Барак и Мишел на ваканция във Френска Полинезия

Бившият американски президент Барак Обама и съпругата му Мишел са на ваканция на остров Моореа, който е част от Френска Полинезия.

Обратно в новината

Коментари - Барак и Мишел на ваканция във Френска Полинезия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбишка целия арабски свят, то не бяха пролети, не бяха демокрации, мамата им разката. Украйна я върна не в първи клас, а в детската градина. И излезна в заслужен отпуск, как да не му благодариш.

евала, заслужава! един от най-великите президенти и 4овекът който предотврати световната икономи4еска криза.

Мелани я не се различава от Анна Никола смит млада булка за богат грозен старец. Те я жени се раждат и умират евтини

Защо във френска Полинезия? Забрави ли, че е от Кения.

Човека който направи ГМО корпорацията Монсанто над закона... Човека, при което управления само за 2016 бяха пуснати 26,171 бомби в - Сирия, Ирак, Либия, Афганистан, Пакистан, Йемен и Сомалия... Човека, който УДВОИ дълга на Америка... Провала Обамакеар.. и прочие...

изчакай да мине мандата на Тръмп и тогава пак си напиши статистиката.

Какво искаш да кажеш с това? Че обама не е толкова лош ли? Всичко изброено е факт, можеш сам да промениш. А че зад Тръмп стоят СЪЩИТЕ глобалисти вече е ясно...

Бараката го удари на живот.

ОТВРАТ! АЙДЕ СКРИЙТЕ МЕ!

що ни занимават с добитъци?!

Хахаха, коментиращите, а за парно събрахте ли? Седнали да коментират, че Мишелката била дебела... Като си дойде в България, къде се криете всичките с тия перфектни тела и гени дето пишете тука, защото по улиците е голяма скръб. :))

ако беше стъпил при хормоните в америка поне венъж в живота си, щеше да оцениш момичетата тука, а не да ги плюеш като говно

абе вие от хамериката явно не сте се пребирале скоро у балхар. у балхар нема веке никои, останаха саму циганки и некои и друк пенсионер. страната е празна, какви красиви момичета санувате, целио набор за годината е под 50 000 деца барабар с турчета и циганета.....като е доказано, че над 50%, са циганета и турчета.... сега извади мажкото и ше получиш разпределено, че нема женско.... каде ги виде тия манекенки, ти скоро пребирал ли си се, то нема мома за женене, ти искаш за ебане...

Обама осребриха мандата с шейсет милиона и сега вече са си в залужена пенсия. А най-вероятно и тази почивка се плаща от ..... щях да кажа от данъкоплатеца, но се сетих, че те имат бюджетен дефицит. Така че се плаща с новонапечатаните банкноти на ФЕД. Тоест от натрупващата се инфлация на света.

с памперси в банския ли е, супер гнусно...а пък като си представя и колко невинни хора изби мъжа й с войните дето ги води посвета...оюе по-гнусни са ми тия ...

Пенсионери във ваканция,а в Сирия и Украйна се лее кръв още.

Mariposa

Жената поне доказа, че не е травестита Майкъл, както често тук твърдят експертите.

и защо не са го снимале тогава в лице, та да му видим путката, щом бил жена? що тека, липсват снимки и никога не е в лице, а когато е в лице, излиза патлак да се люшка между краката му? trans sexual пият хормони за да им пораснат цици.

- По какво ще разпознаеш кой е българин сред множеството? - По злобните примитивни писъци. За потвърждение на тезата прочети коментарите по-долу.

Грешиш човече, в САЩ хората си мислят същото за нея, но не смеят да го споделят. Една мениджърка така си загуби работата. И така мълчат, мълчат си хората...докато не им избият чивиите и изпозастрелят половин бар, или посетители в МОЛа. Затова трябва да има отдушници на натрупаното заради социалната несправедливост напрежение. Защото в светът, в който живеем, неравенството не е според уменията, а според качеството приспособимост.

Unendlichkeit

Радващо е,че има все още останали разумни хора като вас...

грозна работа - телосложение класика в жанра. Егати задника, егати краката, егати и чудото...

типично негърско бути, не е за нас..

Залагам на фауната, най-вече на акулите-за изхрускат този грамаден и добре угоен негърски задник!!!

Абе покажете Мелания, какво показвате Мишел, какво има да се види ?!

Нямаш ли гугъл? Колкото искаш голи снимки. :))

mrsmith

Абе Мелания иначе хубава, ама много змийски поглед има според мене. Мишел поне малко по-сърдечна изглежда.

Подпалваш половината свят, ходиш по труповете, лишаваш милиони хора от нормалния им начин на живот, от дом, от здраве и хляб, убиваш с чужди ръце жени, старци и деца и после блестиш със своите 32- каратови зъби и живуркаш си с леко сърце, гледайки си любимите дечица и сгодната женица- НАЙС!

Верно ли? Я виж на колко от дрехите ти пише произведено в ЕУ... Ами, за другите ти дрехи си платил едни малки деца да шият в едни гаражи... Как се чувстваш? Или ти не си виновен за това? Като почнете да ми се правите на по праведни от папата...

Ай сиктир, аз поне съм платил, а ти с какво си помогнал? С постове из мрежата ли? Или си шиеш сам дрешките? Или ходиш в бананови листа?

Барак Обраме и бега на екзотична почивка.

Начи бай Обама се е епилирал до блясък, само рунтавите мишници е оставил, що тъй? Гнус!!! хохохо

Щастливото негърче, бивш господар на света, ще си развява уя където и когато поиска а белите реднеци ще го хрантутят

Точно тези няма да отидат на Северния полюс например.... :)

не знам защо и не мога да си обясня, ама на тия двамата много им отива тази околна среда, като да са си у дома

Обамица много дебела бе....

Ухаа, тъкмо ще има какво да похапнат акулите.

Това е награда за убийствата,които извърши