на твоите години, мило.

Luna0102

По тези ширини имат други разбирания за достойно и красиво. Достойно е да се опрашиш с цялата маала, а ако донесеш и пари, тогава е не само достойно, а и печелившо. Красиво пък е да си сложиш по 15 кила екстра мас на бут, да ги разтресеш докато чашите изпопадат от масата.

Това са само две думи, "красиво и достойно". Реално като започнеш да остаряваш и красотата избледнява, достойнството не топли душата.

Дрън ,дрън,трябвало и гадже на нейните години. Глупости на търкалета. Я да видим кака Лима ,дали ще и се подобри имунитета от младото гадже.Ако пък на нея и е добре ,какво ни пречи и ние да се сдобием с по някое сукалче на дърти години.

Едва ли ще се намери човек, било то мъж или жена, необременен от комплекси и завист, който да отрече безспорните физически дадености на бразилката. Но достойното и красиво остаряване е функция на мааалко повече наличности, като очарование, одухотвореност, интелект. Усмихвам се на дефиницията "младо гадже". Нескопосен превод или субективизъм?

Съжалявам, но тази има натрапчиви и мъжки черти? Комплексирана ли съм или просто мнението ми не съвпада с твоето?

Очевидно различни разбирания за "красивото". За мен то е и различното. Ако това включва "мъжки черти", които я далеч от лигавото кукленско излъчване, то тогава "ОК". Колкото до комплексите, със сигурност имате някой и друг. Човек сте, нали?! Отделен въпрос, ако не желаете или нямате силата да ги признаете, не тук, а пред себе си.

Но вече има, заради пластичните хирурзи е, предполагам.