Маша: Излизах на много срещи, но няма резултат

Тенисистката, която се раздели с Григор Димитров през 2015 г., разкри пред Time, че още й е трудно да си намери партньор, защото мъжете се плашат от нея.

Обратно в новината

Коментари - Маша: Излизах на много срещи, но няма резултат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Машо, изтърва Гришито ти. Сега е повече от явно, че си умира от яд.

Маай с вибраторо, най сигурно е!

Трябва да и изпратим Динко!

Не се натъжавай Маша бройката си е бройка, продължавай със срещите

На много срещи излиза, с кого ли не!?И много клецане отнесе, ама не те харесват пичовете, каква си в леглото!?Това ти е тайната и затова, след едно клецане и бягат!?Не те искат за повече! Някои от тях го и казаха! Твърде безстрастна и мълчи като риба!На корта вие като обезумяла, в кревата пълна тишина и нищо интересно!Хеле, някои дървеняк като тебе, дано ти се улови някой ден!?

въпросът е те ли се плашат или тя ги плаши...

"Наслаждавах се да излизам с различни хора от различни култури и професии. По този въпрос съм доста напред." - така де.... все от някъде трябват да идват кинти

Дий, коньо, дий!!

готина мадама е но иска много трахане , тоя който я хване трябва да издържа поне 5-7 сета на вечер, те затова с гришката се задържаха щото са от един спорт, няма как да си намери мъж който да не е спортист, трябва да се оглежда сега за 23-26 годишни изгряващи спортисти, енергични козленца, има много да се работи по тая дънгалачка, аз не бих се хванал да ме умори от секс, ако не я задоволиш може и боя да изядеш, това не е живот

Виж, Шерцингер е лесна, и секс не и трябва даже.

КИФЛА

Маша, проблемът ти е че си хубава, богата и с много големи претенции, да подчертая заслужени. Въпреки всичко си глуповата. Поради тази причина няма да си щастлива с мъжете и изобщо в живота, въпреки парите и славата.

точно глуповатите са най-щастливи ... но тя навярно е умна

Да си вземе нужния размер вибратор! Пари ли няма, що ли? А, и да не яде от бонбоните си, че започва да й личи. Май накрая ще пристане на някой дъртак над 70 и всичко ще си дойде на мястото. Що не се пробва на "бунга-бунга"? Там на вилата са все такива, при това денонощно.

Демек Григор има само Голям Тенис .

Много е атлетична има силни ръце и широки рамене.Предполагам е над 1,80.Такава кака иска здраво....

ааа ама не си се срещала с бае ти Петко

Баскетболист от НБА ще свърши работа, никой друг няма шанс!

Тестостеронно негро с 30 сантиметрова паламарка. Това е рецептата.

Мали, тая не си поплюва. Нищо чудно да е изкарала повече пари от колкото от тениса. Маша общата. Ясно що Гришата избяга.

Ах ти Машенка мая,още колко ще питаш за ,,Българско Канго'',още колко ще го търсиш .... само ти си знаеш.Рускиня опитали веднъж БГ-Канго,след това животът не е същият.Само друг БГеец оправя работата,търси Машенка търси.

Казанджиев, точно! Дори много български цигани се върнаха от Коми с рускини за жени!

През съветско време мечта на всяка рускиня беше да се ожени за българин и да се махне от СССР. Даже имаше такава приказка: "да се онаташчиш" - демек, да си вземеш "Наташка". Така беше защото в България беше по-добър животът, отделно защото българите бяха по-добри мъже от вечно пияните въшляри - руснаците.

И сега е така! Мъкнат се тука мършите. Не мога да ги търпя.

Нашия Григор пич се оказа! Разкара рускинята навреме и си взе екзотична американка от Хаваи! Така се прави!

Шерцингер, нищо че е мургавелка и тя е с руски корени душата.

lu4ka

"Екзотична американка" - така ли им викат вече на печките?

ХАХАХАХАХАХААХА

Истината боли знам, но както е казано "Истината ще ви направи свободни". Маша е точния пример.Успяла материално и в кариерата, но такива "мъже" каквито тя търси освен да я чукат докато са на почивка нищо друго не искат да имат с нея.Когато започне да цени скромни, интелигентни и добри хора без да се интересува колко имат в джоба и дали са "успели богаташки синчета" може и да си намери щастието.За другите ще си останете само с еб-ето и неостществените мечти.

Ти отпадаш по категорията "да се чувстват добре в кожата си", това е истината, а не по парите ти в джоба.

Истината боли знам, но както е казано "Истината ще ви направи свободни". Маша е точния пример.Успяла материално и в кариерата, но такива "мъже" каквито тя търси освен да я чукат докато са на почивка нищо друго не искат да имат с нея.Когато започне да цени скромни, интелигентни и добри хора без да се интересува колко имат в джоба и дали са "успели богаташки синчета" може и да си намери щастието.За другите ще си останете само с еб-ето и неостществените мечти.

ГриСорчо изобщо няма никаква прилика с красивата Машенка . Незнам какво е било намерението им но знам, че тези които си приличат се превличат. Не виждам прилика .

Ми какво общо да има с Маша общата

Ако предположим че парите са връзката то при нашата объркана държавица ,да имаш пари не значи че имаш акъл. Пример: ДЕБЕЛИЯ от ДПС има пари но 2 думи на кръс не може да каже завалията. Ако беше на запад, не ми е ясно колко коша за боклук щеше да рови на ден , но тук е така. Маша нека да не съжалява за този изобщо не е за нея.

A, тя щото Шерцингерката е "частна" - освен на Мишо, на друг не е приставала!

Че кой се интересува от теб бе кранто дърта. Станала на 40 и избира. Умрял някой за теб, че и деца да ти прави. Ако има такъв трябва да го е закъсал повече от теб.

Този сайт не струва.

абе и на тях не им е лесно. Григор, обаче, сбърка да остави такова гадже

Хубава ЖЕНА и си знае "цената".30 години, красавица и ... яка банкова сметка. Защо злобеем срещу Красивото и Успялото. Знам защо - защото сме Нефелни - купуваме Ламарини БМВ и чукаме Разни кощамбри, след като са си изгледали турските сериали. И да ми опонирате - така е. Аз поне на моята бивша "сериалка" и "Бих баницата, барабар с течението".

От цялата работа стана ясно, че си бил изконсумиран от баничарка и изхвърлен като хартишка.

Какво е кощамбра?

Жените в днешно време имат прекалено самочувствие без нилакво покритие.Самооценката им се бязира на база външен вид и колко богаташи са ги еб-ли.Нормалените мъже бягат от такива.Маша трябва да се замисли.

Я пак. Нещо не те разбрах. Ти май само пишеш глупости без да се интересуваш за кого се говори. Ако Шарапова е неуспяла не знам по твоя критерий коя е успяла. Аз не се сещам за българка с такова постижение. Така че не се определяй като нормален мъж. По-скоро си ненормален.

Виж какво,колега, в природата няма "вакуум". Печелиш ли някъде нещо,губиш другаде двойно ! "На лакомо дупе- два х*я!(народна поговорка).

конника, ето това тука са оправдания, и то алогични.

с извинение..

Ludoto Lenche, знам, че 30 е нищо за жена от западния свят! Не забравяй, че тази е рускиня! Те са друга категория! Ако не верваш питай колегата Мел Гипсън!

...ами да прав си !..."друга категорiя " е.....!!!....тази е жена !...красива, силна , умна, богата !...за това ти казах ,че тя си тарси маж !.... много добре го е формулирала !...да е сас собствено мнение и да се чувства добре в коjaта си !...кое не разбра ?...колко такива има ?...пак ти казвам тя си тарси маж ! ...не бургiя !...тракав дето при него няма ханда -манда и думата му на 2 не става,но саshто и умен и внимателен...а ?!?...как ти звучи ?...невазможно нали ?...знае тя каво тарси ...ама пусто не е често срещано !..аз и желая касмет !..а ти си пусни Mара отварачката и си сипи една домашнярка !

Е как да няма резултат бе Машенка?!? Ми това, дето си го сложила в устата и в оная работа не е ли резултат бе сладка?!? Ми айде малко повече кураж бе муцка!

Дали се усещаш кви глупости пешеш? Никой не говори за първия срещнат. Става въпрос за връзка. На няколко задължителни нива: любов, романтика, секс, общи интереси, емоционален комфорт. Децата са следствие от съвкупността на описаните, а не причина за стартиране на връзка, само защото "да не плащам данък обществено мнение". Стегни се и мисли!

Не тя пише глупости, а тези над нея, на които ти не опонираш. Вземи определението си за връзка, което Веселина явно също споделя, и го съпостави с коментарите на мъжете по-нагоре. За възраст, пари и височина няма да следим засега.

Не! Това са оправдания на стара мома/разведена, която търси вината в мъжете зарад итова, че не може да има пълноценна връзка. С извинение...

Маша регистрирай се в тия сайтове за възрастни и ще се променят нещата

Ясно е че за списващите мнения Маша е позната от снимките само , но за любителите на тениса е позната като бодлив характер още отпреди времето на запознанство с Григор. Нейни са изказванията , че не контактува с мъже от Русия и че няма приятелки сред тенисистките.

плашат се, ами как иначе нали е рускиня.

Машала е Маша ама в БГто ще сърба каша. Няколко съвета как да спечели сърцето на тукашно биче: 1. от геофрафия да знае само София, Бали и Дубай 2. да е под 1.60 3. да е вапцана в църно 4. да има няколко кубика виме в + 5. розова мъцуна, огромни мигли 6. общо взето да може да казва - МУУУУУУУУУ

7. Сама да му се поднася на тепсия, докато той седи небрежно сериозен и непоклатим.

8. да мучи и да "свири" а на старини здрав гръб да влачи торбите

Никой мъж не е толкоз луд да се хване със застаряваща рускиня!

...ха ха ха ...застаряваща рускиня ?!?...на 30 за теб е застаряваща ?!?...ти "маиор" педофил ли си ?...слушаи бе смешнико Mаша е жена ,която си тарси истински маж !...те напоследак са на изчезване !...пално е с такива дето не са сигурни дали искат да са маже и дето не са много сигурни в това !...сащо е пално и с "маиори " като теб ...които ваобще не се класират по разбираеми причини ! Gришката бе свястно момче ама жената казва ,че си тарси маж , не момче !

Мчи това съм аз беее 0888 000 000 Masha pls call me

Всички искат като Григор- само да ме мандръсат...

Маша е мадама от едър калибър. Повечето самци не се класират с маломерното си обурудване. Пък трябва да са и богати, и известни. Става много трудно.

gonzales

аааа , това не влиза в изискванията и. :-)

Нали ти търкат терлика редовно, за какво ти е сериозно гадже

маша наа пак останала незадоволена

Абе не е лесно да се задоволи жена пиеща мелдоний.

Ела при батко на една бърза среща, ще се повеселим, ще потанцуваме, тези три неща... :) Много си я харесвам аз ! За разлика от долуподписаните хейтъри !

Проблемът на Маруся е, че си търси спортистче с поне нейния ръст. А засега интерес към нея проявяват предимно "бизнесмени" с ръст до 172 см и тегло над 90 кг. :) Няма дълго да чака. Жени като нея са редки диаманти, които всеки би искал да притежава.

Маша, дори за Серина се намери човек, при това той нея я носи на ръце, а не обратното.

Той нали Григорий преди Маша мина през крокозебъла Серина. Щом на Серина и се отвори парашута ред е и на Маша.

Маша-свинята наша, грухти по срещи и се чуди защо никой не я иска ,дори с милионите-да се погледне в огледалото! орунгелица!!

lu4ka

Еееее, телето Уилямс е къде-къде по-хубава!