Джулия Робъртс издаде как поддържа фигурата си

Холивудската актриса Джулия Робъртс изненада феновете си с новината, че често похапва макаронени изделия.

Обратно в новината

Коментари - Джулия Робъртс издаде как поддържа фигурата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя не може сама да поддържа фигурата - други й я поддържат с две ръце изотдолу, когато...си разговарят за киноизкуство и други възвишени теми.

Колко мило - сьомга за вечеря. На цена 4 лв за 100 г. Парите за килограмът са седмичните ми разходи за прехрана. За да не получа съвети от различни Марии-Антоанети ще добавя,че имам висше образование, знам 3 чужди езика, но не съм в първа младост.

Gal

И това всеки ден ли?

Извинете за въпроса, но какво е вода от кокосово мляко? Чувала съм за кокосова вода, кокосово мляко, кокосово масло, ама вода от кокосово мляко? Ма може и просто да не съм чувала, та затова да питам.

ох, Пейчева се е оплела в превода - или не знае, че съдържанието на кокосовия орех е вода.....

Не е чак накаква супер - красавица, но щом пишат....Има къде къде по-красиви жени от нея...

Работя по 12-13часа на ден,почивам 1 ден в седмицата,събота или неделя винаги работя.Не ми стига времето за почивка,защото трябва да се готви,пере,чисти.пазарува.Кога да остане време за мен -излизам в 6.15 ,прибирам се в около 19.30убита от умора.......

Споко бе! Виж, че само + ти слагат! Явно и теб те харесват. Може да си втората по красота след Джулия Робъртс!

Luna0102

Ако трябва всеки ден да ям това което тя яде- жива съм умряла. И не разбрах кога ги яде макароните като не ги включва нито в закуската, нито в обяда , нито във вечерята. Най-се впечатлих от релаксацията по време на вечеря, това го разбирам че тя седи и гледа умно как другите и изяждат сьомгата и изпиват виното.

На обяд, с домати, следват 2 часа край басейна и после още един кардио във фитнеса. Гаранция, че няма да надебелееш.

Добър ген, съчетан с хубав живот: частен треньор, личен готвач, без ГМО, посещение на салоните за разкрасяване, секс с богати и известни мъже, прислужници и бавачки на всеки ъгъл и не на последно място - скалпел е поиграл, макар и умерено. Поне не е стисната Джулия, раздава усмивки на ляво и на дясно, за да радва простосмъртните. Някои холивудски кокумицини все гледат тъжно-фатално, все едно всички мъже са мазохисти.