Уилям: Още съм в шок от смъртта на майка си

Принц Уилям заяви, че за него шокът от загубата на майка му принцеса Даяна преди две десетилетия все още не е отминал.

Обратно в новината

Коментари - Уилям: Още съм в шок от смъртта на майка си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живата Даяна доста се постара да отрови живота на принцовете, въргаляйки се с коняри, араби и т.н.Беше хитра и се правеше на жертва, но истината е, че зад тъпия й кравешки поглед, се криеше една перфидна и манипулативна женица.

Изобщо не са за жалене! Колко милиона поданъци работят за тях? Много хора губят свои близки в катастрофи, но тези двамата си живеят живот за милиарди!

Гадно е да използват смъртта й за реклама на собствената си кампания. Двадесет години мълчание, сега изведнъж водопад от спомени и емоционални проблеми.

Като е така , да не се държи като курвар и да тормози и унижава жена си с разни евтини кифли по барове. Да си поприпомни кака страдаше майка му заради камилата на баща му и да не се държи като него. Иначе мноого трогателно

Как няма да е в шок. Даяна стана за резил.

Камиларят знае как и защо.А и дъртата също.

н икак не е вярно че времето лекува напреотив маката се задалбочава

И ние сме още щок как баба ти уби майка ти!

това не се преживява, свиква се да живееш с болката.

И паметта на майка си продадоха за едната реклама. Разбирам да бяха казали това просто така в някое интервю, а не в рамките на някаква си кампания, с която да си направят имидж. Досега 20г не се сетиха да кажат, колко им е мъчно, сега обаче пред камерите 2 реда сълзи ще леят. Цял свят знае кой уби майка им и как лижат г*за на кралицата. Нещастници!

Само невероятно тъп и в недобро здравословно състояние човек може да натвори това, което вие сте написали! Явно имате нужда от психиатрична помощ! Незабавно!

Мислите ли, че Уилям и Хари ама съвсем случайно и благородно СЕГА се сетиха да говорят за Даяна? След като всеки втори ден има нов вариант кой ще наследи престола и последните им изцепки? Дали са имали истинска мъка по загубата на майка си - несъмнено, но това сега е имидж кампания. Съвсем друг е въпроса как израстваш в едно семейство, което мъртвата ти майка е ненавиждала и което я е убило. Да, нещастници са защото като синове на Даяна не направиха нищо за да отмъстят за смъртта й, а чакат на хранилка с умиление убийцата й да им даде охолен живот без работа.