Учените изясниха за какво служат линиите върху дланта

Учените изясниха защо са нужни линиите, които преминават през дланта на човешката ръка - на практика те представляват гънки и имат важна функция, пише "Метро".

Обратно в новината

Коментари - Учените изясниха за какво служат линиите върху дланта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, тези "учени"... и техните "умни" уж "открития"... Скоро може да "открият" защо водата замръзва през зимата, и защо снега се топи през пролетта.

хиромантия и е сравнително най-точна в сравнение с тъпащините около гледането по утайката на кафе в чашата и други такива.

Щука

Ще си позволя да коментирам, без да съм прочел новината. Тези "линии" са точно местата, по които се сгъва дланта ни. Ако ги нямаше, кожата там щеше да се набръчква и надали щеше да е приятно усещане. Прав ли съм? Пишете ме и мен учен...

На 16години имах гадже,тогава една баба ми гледа на ръка и каза,че ще живея с втора жена ако преживея30години.Ожених се за гаджето си и бях забравил.На 28г.пострадах при строеж на къща,разведох се живях сам до ок.40годишен,когато на среща на випуска се събрах със бивша съученичка,имам един син и до днешна дата всичко,което ми каза е факт.Сгънки и свивки са нужни повече в мозъка,за да схващаш бързо.