Марк Антъни се показа с младата Мариана (21)

48-годишният Марк Антъни направи официален дебют с младата си приятелка.

Обратно в новината

Коментари - Марк Антъни се показа с младата Мариана (21) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е те това го броим за мъж!

Добра сделка! Да видим до кога ...

лилипутчо...

Абе що не си гледате вашия живот?! Харесва им така и това е! Хората може да се обичат на всяка възраст, дали това е любов... важното е, че това е техният избор на големи хора.

"ДРът козел млада върба лющеше..."

Поредния идиот на средна възраст. Е да, тя го използва за трамплин, той за друго става ли? Въпреки,че предвид колко сериозно и присърце вземат мъжете задълженията си на родители,те колко много момичета израстват без бащи.... може и да не й е само трамплин....може просто да се влюбва в обекти от бащин тип

Използва го за трамплин, да нашуми името и. А той нея - да задържи по-дълго усещането, че още е млад и желан. Взаимен интерес.

на тоя гърчав лилипут, ако му седна отгоре ще му изкарам вуздуха

Дърт перверзник! Извадете 21 години от 48 и.. 27 годишен се занимава с...новородено!? А?

шугар е отвсякъде. така е. но поне не е тлъст и разплут.тогава вече щеше да е гротескно

Ей не се спря тоя Марк да се заиграва с децата!!!!!!!

Тоя па дядо къде е тръгнал с това младо и хубаво момиче. Ама и тя е за бой щом се заиграва с пенсионери.

За където е тръгнал очевидно е стигнал. Така изглежда успеха при един мъж. При една жена изглежда по абсолютно същия начин. Погледни бившата му жена(Дженифър Лопес). Освен това пича има 4 деца. Хайде живи и здрави и по-малко злоба :)

ти па освен " злоба" друга дума знаеш ли?

Всъщност 5 направени собственоръчно и едно осиновено. Просто казвам. Иначе напълно съгласен.

Ама има кинти и това компенсира егн-то и ръста :-)

Между другото това благотворително мероприятие е на фондацията на Марк Антъни. До сега тази фондация е направила няколко сиропиталища и куп други неща за децата в Латинска Америка. Казвам го, защото виждам, че сте върло възмутени от избора на девойката. Пък на мене ми се вижда доста логичен избор щом с тази физика може да си позволи всеки мъж. Ултра талантлив, много отговорен и социално значим - какво повече да искаш от един мъж. Пък и палав очевидно :D

Евала и аз съм на твоето мнение..Марк е страхотен изпълнител фен съм още като играеше второстепенни роли преди 22 години. Има ли значение с кого си най важното е да си Happy!

Тия ИЗВРАТЕНЯЦИ и на педофилия го подкараха вече масово

Марк е момък напет и с любов от пръв поглед той бил обзет - към нея пристъпил, изчервен до уши и смутено прошепнал "коя си пък ти. О, Мариана, I love you so much!

Дамата е от Доминиканската Република. Марк Антъни в Латинска Америка е нещо като Майкъл Джаксън - толкова талантлив и толкова известен, но без пластичните операции. Общо взето ясно е какво тя е видяла в него. А какво той е видял? Имам предвид освен красивото тяло - ето това е загадка.

А защо пък мислиш , че недорслякът латино търси "нещо", кой знае какво , у жените? Щом е жена, ясно е. Ама да се правим на интересни - "какво ли търси"

Пролет пукна и народа изперка, едно е да искаш, друго е да можеш...

Тая Мариана що курове има да строши, само го използва тоя дребен грозник за трамплин.

Еее, на мен младите момичета не ми вържат, а на тоя.

Този ако си стъпи на портфейла ще бъде поне с две глави над Марчето.

"48-годишният Марк Антъни направи официален дебют с младата си приятелка." Дебют значи...Като на автосалона в Детройт. На каква цена се напазарява тая!?!

Vivir mi viiiida la la la la! :)

Във въздуха се носи ухание на любов ;-))))))))))) Няма лошо. Явно всеки от двамата, получава каквото търси, докъдето може...после, да влиза следващия/ата. Живи и здрави да са;-)))))

Много са ми странни тези млади жени - дедолюбки...

Златотърсачки им казват.

Такъв е дребен, хилав... да го духнеш, ще падне. Как се прави секс с такова човече, а? Какво му харесват жените, освен парите?

тигана малък ама може дръжката да е голяма...

Младите кълват на лъскави и блестящи неща, а той може да им ги купува. Този е sugar daddy, каква любов, какви пет лева 21-48 !?

Само искам да кажа ,че аз харесвам подобен род мъже,ниски ,изпити.Така ,че набора Марк си е супер отсекъде.