Най-подходящите професии според зодията

Какво е общото между зодиите и кариерата? На пръв поглед нищо, но има професии, които буквално са създадени за определи знаци.

Обратно в новината

Коментари - Най-подходящите професии според зодията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

писали къде попадат депутати, хамали, общи работници и проститутки

Пълни глупости са това, общи приказки за наивници.

Веднага след празниците ще си сменя професията с правилната:)

В принцията в българия нямаш никакъв шанс за реализация. Не си ли познат на управителя няма да ти се обади дори за интервю.няма перспектива. Да не говорим че работодателите в провинцията са за разтрел тъй като осигуряват масово на минимална работна заплата или на 4ч. И после каква пенсия ще имаш? 160 лева! Прецакани сте ако работите в провинцията, затова работа само в чужбина

А черноработниците в коя зодия са?

дрън-дрън

Както и да е, този Божи свят е прекрасен

"Везни: Дипломатични, кооперативни и шармантни са вродени качества на везните. Общуването с хората за тях е от огромно значение. Те са отлични адвокати, медиатори и администратори." Учил съм химия и биология. PhD молекулярна биология, биохимия. Не ставам за адвокат, администратор или "медиатор".

Вярвайте си тогава че сте велики но един интелигентен човек гледайки ви отстрани ще ви каже че сте просто ограничени.

Странна работа! Много от жителите на земята заявяват че са трезво мислещи и че живеят в 21 век! Но, защо ли, същите тези хора вярват в Бог и Зодиака ....

Щом съм създадена да търся смисъл на живота, отвъд яденето,спането и размножаването, значи има смисъл да вярвам в Бог. Други вярват във фалшиви "богове"

Опитвал съм мнгократно да идентифицирам себе си със зодията. Никога не успях! Вероятно съм извънземен, или кроманьонец или кой знае какво.

Всичко това е една лъжлива измишлиотина!

Направо псевдонаука.

Абе, хора. Четете го за забавление. Кой ви кара да се задълбочавате.