От момиче в инвалидна количка до фитнес модел

Гледайки Instagram профила на фитнес модела Мариана Сфакианакис, никога не може да предположите през какво е преминала.

Обратно в новината

Коментари - От момиче в инвалидна количка до фитнес модел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното доказателство, че волята и спорта лекуват всичко.

но ми прилича на травестит. Мое виждане.

Поздравления на ДИРа за тази публикация, не ни заливайте за с новини за Нина Дорев и нейните похотливи страсти, а за такива жени, като тази горе.

И аз така..., ама наобратно ;)

Добре се е снимала ама може ли да ходи сама?

А ти можеш ли да измислиш нещо умно сам ?

Кретен

За пореден път се убеждавам, че спортът може да спасява животи, дори! Не е само невротрансмитери, кислород към мозъка, ендорфини и т.н., но чувството, че сам си скулптор на тялото си, и от теб зависи как ще изглеждаш, е уникално. Имаме едно тяло, и в него ни се полага да живеем, до края на живота си. ОТ нас зависи, дали се чувстваме 'у дома'. А колкото до килата - има и много по-наляти фитнес гърли, има и такива с телосложение, тип 'гимнастичка'. Но важното е как се чувства отвътре човек, най-вече, защото може да си скелет и пак, болестно, да се виждаш като дебел. Дисциплината в една област на живота помага за дисциплина във всички други - както беше казал Тони Робинс, мисля. Факт, че спортът ни мотивира да сме много по-успешни и 'събрани' и във всички други области.

Тони Робинс си стана милионерче баламосвайки такива като тебе с красиви приказки, че всичко е възможно. И взимайки по 5000 за семинар. Докато има овце, ще има и такива дето ги стрижат.

Получи се малко философска дискусия, май :) Не съм говорител на Тони Робинс - просто споделих цитат, който, дори и да не е от него, важи за мен. Спортът ми е помагал да премина по-лесно през трудни ситуации в личен план. Не знам дали знаеш, че самият той, както и много бизнес лидери, имат желязна рутина, в това отношение. Мисля, че в последните години си е взел криокамера, в която влиза, всяка сутрин, за няколко минути, на -40 или -50 градуса, след което тренира. Не казавам, че всеки трябва да го направи, но е факт, че спортът намалява стреса, подобрява способността за бързи реакции, особено бягането, което е в пъти по-полезно от блъскане във фитнеса. А менталната дисциплина - да се фокусираш над важните неща, да не се огъваш пред трудностите - просто следва. Здрав дух в здраво тяло.

И като си помислиш, май точно дисциплина им липсва на нашите спортисти. Не е само до спорт. И математиката е спасявала животи и то непрестанно, но няма кой да се замисли и да възпее това.

съвършено вярно; постоянните занимания с математика в момента с в терапията с болестта на Алцхаймер

Браво, но работата отива май на проблеми с анорексията....

Само така, хубави новини!

Брау, ама брутално се е обезобразила в лицето!

Ако има кой да й предаде и моите пожелания за здраве и щастие! Браво за борбения дух на момичето и РОДИТЕЛИТЕ й!

Ако това е истина, ще кажа едно голямо БРАВО! За съжаление, когато човек си оправя снимките с фотошоп, а после разказва сълзливи истории, човек започва да се чуди до къде стига истината. Дали не доукрасява нещата за повече последователи.

Браво на момичето.Ако историята е истинска,а не поукрасена от медийте,евала. Красиво момиче, но ми се струва,че попрекалява със фитнеса.Успех и желая.

Не мога да повярвам, че Лиляна Павлова изглежда така :)

и секси - такива много рядко се срещат. Супер пиче!

надявам се по-често да публикувате такива новини, а не измислени Антония Първанова, Златки и други подобни патки.

Браво на доктора, който я е оперирал, преди всичко! Познавам деца с ДЦП и не винаги това, което се е случило с нея, е възможно. Браво и на родителите й, че са я подкрепяли и окуражавали, че не са се предали и те. Браво и на момичето за силната му воля и любов към живота! Справила се е блестящо и оттук нататък да не се вторачва в тялото си, а да си живее живота с много любов и да бъде щастлива!

бая фотошопната тая.... особено областта покрай лицето е яко обработена

Това ли точно загледа бе жалкар !? Това ли стигна до мозъчето ти ?

Жалкар беше яко ! - много ме разсмя. Остави го тоя - освен цици и гъзове нищо не вижда. Ходи му наливай в празната кратуна, че става въпрос за дух и борбеност, които са се отплатили с това тяло.

По тая има повече пластика от компа на който пиша. особено на джуките. без финанси, време и комплекси няма как да стигне до тук.

В инстаграм може да се види клипче как и правят джуките .... само не разбрах какво е постигнала, освен че се помпа като животно във фитнес ... Нещо за параолимпйските шампиони, би било по на място за воля, постижения и т.н...

Браво. И крайният резултат е добър. Такива хора трябва да се дават за пример.

м, чи тя пирфектнъ ве изглежда мно' по-добре от доста от жените сума дебеланки има по улиците 'що не вземат да спортуват и да ядат по-малко, та да заприличат бърем на тънко дълго кебабченце, а не на големи кюфтаци мацката е красива и ако раждането е било преминало успешно, то тя днес щеше да е кат' супер модел

Защо да заслабвам като после ще ме нарича милф всеки кой как се отвърже. Нема нужда

С прости думи - ПОКЛОН И РЕСПЕКТ!!! Иначе - точна такива хора трябва да бъдат обявявани за Мъже или Жени на годината!!! Иска ми се да имах нейната воля ...

Добре се е справила. Ама чак да казват "модел" на такъв скелет...

еми то моделите трябва да са такива, красиви, като нея. ти да не си от тия дами дето са по 100 кила и пропагандират, че това е естествена красота, ахаххаха

Да, много е слаба. Но точно нея да наричате скелет, като се има през какво е преминала е гнусно!!! Но съм сигурен, че момичето е чувало далеч по-лоши думи и Вашата плювня изобщо не я е засегнала!!!

Добре, извинявам се. Целта не беше да обиждам. А само да споделя, че толкаво слабо тяло не трябва да се представя за идеал.

Dobromir Dimitrow

Приемам извинението Ви, явно тази Ваша думане била дообмислена! И Вие извинявайте, ако съм Ви засегнал!

Тя е фитнес модел, все пак и не е слаба, по-силна е от много пълни жени. Има нисък процент на подкожна мазнина, нещо което трудно се постига само със спорт и което никак не е здравословно за жените по принцип. Но безспорно е естетична. Секси - не бих казал.

Голяма чаровница. Ако сложи още 3-4 килца отгоре ще е перфектна

На това му се вика воля, упоритост и вяра! Браво на момичето!