Амбър Хърд и Илон Мъск потвърдиха връзката си

Илон Мъск и Амбър Хърд излязоха за пръв път заедно на публично място.

Обратно в новината

Коментари - Амбър Хърд и Илон Мъск потвърдиха връзката си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази не беше ли.... дето Джони Деп я "поизтупа" от мераците и?

Всеки е за другия трофей. И толкоз.

Далѝ :-/

как се правят нещата на световно ниво - от Джонковия на още по-златен, не като тебе Николетче, с боя и силиокон само футболистчета от Долнонананагорнище може да оправяш

чудя се дали демократа Мъск, който наиситна е гениален според мен, въпреки демократичният сарказъм, нали е американче момчето?!? та се чудя, дали я кара на задна? нали знаете, че колите му няма задна скорост? и се чудех дали не му липсва заданата? щото Амбър не я бъркат никакви скорости - тя е с планетарна трансмисия...

е голям глупак или няма против да му олекне джоба, телицата ще гепи квото докопа и ще бяга, разигравайки драма какъв изрод е Мъск

този отдавна и е направил рентгенова снимка на мозъка, такива като него са хищници, не е романтичния чичо Джонка този път насреща Амбърчето трябва много да внимава, че тук не може да си разиграва коня.

Да движиш с такъв парцал не е шега работа. Иска се дълбок джоб, яка палатка отпред и нищо у главата.

Мисля, че ще бъде по-умен. С акъл и бизнес нюх е успял, биографията му е впечатляваща. Джони е човек на изкуството, по-влюбчив, по-наивен.

Дано са му читави адвокатите! Милионите на Джони Деп са като селска бара в сравнение с пълноводната /финансова/ река на Мъск. А той е само в началото,голямото предстои - революция в технологиите. Има адски нюх кучката!

не можеш да и отречеш нюха, но този път ще си ближе под опашката, това е Мистър Тесла, бизнес чудовище, отсега я съжалявам.

Е бил монах и гений. С жени изобщо не се е занимавал. А мистър Мъск е стерилен комплексар, поставено лице на кой знае кого.

'кучката' според теб, си я забърса Елън Мъск. Той я накара да се разведе с Джони Деп, за да не се компрометира като участник в триъгълник с женена жена, трето колело.

Luna0102

Доколкото се сещам Амбър докато беше заедно с Деп щяха да я арестуват ако се появи пак в Австралия. Що не са я арестували гадината, да спасят будалата от лапите и?

тоя глупак, що си мисли, че сагата му ще завърши по-различно от тази с участитето на джони деп???

...ако мисли да се жени за нея, дано му доди на акъла да си направят един здрав предбрачен договор, защото тая едва ли е с него заради хубавите му очи. Амбер си е пиявица от всякъде.

Ам пиши му, дее! Личнуу! Той да н мислиш ти чите форумити?! Надявъл съ той! То с надявъни ни ставъ, пишни си му ти пет шес реда на български, па привиди му ги на англицки с гугалскиа превод, па да пручите чувека на майчин изик, па кату тъ ръзбире и одма шъ сключи ониа твоиа договор дето викаш!

Мисля че скоро Мъск ще стане милионер

Шибай, Мъск, шибай!

И разбира се всичко е по любов! Милиардите нямат значение за тази прекрасна безкористна жена! Това е то истинската любов, гледайте и се учете!

Той, ако види зор с нея, ще я прати на Марс.

но ми се струва, че само тя не го е разбрала

Амбър Хърд още се къпе в остатъчната светлина на Джони Деп, а в САЩ всичко втора употреба на звезди е на почит и се продава скъпо на аукционите. Някои звезди даже правят милиони, като купуват къщи и после ги продават с 1/3 по-скъпо. Колекционерска страст: "къщата на Мадона", нещо от тоя сорт е и "жената на Джони Деп".

Още когато започна скандала с Джони беше ясно, че има друг на хоризонта и иска да разкара дъртия Джони.

Как можа толкова интелигентен мъж да се хване с тази!??

Само така Мъск! Само да си пропуснал!!!

Като магаре .....!!!

Време му е да се ожени! Страшно срамно е мъж на 45 години да е сменил 3 жени и то коя от коя по-млада. Не знам как може да давате за пример такъв женчо който още няма деца дори. Срам че толкова много хора го взимат за пример. Така като гледам обаче това момиченце ще го обуздае. И най-своенравния добитък рано или късно може да се опитми и да служи на жените.

Гледай си 10те котки и не се занимавай с мъжете! :D

Той има 6 деца от първата си жена.

Първото им е починало. Останалите 5 живи са заченати инвитро.

"ИстИСката" жена?! Нещо ти липсва, забелязваш ли?

Как така срамно?! От кадя на кадя.

Така като гледам добре си ги върти. Умно копеле се оказа!

Слаб му е ангела на г-н Мъск

Край с всички проекти..жалко.. Тая ще го приземи

Аа, он че бега на Марс ...

Определено ще го направи милионер! И ще прецака прогреса на човечеството.

Слаб му е ангела на г-н Мъск

Тоя път Мъск се изложи!

Горката! Някои момичета имат неконтролируем афинитет към лоши момчета. В нейния случай - към много лоши.

Нейното е стремеж към богати и известни момчета, а в действителност си я влекат момичетата

Афинитет към ботати и известни момчета имат повечето момичета. То това е по подразбиране. Просто повечето момичета не успяват да се пласират на богати и известни момчета, защото нямат нужните качества. Тази очевидно ги има. Но очевидно пък измежду богатите и известните привлича по-така "визионерите".

Снимката ясно показва каква е всъщност. Физиономията й е на шафрантия. Но мъжете мислят с главата между краката си. Затова лесно попадат в мрежите й.

Може и повечето мъже да мислят с главата между краката си, не зная това. Но онези, които са способни да натрупат милиарди, определено не принадлежат на тази категория. Инак щяха да са най-долна проба пропаднали мърсовници, а мърсуването, дарлинг, е времеемко и за друго не остава нито време, нито силици, пък и желание.

Никъде не казвам, че глупав, а че му е слаб ангела.....като на всички мъже. Умен, глупав все тази. Ето доказателство как един умен и успешен мъж е попаднал в капана на една красива, обиграна лека жена. Все пак е мъж, макар и умен. Нагонът зове...

Тази новина е най-важната за цялото човечество и най-вече за всички българи. Празнувай, народе!

Мъск ще изгори като блажна хартия. Еии не се научиха милионерчетата бе. А тази е ДОКАЗАНА златотърсачка, фабрикувала показания и какво ли не, за да одере кожата на предишния. Ако не бяха излезли една сюрия хора, че и бившата му жена да спасяват Джони Деп... сега щеше да проси на някой ъгъл или направо в затвора. И точно тази твар си заплю гусин Мъск. Брааат какъв ще го ядеш след годинка две, не ми се мисли. Ако имате акции в Tesla или SpaceX... бегайте навреме.

Не са се оженили, споко. Той ще я прасне и ще бяга!! Ако не , има си предбрачни договори.

Или тя ще си прасне главата ОТНОВО в някоя стена... и ще го вкара в съда за сексуално посегателство, изнасилване и какво ли не. Делото ще го влачат до споразумение и ето ти още няколко милиончета. През това време акциите на Тсла ще се сринат... като нищо това може да е схема за печалба на борсата.

Ще забременее и оправи живота без женитби и пбрачндоговори. Рускините го правят

С такива не си струва да се занимава човек! Миналата година излизах с една възпитаничка от ВИТИЗ и един приятел от бранша като чу: "Ти луд ли си? Я не се занимавай с глупости!" :)))))))))

Много забавно как някои спрягат Елън Мъск за жертва ! Тя си го била заплюла :))) а той се бил дърпал! Не ми се вижда тя да го е избудалкала. Освен това тези двамата от кога движат заедно, и защо Амбър тръгна към развод, за да не се бие по репутацията на Елън Мъск като участник в такъв триъгълнк. Което направо би било позор за него. Не че на нея ѝ е много мъчно за другаря Деп, както е видно.

Амбър може да е кучка, ама е убиец. И аз ако бях на Илон Мъск с парите му изобщо не бих се замислил да я имам. Голяма работа, такава жена струва милиони бе, ееееей!

Дрън дрън милиони, загорел пубер. Ти без грим виждал ли си я? А в понеделник сутрин като и е дошъл цикъла и гледа кат натровена с гъби и мята светкавици? Гледал си я във ФИЛМИ където играе и на снимки които са минали толко фотошоп, че и баба ти ще мяза на младо гадже. Напиши в гугъл звезди без грим и ще откачиш. Знаеш ли колко муга красивимомичета има? Милиони. Аз като се шматкам из града на ден виждам поне 2-3 които и без цяла армия гримиори и фотошоп надминават леля ти Хърд.

видях снимките й без грим-няма дори да я забележиш, ако я видиш на улицта. Браво на гримьоите и графичните й дизайнери:)

"И аз ако бях на Илон Мъск с парите му изобщо не бих се замислил да я имам." Да я ИМАЛ... колкото ИМАШ някоя проститутка дето и плащаш на час. Ама аз имам кинти бе еиии, ИМАМ я (точно за час и 15 минутки). С тези наивни приказки жените мнооого ще ти се смеят зад гърба.

Имаш дясната си ръка в банята и лелка с корем и мустаки след работа, палячо

беги бате , бегай !

А толкова уважавах Илон Мъск...