Вики Терзийска сподели снимки от медения месец

Виктория Терзийска и съпругът й Петър Величков са на меден месец на Сейшелските острови.

Обратно в новината

Коментари - Вики Терзийска сподели снимки от медения месец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Сейшелите всеки може. Да бяха направили медения месец на о. Сахалин. Щях да ги призная.

За всичко друго, но не и за един съпруг. Все още! Само ако има още пари след разходките, да си пипне при хирург клепачите, че поувиснаха от недоспиване и ангажименти.

Вики завела баща си на медения месец, а младоженецът завел майка си на ергенското парти.... ЖИВОТ!

Е това е любов от пръв поглед. Само зарад бялата му брада го е взела, нищо друго! ;-)

Някой знае ли каква му е биографията на тоз господин. Из нета има само че е завършил Бургаски сводобен. Какво е учил? Нещо малко е инфото.

Бургаския Свободен е срещу нас.Известен е със свободното 'даване на дипломи,за да се запази като такъв,че по времето на въпросния господин щеше да се закрие и приемаха масово като ни оставиха сами за да си извадим учебниците по история и препишем.Аз почти нишо не успях да препиша и пак ме приеха.Дадоха ми и диплома.

Места го веднага, че вики от незнам си къде е била на меден месец

Времената за две трети от българите са тежки и те са сериозни хора,които са предимно загрижени за оцеляването на семействата си.Нямат ли човек да помага от чужбина са зле.От останалата една трета повечето са в чужбина има и живеещи средно осигурено в страната.Въпрос;Колко от хората се интересуват как безнаказано и хитро забогателите разхищават заграбеното?Колко дни от живота си са работили здраво като повечето хора,до които е адресирана тази малоумна статия?

Честно казано не виждам защо тогава посещавате Лайф секцията на Дира и защо се интересувате от тази или онази особа, защо им гледате снимките, четете статията и сте отделили даже време да напишете коментар??? Ако ви дразни, не го правете, правете нещо което ви кара да се чувствате добре. Съветът ми е искрен

Това български сайт за интересни новини за всички българи ли е или подробности от живота на налапали някакви привилегии само между себеподобни познати софийски скочубри и мъжкия им еквивалент?Чела съм и чужда жълта преса,но там се говори за наистина познати и известни хора,а тук..махленски надувки една пред друга,извинете но хората извън техния кръг не ги познават и навирането на такива в очи е недоумяващо и малоумно.

Тази 102% има деди ишус. Да пие от един кокос с този свлечен дядо! Чудя се как не я е гнус тази жена. Но след като е с него явно и нейната хигиена е нулева.

Вики е извадила голям късмет. Мъжът й е много умен и забавен. Да се обвържеш с такъв мъж е като да удариш джакпота. Браво на нея!

Честно казано тя търсеше само софийско жителство.

Тя Вики сама беше казала, че е много щастлива и има страхотен мъж! Чувствала се тотално разпусната и напълно релаксирана, защото била в добри ръце. Та това е мъже, жените обичат мъже, които се грижат добре за тях и ги глезят.

Вики е хубава жена, а мъжът й изглежда прилично. Разликата им също е нормална, имат пари - пътуват, кой не би??? Нормално е да се пише за нея, все пак е певица от доста години, т.е. публична личност. Всичките ви забележки и коментари са неоснователни и по-скоро говорят за злоба.

Абе хайде стига с тая вики и пики!Пълно щастие няма едно имаш, друго нямаш! мНОГО ВАЖНО, КЪДЕ Е ЕДИ КОЙ СИ!

Стига злоба бе хора... Изглеждат много щастливи.

Много е красиво....само не мога да разбера защо пак е отишла с баща си на почивка...

Престанете с този "баща" !Човекът е само с осем години по-голяМ от нея, НЕ С 38 !

Да бе, ама е прекалил с възмъжаването и порастването. И за капак се държи занемарен за да качи още 10г, че явно са му малко неговите.

Не е баща й, дедо й е.

Ееех и на мене ми се ходи на такова хубаво място. Блазе им. Хора, разбирам ви, че тия снимки ви дразнят. Почивка на Сейшелите не всеки може да си позволи, но разберете, че да си сложиш снимките от почивката на фейса е ... нормално. Всеки го прави. Разбирам тя да ги изпратила лично на журналистите, за да я публикуват, но аз поне разбирам от статията, че тя просто ги е качила във фейса.

Във фейса има май два профила на певицата и такива снимки няма качени там. Остава въпроса щом там ги няма от къде дир-а ги имат, а? Май, май тя им ги е изпратила за малко дигане на имиджа, който с една песен на година няма как да е голям. Просто младежа си плаща явно жена му да е известна в БГ медиите.

Може да е от профила на мъжа й, тя често качва снимки от пътуванията им

Вики, много си сладка. Мъжът ти е прекрасен, бъдете щастливи!

Намери се жених и за тази Вики! Мина под венчило! - както казва баба ми.

Това татко и ли е?Или чичко паричко?

ПОЗНАВАМ Я ВИКИ КАТО ДОЙДЕ В СОФИЯ...МАЛКО НЕВЗРАЧНО МОМИЧЕ, С ПЪПЧИВО ЛИЦЕ...НО СЕ РАЗВИ И ИЗРАСТНА. БРАВО ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

Ок, и кво каза сега? Че не е от София? Че била с пъпки като тийнейджър? Ми то никой от вас не е - София до преди 100 години е била 10-20 хиляди ... всички сте от шопските села, или при късмет, от някой друг град. А пунертета ако нямаш пъпки ... Ни иначе злобичката я имаш Тоби, и то прелива. Гнусна твар си ей ...

са се по възраст за периода семеен живот. Той на 46, тя на визия докъм на толкова го докарва вече. Само мога да кажа: Викиии, Викии...и точка.

Човекът ако махне бялата брада и отслабне 10 кг., ще стане гадже и половина. Но пък щом Вики си го харесва..................

Харесва му, ама портфейла.

начи, прочетох коментарите, настроих се негативно и после прочетох "новината".Била се надувала, защото качила снимки от някакви острови- не е ясно защо това озлобява хората, каква показност толкова, при все, че всички имат снимки по фейсбук, кой къде ходил и т.н.Могла да отиде там, отишла, голямата работа, що пък да не се тагне, се едно голямо събитие да отидеш там през призмата на коментаторите. После- каква била простотията по ноктите на краката....отивам и очаквам да видя орлови ужасни нокти, чудо на чудесата, а гледам искрящ лак и си мисля, колко трябва да е дребнав човек, че такива подробности да му правят впечатление и чак да се възмущава, понеже не е по неговия вкус. После викам, чакай, хранят го мъжа и , сигурно е свръх разплутия дядка- гледам човек на средна възраст, прошарен, нормално изглеждащ за годините си, а разликата с нея е под 10 години. и пак си мисля, кое е толкова странно , да имаш мъж 5-10 години по-голям. От цялата статия мен би ме възмутило ако заради техните отношения е разбито друго семейство, ако подбудите и са меркантилни ( но това не го знаем ние), ако той има доходи от нечестен бизнес и 100 к други фактори, сочещи аморалност, примерно....Но явно акцентът е върху лака на краката, върху това, че човек на 45+ е побелял, върху това, че е шок и ужас как имат такава разлика и просто толкова дребнавост от коментарите на едно място, чийто произход не ми е ясен.Живо и здраве на всички!

Вики, Вики... Кой ли не те е минал. Беше по-пълничка тогава, ама пък по-млада :)

Моля ви? Какъв "дедо" на 46 год. Недейте така! А вие какво очаквате-да се хване с некой оръфлек от краен квартал ли? Единственото,което ме дразни е тази показност-къде били,на кои острови и т.н. Истински щастливите и богати хора не го демонстрират!

Щастливите, богати и интелигентни хора не го демонстрират.

когато се научиш да си миеш косата, тогава ми пиши!!! разбираш ли???;))

Дришьо, тя викиту от селу бе:)))исперихска селянка п.т.май-ина:)))

Не мога да я разбера Вики, да заведе на медения месец баща си. Защо не се е снимала с младоженеца.

Ще си почине, ще се поснима, ще се пофука... И после ще се чуди какво да прави с това туловище до себе си всяка нощ.

Е то пък сякаш това не важи за всяка женена след известно време. Глупаво е някой да е убеден, че е изключение.

Абе туй Петър дърт кът мен. То и аз можеше да съм с Викито де. Ама детето от Петьо ли е или е баща по необходимост. Щото тя простата не прощава.

Вики е готина мацка. Много време и бях фен. Нейна работа си е кой и го слага. Да са живи и здрави!

Едно нормално и трезво

МИЛА КРАСИ,ТИ ОСВЕН,ЧЕ СИ ДЪРТА КРАНТА СМОТАНА СИ И ГЛУПАЧКА. А ТОВА НЕ Е ДОБРЕ. ТОВА Е ВЯРНО,ЧЕ ТАЯ Е КОМПЛЕКСАРКА ОТ ДЕЛИОРМАНА И ДОКАТО ГО ХВАНЕ ТОЯ ДЪРТОФЕЛНИК ИЗРЪШКА ПОЛОВИН СОФИЯ. И НЕ НЕ И ЗАВИЖДАМ,ЗАЩОТО НЯМА ЗА КАКВО. ТОЯ ПРОСТО ИЗЖИВЯВЯ ВЪЗРАСТА НА ПЕНСИОНЕРА,КОГАТО НЕ МОЖЕШ,НО ИМАШ МАНГИЗИ. ВТОРИ,КАТО ОНЯ С КОКОШО ДУПЕ ВМЕСТО УСТА.АКО НЕ ЗНАЕШ КОЕ ЩЕ ТИ КАЖА СИРАКОВ. ГРОЗЕН И ПРОСТ НО С КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРИ. А СЕГА КРАНТО ЗАМИНАВАЙ В ЛЕВИЯ КОРИДОР.

Колко са зле мнохо от жените. Мъже аз не съм такава и не дъм обратна. И това животно сигурно е 'щастливо' женено и 'оправяно' от мъжа си...

Явно е комплексирана, че си ляга с дядо си и се налага да се утешава и надува с екскурзиите си.

Какъв дядо,ма кранто смотана ? Разликата им е 12 години.

по точно 8, тя е на 38, а той на 46

Визията му е на дядо, особено до нея. Аз нямам вина за това. :)

Ама, много ти беден речника.Кранта, та кранта, тъп сапол увиснАл.Сигур си джуджак, а.Тя викиту кранта също ма мама ти:)

8, не 12 години им е разликата. Тя Вики винаги си е падала по по-дъртички. Сигурно тя го кара да е с брада. Дъртаците я възбуждат. На мен пък тоз не ми изглежда дърт. Нормален човек на средна възраст. Тя да не е много млада ? Подкарва 39тата на 3ти Май. Вижте уикипедия.

На бедния прост изнервен българин са му виновни всички. И тия дето са най-щастливи са му най-виновни. Българският Интернет съд произнесе присъдата си и по тоя жълт въпрос. Как се търпите нямам представа.

Ами ей тъй ,като не пишат за нас макар че често ходим до луната.

Този дядо ли и е?

Много вероятно е - личи му на човечеца , че е комплексар , а пък вики мина цяла София, остаря, не е певица, някой трябва да и плаща сметките и така се стига до решението да се " обзаведе" с тоя чичак . А до тогава влачеше по- млади , облечени в кожени якета образи. Доста бързичко се преориентира. Нямам нищо против възрастта на човечеца, но - има мъже и мъже, доста негови набори и по- възрастни дори изглеждат много по- добре, просто защото тренират, а не си позволяват да изглеждат в 7 - мия месец бременни. Явно този сексапил - портфейлния не го долавям....

Терзийска изглежда отегчена от щастие.

Супер са. Вики е готина. Но, честно, не го разбиам това дето го правят богатите напоследък - хвърлят бебето на бабата и ги няма сума ти време по почивки. Аз не бих се отделила толкова време от малкото същество. Една седмица айде по приемливо е, но две е прекалено много...

Разведе го сега. Му папа парите Разградската селянка си знае работата

А, кога ще ходят на Шест-село-та?

Bики, прекрасна си!! ;)) Hа всички, злобни и зависливи селяци, и на миризливите и неумити селянки дето повръщат тук от злоба, им E.п.M!!;)))

Именно. Най-тъжните хора пишат по коментарите явно.

Тази съм я запомнил и ще я помня само с едно - шокиращото и изказване (поне за мен де) преди доста години в списание Блясък. Тя тогава беше доста млада и казваше, че за нея най-важното нещо в живота и е секса. Толкова важен бил, че всеки ден правила секс, като някой път забърсвала от някой бар напълно непознат и с него...както и че честата смяна на партньори го приема за нещо нормално. Та така. Не мога да погледна човек с уважение след такива думи, нищо че ги е казала преди 15 години да речем

Вики е симпатяга, минала по ръба на удоволствието цял живот, избрала си е удобната цел за нея - огледайте се и ще видите, че това се случва най-малко на 80% от хубавите жени по света. Нищо ново под слънцето, просто новинарска клюка без значение за всеки един от нас ...

Чак по света.. аре да не преиграваме, а?

Лакомията е под общ знаменател за всички националности. Не си мислете , че браковете в Холивуд например са по любов. Превърнахме се в крачещи калкулатори, погубвайки повечето от човешките ни добродетели !!

Стига вече ни занимавайте с тая мърла.

Е къде го намерИ тоя Убавец..

Мама ви материално коври да ева! Боклуци с дядовци ще ми лягат! Толкова ли няма млади момчета или те нямат толкова мънгизи а? Плюя на вас и приоритетите ви! Отврат!

Какви дядовци,ма кранто смотана ? Разликата им е 12 години.

Даже 8 ,която разлика е супер. Не са възрастни , а на средна възраст. На попрището жизнено в средата. Живи и здрави да са, внуци да дочакат.

Най ми харесаха ноктите на краката на Викето!!! що за простотия?!

Как беше по мое време - сватба, меден месец, бебе. Сега - бебе, сватба, меден месец, че и след година. Пък да не говорим, че снимките ни виждаха само най-близките, а не цяла България. Щото медения месец го прекарвахме повече в спалнята :))

Ей, тва жените не сте като хората! Зор, зор, зор, зор - да хване някакъв чичак! И като го хване, пък после не се получат нещата вой до небесата! Ха, честито - зарязали детето, да се повеселят на спокойствие!

Като прочетох коментарите по-долу най-малко ми се иска да съм на тяхно място! А идеята е, че хората се радват на нещо много хубаво като меден месец!!! Но подобно изживяване е твърде субективно и много интимно, за да се поднася така на показ. Не разбирам какво целят от ДИР-а с подобни публикации. Ами не разбраха ли, че предизвикват само негативизъм, завист и злобни коментари след такива статии. Когато много хора едва се оправят с живота, вие, от ДИР-а, набутвате като пример за подражание подобни истории! Че това си е гавра и кощунство с читателите ви! Засрамете се! Да не говорим за това, че действително съпругът в двойката има семейна история с деца преди Виктория и едва ли тази нейна ПиАр акция носи за участниците в нея позитивни усещания. Аз например знам, че щастие, градено на базата на чуждото нещастие никога не свършва добре!

Вики ти ли си?

Мене па мъжо ми ме води на селото миналия уикенд. Кога ще го напишат в дира??????

Искам само да попитам - този меден месец свързан ли е че всяка вечер от оная й и работа капе чорабе? Това ли му е меда на месеца?