Ким Кардашиян показа целулит на плажа (снимки)

Сестрите Кардашиян показаха много плът в Мексико, пише в-к Sun.

Обратно в новината

Коментари - Ким Кардашиян показа целулит на плажа (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама, разбира се, че има целулит! И изобщо някой някога мислел ли си е, че снимките и не са обработвани и то много. Фигурата и размерите и не искам да коментирам - всякакви вкусове има. Аз лично не намирам нищо хубаво в тази личност и не мога да си обясня интереса към нея, но е факт, че съществува. Което май хич не говори добре .....

Кой знае какво показала! И аз мога да покажа моя целулит! И тя е човек!

задник като задник, не е за украшение, а за разни други неща

голям "мраморен"задник, грозно и тъпо, или да си купи бански като на спортистките по плуване или да си направи пластика, но е ясно,че си умира големият й дирник да се вижда и от Марс, отлично знае че не струва и пет пари, е, къв й е проблема

Не мога да проумея как 100000 глупака си мислят, че задник като комбайна , няма целулит. Потърсете снимки на звезди не управени във фотошоп и ще изтрезнеете .

Явно има много тъпи хора. Освен това тези рекламодатели, които щели да се откажат от нея, не са ли я видяли на живо какво представлява, когато са сключвали договори. Вече няма нито една неподправена снимка на звезди, даже и тези, на които уж били без грим

Така е казал народа : Гъз-глава затрива...........та и нейния случай е такъв.

Виждал съм наживо момичета и жени с по-големи, ама с далеч по-гладки, съответно по-добре изглеждащи задници. Това е като задник на 60 годишна неподдържана (щото има и поддържани на тия години).

Машаллах " дупе"! То си е гъзище колкото цял Арменистан! Даже със съответния " релеф"...

Целулитът не е проблема. Банският на първите две снимки е евтин, самият задник е ужасен. Казвам ви го като човек, който харесва големи дупета.

Мога да кажа само едно и то е "Ужас"!

Не целулитът, а огромният гротесков задник смущава повече в случая. И като си помислиш, че си е сложила подплънки, за да го направи такъв - чудя се на ума и...

Ма Божкеееее! След тези снимки отивам спокойно на море таз година!

Но каква ви е логиката точно? Не ходите на море, защото смятате, че не изглеждате естетично по бански, но след като видяхте Ким Кардашиан как не се срамува от себе си, решихте да последвете нейния пример, въпреки всички коментари?

Ако имам такова тяло, ще се самоубия.

Кой ГЪЗ ми сложи мнуса?

Тя е няй-голямата реалити звезда и изглежда точно така, както трябва. За да продава най-добре комплексния продукт (визия, присъствие, тема, актуалност), означава че притежава най-добрия такъв. Останалото е хейт!

от кога на парвокласните проститутки им казват реалити звезди

защо има такъв задник, с импланти ли го е постигнала?

И какво интересно има в тази делва ? Ако я срещна по нашите плажове няма и да я погледна. Виж в Турция може и да й излезе късмета с тези гъзери.

Горките бански :(

Това не са бански , а платнище за кола.

Той мъжА и не се побърка от хубаво....

Айде айде, ако ви съблечем и вас и ви снимаме, какво ли ше излезне на фотото.... Не съм критична към госпожата, която все пак роди (не помня веднъж ли беше или 2 пъти). Критична съм към поведението й и личността й, не към целулита й. Като млада е била много хубава, но според мен сега се е занемарила. Което може да се случи на всеки. Никой не е съвършен. Жената прави пари докато вие пъшкате трагично за задника й. Ето това вече го уважавам!

Вече ти каза Роксана - смени си името. Съвсем различна си от нея и не ти отива. Роксана е синоним на цапната през устата мъжкарана, Правописна трагедия с претенции да е програмист.

Ей, още в края на Април е готова за Коледа ... това ГМО-то прави свинете да изглеждат като хора - гледайте и се страхувайте.

каквото има това показва

Проблемът не е в целулита. Цялото това същество е просто отвратително.

Без фотошоп, толкоз...

толкова е грозна,не я велицаите.....

Еееее, чудо голямо, тя и жената има целулит и такъв г.ъ.з, това вече съм го виждал. Важното е да не ти прави впечатление, работиш си и тва е :)

Kак, да си "работиш" бре, брато, "Tъз" пералня, мирише на развалена риба бре брат, как да работиш?? Oтврат!!;))

Kъф, е тоз камион, дето го показвате на снимките бре??? OплашиXте ме!! ;))

Свиня

Една от репортерките на Гала се подложи на много процедури и пластики, за да прилича максимално на жената от снимките... Дано само ако види тези необработени снимки на Ким не посегне на живота си!

Така е... Всеки с мечтите си - едни мечтаят за дете, други зс га на Ким К. Всичко е позволено при Гала- миш- маш. Но едно нещо не разбирам защо нормални хора съсипват и обезобразяват в ефир едно норнално изглеждащо момиче?

Е на това викам аз дирник !

Вчера убих една бременна хлебарка от кафявите. Нарекох я посмърнтно Кардашян, толкова видно й стърчеше контейнера с яйцата отзад.

тази виждала ли се е отзад?

Каква е тази грозотия, която непрекъснато ни навират в очите...Задника и е като на някоя непъддържана, петдесет годишна жена от някое село...

Мързелана е тази Ким, че и лъжкиня. Уж работи модел, а не се грижи хич за тялото си. Само пози и фотошоп.

Какъв целулит бе, че тя цялата си е един гигантски целулит. "чифт очи останалото........."

г......ъ......з?.

нямате ли нещо по- така?

Изглежда ужасно

Дайте я насам да я пробвам. То хубави жени всеки може да лющи, но само майсторите могат всякакви! ха-ха-ха

Ма не задник а боксова круша ... Д*ба и крушата, къде я е понела..

Очертава се сблъсъка на седмицата - целулита на Ким с/у плочките на Златито .... ха ха ще припадна от смях ...за всекиго по нещо :)

Ето целулит, който струва милиони. Онли ин америка да им го...

ад!

Спрете да показвате това грозилище.Този път вече ще повърна.

Гнусно!

И аз не разбирам как това пластмасово творение може да е определяно за красиво. А целулита е там , защото кимка не спортува, и 245 липосукции да си направи целулита ще си живее необезпокояван. То не става само с пластика, трябва и движение.

Машала!

За тоя ли гъз се плащат милиони бре?!? Сбъркан свят!