Треньорката Ина Ананиева се омъжи (снимки)

Бившата треньорка на ансамбъла по художествена гимнастика Ина Ананиева се омъжи.

Обратно в новината

Коментари - Треньорката Ина Ананиева се омъжи (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... ясно, защо на наско са му оставили панталоните... в казиното...

Я гледай, Сираков започнал да си боядисва косата!

..както и доста некадърен естетичен хирург, който не знае как се слага хиалурона ...

Боже, една треньорка се омъжила а тук се вихри спор по синтаксиса/семантиката на българския език.

Похвално! Всичи Онаниеви веднага да се омъжват!

Честито!

Честита сватба! Чудесна новина! Крепко здарве, много любов, семейно щастие и дълголетие на новото семейство!

как да разберем кой кум, кой сват - много неграмотно написана статия - много щастие на ина и семейството и - а кака илиана покрай мумуфицирането си е забравила да каже на наско да си облече по-приличен панталон, който да отговаря на префърцунения и тоалет

Да са живи и здрави! Дълги години рамо до рамо и живот изпълнен с много щастие!

Това можеше да го направят и в родилната зала.Работим по желание наклиентката.

Сираков го докарва на бретонче почти като Тръмп . Защо не чакаха да стане бебето 1 клас и тогава да се бракувате ! Стойностните хора първо се венчават и тогава се размножават .

Ти ли си стойностен? Не, благодаря, тогава. :))

Не, не ме е срам. От какво да ме е срам, след като предлагам нещо абсолютно практично и разумно. Пълен/непълен член е абсолютно ненужно затормозяване на и без това сложната граматика на българския език. Премахването на пълен член по никакъв начин няма да повлияе на разбираемостта на езика. Ми то да вземем да върнем и ь или ъ в края на думите. Що така са махнати от езика. Колко много сме станали неграмотни след тяхното отпадане. А факта, че намесвате части от граматиката, които нямат нищо общо с коментирания случай, само показва колко неаргументирани са твърденията Ви.

Милено, много си простЪ, ша знайш! Задължително е да се прави разлика между подлог и допълнение, иначе се стига до недоразумения - кой-кого. Всички нормални езици имат пълен и непълен член, при това често той е изваден като отделна дума дори. Българският език трябва да се пази от изпростяване!

Ами да вземем да махнем и квадратните уравнения в математиката. И без това са по-трудни и сложни от броенето до 10. Пък и в 99% от случаите, на никой в реалния живот не му се налага да ги решава. Виж, числата трябва да ги учим ударно. Щото иначе как ще играем бинго, тото, лото, и т.н. жизненоважни занимания. Пък не дай Бог, да не познаем числото, което са ни обяснили, че трябва да зачекнем в изборната бюлетина.

Браво

Странният обект с пембен цвет, клечка и бисерче обясняват кича, които вкараха в световната гимнастика с тавариш винер.

Живи, здрави и попътен вятър в дебрите на брака

Тя бе продружена от съпруга Й - легендата на българския футбол Наско Сираков... Ананиева, която е в напреднала бременност с второ момиче, е казала на "да" на любимия си Стефан на уютна церемония?????а Адриана Пейчева,редактор,получава пари за неграмотността си!!!

В случая "от съпруга СИ" е правилно!

Костюма ма Наско е много ''як''!

Адрианке, научи го пустото членуване най-после. Личи, че малко книги си чела.

И за какво и е да го знае това членуване? Абсолютно излишно, архаично усложнение на езика, което трябва да се премахне. Не влияе по никакъв начин на яснотата и разбирането на езика, така че за какво точно служи, освен да указва кое е подлог.

Ами да!!! За какво ни е и члануване, а пък и граматиката като цяло? Кому е нужно да знае какво е напр.допълнение или обстоятелствено пояснение или пък глаголно съществително...? Излишно затормозяване, нали?!? Важно е да се разбираме! То и неграмотните не ги знаят, ама си се разбират, има яснота в изразяването им. Я да го караме без правила, така както всеки му е удобно. Г-жо/Г-це, не ви ли е срам да пишете такива глупости??? В кой език няма правила, граматика, лексика...???

Ами, да, да вземем да го махнем. Както китайците и японците махнаха йероглифите, дето са далеч по-лесни за научаване от правилата за пълен член в българската граматика.

Браво, честито на двойката.Такива неща искаме да четеме а не кой къде се е пребил или нападнал стари хора и не знам си какво...