Нина Добрев без никакъв грим

Нина Добрев се снима без грим в специална фотосесия за списание People, посветена на най-красивите жени в света.

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев без никакъв грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да наплюете Нина, няма да станете известни като нея. Нито пък банковите ви сметки ще се изравнят с нейните. Вместо да се радвате, че имаме успяла българка в САЩ, вие плюете! Но за това ще си платите със здравето. Внимавайте защото чичо Рачко дебне; ще ви изсуши и ще заприличате на чируси.

Похвално е за всеки успял професионално българин - където и да е и в чужбина и у нас. Нина Добрев не е единствената. Има много успешни българи, но никой не се интересува и не пише за тях... Да се натрапват "новини" за "успехите" на Нинчето всяка седмица е евтина и елементарна реклама на посредствено ниво. Оставете я да си "работи" и като постигне нещо по-значимо пак ни информирайте, но не с махленски приоми.

и вземете пример от Мила Кунис - родена в Украйна. И кариерата - кариера и семейството - семейство !

"вие сте това, което ви прави красиви" а ако не ни прави красиви? какво сме - нищо според тази малоумна , самозабравила се идиотка, която не е никаква актриса. да играеш в идиотизми с вампири - световна слава, добре че си вярва само тя

В списание Пийпъл не интервюират и снимат такива, каквито вие описвате. А Нина е там и на много други места, на които вие никога няма да стъпите дори и за да ги почиствате. И за вас никой, освен майка ви, няма да напише никога нищо. А момичето е звезда благодарение на себе си, на собствените си данни и способности. И да, тя е мила, непосредствена, напристорена и чаровна. Не, не е чалгарка, за да ви се хареса.

Масата днешни българи харесват курвоподобни жени. И с диспропорционално големи цици спрямо слабо телоссложение. Нина има много пропорционално и женствено тяло, лицето е симпатично и ненатрапчиво. Хубаво момиче. Не е крава за разплод, не е манекенка за изтаковане, а е момиче с хубави данни. Ама тази била по-хубава, онази била по-гиздава... Нина Добрев е актриса в попуярни сериали и не пледира да е лидер в красотата. Но определено в тяло е хипер супер, а в лице е много, осоебно много симпатична. Всичко това е в пъти по-добре от стандартно красива, а да не говорим за курвоподобните, че ми се повръща.

стига вече стая Нина Добрев. Голямо чудо, голяма гордост ( на мама и тати -да). Да не мислите, че като я натрапвате всяка седмица, това ще я направи по-талантлива, по-търсена или по-популярна. Досадно стана. Има толкова други българи и у нас и по света, с които си струва да ни запознаете. Това с нея вече стана махленска работа.

Значи , имам няколко съседки, и са към 1000 пъти по- красиви, без грим, сутрин рано ги виждам като си проскат бикинажа...

Съвсем, ама съвсем обикновено момиче. Даже, ако се разминем не бих я и забелязал. Ежедневно срещам десетки къде-къде по-красиви нашенки без грим. Както и да е. Жива и здрава.

и виж с очите си...в многомилионни градове каква рядкост са точно тия обикновенни момичета.

Тук коментираме НАШЕНКИ. Но преди да се пише е хубаво първо да се осмисли прочетеното преди това. Първосигналното е присъщо за наши праотци, живели преди около 200000 години.

Не е красавица, но не е и грозна, момиче или жена със средна хубост, прилича много на порториканка, което за Америка не е добра атестация. Прави се на тинейджърка, което е проява на инфантилизъм и глезотене. Трябва да се държи по естествено, на годините си и да не се хвърля на вратовете на Сульо и Пульо. Няма изгледи за голяма кариера, прилича на лолитка-еднодневка.

За сиромах човек - става.

Разкошно момиче! Нежно и красиво. Коментарите са потрес... Човек трябва да носи красота, за да види красота. Иначе само кусури търси и намира.

явно ти си първа грозотия

С грим е по-добре

Че тя изглежда по-добре без грим!

нормално моме. малко е хръбаво. не бих и обърнал внимание... чудя се кой харесва хръбави жени?!? мани. се някой требе да ги ареше и тях милите... та нашенката се е поразкрачила тук тамее и готово - ей ти холивуд! ей ги и ТРИТЕ ХХХ! на една пура разстояние са!

Семпло момиче. Става за домашна употреба, но не е фатална красавица.

Отврат!

Искам да преспя с нея.

Баджо, не арчи се, нема балкони

Не требваше мамо да ги постваш тези, куха лейка !

TIREX

пача с баща сутеньор това са фамилия добрев.

Дай ми контактите му. Искам да си поръчам момиче от тях.

По-себе си ли съдиш? Ти навярно си такъв баща.

30-годишна жена, нали?

се опитвате да я пробутвате тая, не ви омръзна...

Добрият кон и под съдран чувал си личи.

Така е. Ама не е добър кон.

Мацето наистина прилича на симпатична българска студентка от 90те. Разликата е обаче, тя прави йога и ще е атрактивна и на 50. А няма да е целулитен скелет пожълтял от цигари.

Никога не се знае в нейните среди. Там не се скапват от цигари и нерви, а от други неща.

типично нашенска муцка. това сме ние, как искате да изглежда? всеки народ си е това което си е. друг въпрос е струват ли филмите и.

с грим или без - все една и съща мастия

Не и ли омръзна на тази жена да се натиска по всевъзможни начини да убеждава, че е хубава? Е, не е това, което си мисли че е.

Няма друг начин и затова непропуска да се надява. Друг е въпроса - защо редакторката Пейчева непрекъснато ни натрапва "новини" за нея: ограничени интереси, личен интерес или платена реклама. Което и да е вече както се казва "вместо да изпише вежди, ще извади очи".... Все пак и ограничените трябва да имат малко чувство за мярка.

Очевидно, към абонамента за публикации всяка седмица, са прибавени и дежурни за минуси и плюсове....Едва ли има нормален, който да не се сеща, че е така. Пейчева, толкова ограничени интереси си има или е такава редакторската политика ?

Явно имаме различни разбирания за селска физиономия - аз и хейтърите по-долу. За мен селска е Кирстен Дънст. Нина си е супер. И без грим. И не смятам че вече е звезда. Тепърва ще стане. Което няма нищо общо с хубостта. Хубостта я има навред. Но вкусове разни. Предполагам мен ще ме нарекат хейтър феновете на Кирстен Дънст.

да ти имам вкуса селски

НО Кирстен Дънст е много, много добра актриса. Като се изключи тъпотията за Спайдермен.

Ох на батяяя...

Стаа

Супер семпло и простовато излъчване. И преди да бъда нападната, че хейтвам, ще кажа, че адмирирам това, че не се напомпала и фил-нала със 100 неща, но, сори, няма как да ми бъде 'съблазнителна' или да кажа 'уау'. Просто има правилни, семпли черти, и, както някой е казал по-долу в коментарите, доста селско излъчване. Ако я снимат с една кърпа на главата, как бере грозде, ще е чудна за реклама на захарни изделия, или кутийки локум. Ако съм луксозен бранд или модна марка, не бих си и помислила да си промотирам продуктите на такова лице. Иначе евала за това, че сама си е изкарала парите, до момента, и не е станала платена мутреса на никой. Успех, Нина!

А сега де ! Кое е градското излъчване ? На онази , която направи баджанаци половината футболен отбор на България ли ? Излъчването или е приятно и красиво или е отблъскващо . Нина е с приятно излъчване и е красива жена . Другото са празни приказки на запачите .

Гражданино, ако си прочел внимателно коментара ми - както би казал проф. Вучков - направени пръчки като Николета, Галена и от сорта, биха попаднали точно в категорията "селска пръчка". За мен красотата в една жена е да излъчва класа. Това невинаги означава, че е "красива" по конвенционални критерии. Пример: Мерил Стрийп. Чаровна и одухотворена, грозновата иначе жена. В категория 'класна жена' бих сложила и актриси като Чарлийз Терон, Шарън Стоун, и много други - които освен класа, са и просто физически красиви. Пак казвам, че Нина е за адмирации, че не се е "направила" със силикон и други корекции, но дори и да се, никога не би била запомнящо се лице, за мен. Една жена - и особено добра актриса - трябва да излъчва тайна, нещо женствено, което е неуловимо, не да има вид на гроздоберачка!

Нина Добрев с грим или без грим - пак ше я плющим!

Николай Добрев, Добри Чинтулов, Добри Войников, Добри Терпешев, Добри Джуров и Гюро Михайлов - все тая.Но ако иска да си поудължи кариерата, да не се показва втори път така. Мерси за разбирането.

"Живот без маска и без грим, озъбено свирепо куче!"

не дай боже да я срешнеш в тъмното ,ще получиш или инфаркт или жълтеница от стреса,пази боже от такова "красиви" българки

не е грозна, но няма харизма!

не била нищо особено да бе снимайте така тези обикновени момичета дето са по-хубави да ги видим! супер е!

Така е - може да си го позволи - снима се. Честно казано тенденцията " без грим" не е нова и в Бг. Отдавна не съм засичала някоя гримирана с тежък грим през деня, и това е добре.

Няма нищо похубаво от добре и с вкус гримирана мацка. Съдейки по nick-a ти ми е ясно че си от женски пол и ти се иска жените да ходят без грим за да не те засенчват, но истината е че мъжете харесваме мадамите. Така е било, така е и така ще бъде.

Ебати грозотията

да бе .гроздето е кисело

да ти имам вкуса селски

Ми, най-нормално симпатично младо момиче. Като много от връсничките си. Затова и са ми смешни хора, които се прехласват по външния вид на "звездите".

! Не е нищо особено,дори има посредственост в погледа, единствено хубава е усмивката й.Но, ако я срещна на улицата ще си я подмина като пътен знак, защото с нищо не би ми спряла погледа върху себе си.

Взех да се чудя - ми аз като винаги ходя без грим, ако взема да се гримирам, дали ще ме турят у дир-о? Аз не съм известна с нищо, ама знае ли човек. То всички известни - негримирани, а аз - гримирана... Може и да стане новина :)

Без грим...само фон дьо тен, контур на лицето, спирала, молив за очи и молив за вежди.

А какво ли разбират с грим? :)

Нина Добрев....Отивам да повърна...

Vinetou

Що, да не се погледна в огледалото?

Най-сетне една новина, в която не се приписва произход и т.н. Е какво - момичето пак си е така хубаво и засмяно, няма нужда да се използва за пропаганда. Хайде да чуем сега и за семейство, деца, време и е вече ...

Добре си е момичето със или без грим

Покварата на еврейския холивуд я е пропила.

Vinetou

И с грим и без грим си е голяма сладурана. Браво!

селската физиономия, става само за ткзс

Каква е градската физиономия !? С изпилен нос и устни като хемороиди ли ? Да ви се не види и изсулените чавки ! Ами тя сменя мъжете също като гражданка !

Гражданките на нейната възраст вече са на ботокс, какво разбирате вие селяните?

И на богинята като и махнеш грима остава в най-добрия случай the girl next door.