Катрин: Често се чувствам изолирана от света

Кейт Мидълтън, която постоянно е под светлините на прожекторите, сподели, че изпитва чувство на изолация, една от трудностите на майчинството.

Обратно в новината

Коментари - Катрин: Често се чувствам изолирана от света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ела стани бг майка и няма да имаш време за капризи и глупости.Роди две или три деца в България и като повисиш при джипито два три часа и като дадеш в аптеката 200лв за лекарства няма да се сетиш за изолация.После ще почакаш пред детската градина и училището два дена и ако имаш късмет да ги запишеш само ще се молиш да си ги прибереш от там живи и здрави не грамотни само живи.Накрая като вземеш заплата ще се чудеш да си платиш сметките или да купиш за ядене.Така де заповядай в България тука време за глупости майките нямат.

Кате, да ти имахме проблемите!!! Дано да не се увлечеш в ролята и да вземеш да си повярваш, че ако се отплеснеш нанякъде, ще стане като ...

тежка е цзарската корона

страшно си елементарен

Изолирана??? Ходи където си иска, купува каквото си пожелае, прави каквото си иска и била изолирана? По-скоро иска да й съчувстват, да я съжаляват, че горката ТЯ трябва да живее като принцеса.

Тази бъдща кралица избра короната пред волният живот! Тя, доста се колеба, преди да приеме предложението на Принца! Като студентка , май, е била доста палава. Наши жълти медии споменаха преди време, че даже един от любовниците и тогава, е бил нашенец!

Ми нормално. Докато Уилям се лигави с млади мацки, кака му Катрин се чувства изолирана. Брат му и той горкия завъртя лелка по-голяма от него.

Голяма драма те чака, Коте, щом така виждаш нещата. След 5 години ще си "стара проскубана кака" и вместо да се наслаждаваш на живота, който и така си продължава, ще си теглиш ножа. А преди това ще минеш през ада от операции и процедури и още повече ще оплескаш нещата.

Ох, абе няма ли кой да помогне на дамата в тоя дворец. Горката, даже и на мен ми стана жал.

На всичко отгоре я държат и гладна. Сложили една кана вода и тя - прегладняла, измъчена и незадоволена, с пресъхнали устни.....

Тези млади хора допускам че наистина са объркани. Не водят нормален в смисъл като на повечето хора по света живот и не знаят как да си оплътнят времето а това обърква, не е тяхна вина разбира се, съдба е. Иначе са симпатични и умни и приветствам тяхната кампания.

Естествемо, че така ще се чувсъваш, Катрин. Ти си само добър генетичен материал изпозван за освежаване на изтощения генетичен материал на наследниците на английската корона. Свиквай ...

В 21 век такива новини могат да вълнуват само много прости хора.

И тя била като всички майки. Обиколи половината свят с мъжа си през тези три години, докато беше майка. Чувствала се изолирана. Падна ми в очите с това натягане да се прави на "народна".

Наистина е красива. =)

а бе малко повяхнала

Как ще е повяхнала жената?! В разцвета си, сияе направо.

жена, ако не са тоалетите пък направо ще е никаква. Има и злобно излъчване, въпреки че винаги изкуствено е засмяна. Хитра сврака е тя.

мдааа прокълнато кралство толкова беди са нанесли на света

Депресия я гони,горката!И богатите могат да бъдат нещастни!

Някъде на времето в коментарите се пишеше , че Катрин била на ужким бременна, какво ще кажат сега като малката принцеса е одрала кожата на прабаба си .Но иначе да са живи и здрави......

на баба си - да, но не на маика си. помисли малко с мозака си и ще откриеш истината.

вземи една мотика да покопаш и ще се почувстваш по-добре

Много добре казано

Да се занимава повечко с благотворителност и общественополезни дейности и изобщо няма да се чувства нито изолирана, нито депресирана.

Сладури са и тримата. Гледайки ги на видеото, и тримата ми харесват. Хари обаче е една идея по-симпатичен от Уилям. Кейт е прекрасна. Безспорно има класа. Да са живи и здрави.

Не бил достатъчно потентен. Бааа, две деца избацал и не бил. Всеки си има неговите проблеми. А при него те са кралски. Тежела е шляпата на Мономаха.

Мине-не мине някое време, и оппалаа, скука, братче! Само да избягва тунелите, особено френските.

Изолирана е, защото мъжът й кръшка. Ситурно ще я замени с някоя камила или жирафа. Уилям и баща му нямат вкус за жени

Не чак толкова кръшка Уилям, колкото е недостатъчно потентен, както се подразбира от казаното. Наистина една жена се оплаква от самота и изолация, когато не е ощастливена и иска да си намери мъж, а е възпрепятствана.

Ами да си хване някой овчар или дървар ... или пък коняр - като свекърва си. Те кралските особи обичат да се плющят с хора от народа. Пък като й писне може да мине на арабели, негри и ндианци с по-синя кръв ... пак като онази умрелата.

С тези прекрасни сладки деца как така е изолирана от света? Та тя е свързана с живота повече от всякога! Трябва да е щастлива, да ги гушка всеки ден и да им се радва - сега е моментът!

Децата не са нейни, тя не им е майка. Тази само играе роля на принцеса. А децата са от сурогатни майки. А принц Уили е импотентен, та това съвсем обесърчава "принцесата". Добре поне че й купуват парцалки и я показват като циркова мечка, че иначе щеше съвсем да изкукурига.

Така е, ама раята не вярва на грозната истина. Карай, на кого му пука, чужди проблеми

Хайде пак с тези алабалистики, че децата не са нейни?! И защо ако мога да попитам да не са нейни? Какво по- нормално нещо от това една жена да забременее и да роди две деца ???? Около мен хора с репродуктивни проблеми и без много средства се назориха, лечения, инвитро и родиха. Защо точно тя, която може да получи най - доброто съществуващо медицинско обслужване в света да не роди????? И не започвайте пак с глупостите колко бързо отслабнала, защото аз качих само 9кг като бременна, а ме изписаха с тегло, каквото имах при забременяването -49кг. Само месец след раждането бях се изцедила като вейка от грижи за бебето - размер XS. Та тя ли няма да отслабне - с най - квалифицираната грижа около себе си? Мислете малко с тези глави и намерете друг повод за изливане на злоба - примерно, че Уили има любовница.

е вече с психично разстройство! Ама колко години се натрапваше и чакаше да й дадат тази работа, сега пък виждате ли, било й тежко, изолирана била. Ако имаш достатъчно занимания, нито ще ти е изолирано, нито ще имаш време да мислиш дали ти е самотно. Ама нали трябва да се крепи монархията, която си е една фирма, то си има нужда и от ПР.

Точно тя да се оплаква е цинизъм!

cwetence

Защо да е цинизъм? За мен тази кампания цели да покаже, че независимо от разликите в изборите, житейския път, реализацията и тн., всички сме хора. Всички имаме трудни моменти и всички се борим. Пък ако смятате че пари + положение = щастие, само се огледайте и вижте колко млади и професионално успешни хора си съсипват живота, било то и милионери.

... и то добър. Научиха си урока от принц Чарлз и си взеха поука как да излизат в тяхна защита и да обръщат общественото мнение в положително, вместо в отрицателно. Преди 2 седмици Уил сгази лука и сега вече ги показват колко са земни и как нищо човешко не им е чуждо.

Da, taka e.

И къде е сгазил лука. Седял е с две жени на една маса говорене и смях. както и с мъже приятели.После бил човека в клуб. Къде видяхте че е сгазил лука. На следващия ден е бил с жена си на церемония на майка си в Париж за първи път от както е починала.

Гадното е, че от тази случка насам - той нито веднъж не изглежда влюбен и щастлив до жена си. Навсякъде тича 5 крачки пред нея, гледа кисел и отчужден. Имам чувството, че се е озлобил от критики и нападки - всички го осъдиха, а и тя му се сърди, в отговор на което той не е гузен, само озлобен и отчужден. Щом е стигнал дотам да чати в ефир с лейди Гага, за да си говорят за депресия, смятай :) Бунтар и половина. Който държи незадоволената си жена изолирана и без шанс да си намери мъжки.

И т. н. синя кръв са си обикновени хора, изтласкани на върха от обстоятелствата на историята... Много често се изтласкват дори ненормалници, като Хенри VIII например от същия английски царски двор ! Или пък като Адолф Хитлер, Ленин, Йосиф Сталин...

Ти пък какво знаеш за Хитлер,Ленин и Сталин,бе овньо? :)

Забравил си в списъка, да сложиш и Бойко Борисов!

"Но всъщност толкова много майки преминават през същото." Да, толкова много майки са обградени от прислужници и изобщо не мислят как да осигурят храна и дрехи за децата си. Имат и предостатъчно време за децата, без да се притесняват за работата. Абе всички майки са така.

Дир-а, оня ден ви предложих - направете раздел "британско кралско семейство". То се е видяло, че са ви любимата тема. Особено сега дето решили да помагат на страдащите от психични разстройства.

Всички, които са ти писали плюс нямат нищо против да се направи цяла рубрика за тях, а защо не цялата рублика ЛАЙФ да се превърне в тяхна и да няма нищо друго :) хихи