Коментари - Първа фотосесия на Брад след раздялата с Джоли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, наистина е съсипан. Но ако си е пийвал повече - и това се отразява! Дано всичките му беди и проблеми са вече в миналото! Да е жив и здрав и много успешен!

Анжелина на 42 той на 53. Това обяснява нещата. Вероятно има проблеми с ерекцията.

Брад ми мани тоя катинар!

Мале брад ми, как се е сбабил!!!Ужасни са ужасите, като се мине 50-така.

И мъжете остарявали не само жените. Комплексираният БГ мъж все търси нещо младо. Ама младото търси парици и се получава омагьосан кръг. Който не цени партньора до себе си в един момент е така гледка.

Под тази статия е пълно с излиянията на хора, живеещи в телевизора. Роджър Зелазни пише, че понякога е трудно да различиш танцьора от танца. Когато обаче не можеш да различиш киното от реалността вече имаш психичен проблем.

Тъжен...

Как няма да се пропие . като жена му непрекъснато му води чужди деца и не му пуска секс от години заради здравословни причини ! Не знам Как още не се самоубил ?

погледът му е точно като на котарака в чизми от 2011 година.

Скъпи Брат Пит, много се надявам на снимките на които гледаш като пребито куче да са някакъв пи ар от страна на хората които ти правят имиджа. Малко си поотслабнал, но това е поправимо. Развода е кофти нещо заради децата, аз и за това го търпя моя и заради финансите отчасти, но не се знае до кога. Жени много, ти си прекрасен , пожелавам ти щастие !

Хубаво, че някои мъже знаят кое е ценното в живота и страдат като го загубят и се стараят да оправят мазалото, което са забъркали. Брад Пит е добър пример, грижейки се за всичките си деца и уважавайки майка им.

СТИГА С ТАЯ РЕКЛАМА ЗА CANCER I ТИЯ ЧЕРВЕНИ ПРЪСТИ,ЧЕ МИ СЕ ПОВРЪЩА. НЕПРЕКЪСНАТО Я ЗАКРИВАМ ,А ВИЯ Я ПУСКАТЕ ПАК. ОМРЪЗНАХТЕ МИ.

Няма такава 'реклама', сигурно ще е нещо специално за теб дето си го гледала. И на онкоболните и се повръща от теб и такива като теб.

начи брадъре ...ко да ти кая нИзнам , и аз кат' тебе подобно тей съм страдал за жина ..минаха години време и осъзнах че и други чудесни жени има още по-очарователни дори и не е имало смиисъл да страдам за 1на от тях ама на живота ми са мина в глупаво ненужно страдание и ненужна меланхолия ...тъпото е че съм беден и чувствителн а не като тебе - успял ама едно разбрах - хич и недей и са мъчи толкоз на таз анхелина приеми че е свършило квот имало между вас обичай я по някъф си твой начин...абе намрази я за начало :))) ае загубена раута ! ае човек влез у 1вия малко по-скъп бардак к'ви млади гаджоци има лельее - ша паладейш както казва Наталя Кабилькина пробвай и с алкохол ама дееби и тъпото май време си тряаа а времето е единственото ценно коет имаме на тоз свят и да хоиш кат призрак с болна душа хич ней за препоръчване - а да иди до Тибет ве :))) егаа за една мокра изперкала мушмула ша са продрусваш чуек ...ам ко та мисля поне пара за хубава дрога имаш за куп клиники и психиатри(макар да е тъпо)

Истината е, че всичко се връща. Анистън страда с години по него. Всеки причинил страдание някому си го получава тъпкано обратно, макар и не веднага и не от същия човек. Това трябва да се учат децата от малки, а не как да се бият и да бъдат гадни. После ще се чудим защо хората нямат съвест.

така изглежда

Всичко това е забавление и тема за масите. Брад и цялата индустрия, от която той е част, се прехранва с това. Колко хора ще цакат доларчета, за да си купят това списание, да се наслаждават на физиономията на Брад и да му съчувстват.

много си умен като е индустрия не може ли да страда ..понякога те са по самотни от нас..а той видимо старада за нещо...

Струва ми се, че ако някой човек страда, той не отива да се снима пред целия свят, независимо от коя индустрия е. А пък колко страда конкретно Брад, си го знае само той и най-близкото му обкръжение.

Абе тъжееем той,лупа сега на свободааа и до корен!

Да изглежда тъжен...но ще се възстянови..Джоли аз лично я харесвам като личност..измина голям път и мисля че е искрена в желанието си да помага...вие дето я плюете какво сте направили за този труден живот и свят...Дано намерят път един към друг...

абе кво да я плюем ся ...гледаме си наш'та раута за развлечение тук там плювнем ; к'вот могла напраила АнЖилина, - ний ко да напраим кой на бръсни за слива нас тряаа бачками за еднат заплата и туй то - а оная и да пръдни цял свят обръща внимание доскучало и отишла при некви племена в африка осиновила си 2-3 циганета, срещнала са с президента на босна ебнала се тук таме отишла в оон, уницеф помрънкала малко ко да направи жената и туй е нещо тряаа да се чувстваме полезни на светъ - макар и нищо да не промяняме тряаа да опитваме ама ти или аз освен да прекопаме градинката пред блока в името на доброто на човечеството просто не виждам к'во друго мое да напраим

Ако човек сам си слага спирачка, друг човек трудно може да му влияе.

има за какво човек да си сложи спирачките. Не се отнася за Брад!

Даже го напудрили с бяло брашно.

Тоя пич ме плаши. Тая му е изпила сосовете. И в посления филм в който го гледах "Allied" изглежда мега-посърнал. Напомня ми на един период от живота ми, на около 24, когато преживях мега-гадна раздяла. После като се гледах по разни снимки имах същия поглед.

и мен мий жал за човека сплаших са викам тоз по-голяаа мъка и от менье ве пък кат знам кво мий било лелеее да ма пребият от бой си мислех по-леко ше го понеса отколкот да се влача с ранена душа кат' призрак

Разбирам от хора . В погледа му е отразено отчаяние , мъка и поражение . А е толкова просто ! Живота продължава ! Това което не ми убива ни прави по силни !

Започваш да приличаш на Робърт Редфорд.

На последните три снимки - да, има физическа прилика, но те са от по-младите години... Но най-вече има прилика като излъчване - ЛИЧНОСТ !

Току що направих крос от 15 километра и се чуствам прекрасно. До преди 4 години дънех яко ракия и бира, всяка втора сутрин имах як махмурлук, пушех по кутия боро на ден и бях точно 105 кила с яко коремче. Оооообаче, макар и късно, разкарах усойницата и живота придоби друг свеж вид, не пуша, не пия алкохол и кафе - спортувам, работя и печеля добре. Гледам си с кеф внучетата на 5 и 3 години. И да знаете - Дядо е Титла, която се носи с гордост. А усойницата живее с някакъв готованец и едвам събират пари за хляб и ток...

Усойницата е майка на децата ти!!! и баба на внучетата ти!!!

Прояви респект и то не заради нея а заради децата и внучетата. Как ще се почустваш ако баща ти каже подобно за майка ти!!!

ай остей човека да си я напуцува у форума поне ве ! :) пред децата внуците и познатите кат' немой поне у форума да я напсува - долната мръсна твар :))) хак да и е :)))

15 км са много, посмали поне с 2/3 лъжата. Ако е истина, щеше вече да си пътник, защото с възрастта организмът, включително сърцето, отслабват, а не засилват функциите си. Иначе добре, използвай форума за засилване на самочувствието, но може би с повече уважение към малкото свестни участници.

Нямаш идея изобщо за човешката физиология. Ако имаше щеше да знаеш, че издръжливостта от всички човешки качества се запазва най-дълго с възрастта- и най-лесно се тренира.

Още едно доказателство, че по-добре сам. Но как и защо да се създават деца тогава.

Що се снима като фолкаджийка? Само да надуе джуките остава

Брат, брат ми, трябва курбан да вдигнеш че се отърва от Джолито. Нямаше да стигнеш дотук ако навремето не беше напуснал Анистън-

Гледам снимките и си мисля, че дори и за великите има някой или нещо ,което може да е..е майката на живота им. Ще мине много време, преди да си върне прекрасната усмивка .

Преди около 36-37 г. гледахме един филм с Ричард Бъртън. Не си спомням името на филма, но се разказваше за худижник на същата възраст, в когото се влюби младо момиче. Филмът беше по кината и не можете да си представите как изглеждаше този "възрастен" мъж и как му подхождаше възрастта, та така..... Някой ако се сеща нека да подскаже заглавието, ще го гледам с удоволствие отново.

Смътно си го спомням, героят на Ричард Бъртън във филма беше на 60 години, а героинята под 20... Защо не го потърсите в Google - с "Richard Burton" + "films" или "filmography" - сигурно ще го намерите, а вероятно може и да се гледа безплатно някъде в мрежата...

Филмът се казва "Кръг от двама" , на английски "Circle of two".

е вече не важи изобщо, добро го разкара

Може и да му е тъжно, но тази фотосесия е част от ПР-а му. Няма да се възприеме добре да го снимат с биричка на плажа, а две млади емигрантки да му пеят и свирят ...

Споко за милиони жени си НОМЕР 1! Ай лове ю! Тя Джолито си пада по други типажи, само те подлъга!

Това е направено с умисъл на екипа на списанието. Какъв е той ще се разбере по-късно. Няма нужда да гадаем. Надявам се на някой чудесен филм. Все пак не е лесно да се възстановш след дълго съжителство със зомбирана отровна змия.

Брад, не мога да спра да те гледам и да ти се любувам, брат! Не искам да повярвам, че до сега съм си губил времето с другия пол! Ти си моята нова и вечна любов! Ела при мен ( че не мога да си позволя билета )!

Не мислите ли, че изглежда тъжен тъкмо, защото е добър актьор и трябва да се задоволят вкусовете на масите?

Пичът е болен от нещо. Отслабване като неговото не се получава по естествен път на тия години. Той корем не си спомням някога да е пускал, затова каквото е загубил е мускулна маса- в сериозни количества.В Щатите като им е криво ядат и пият- върви с културата им. Като минеш 50-те никаква любовна мъка не може да те изсуши като чироз. Виж, ракът например може.

Има поне 100 болести които да те накарат да отслабнеш. Лечими болести. Вие точно за рака се хванахте?! Брад Пит винаги е бил слаб, като изключим ролята на Ахил, когато се беше поназобил доста сериозно;) Това е реален 53 годишен човек. Същия е и Джони Деп в момента на тези години и с тази структура на фигурата. Такъв е един Стив Бушеми например, вече на почти 60.

Загубата на активна мускулна маса е индикатор за сериозен здравословен проблем. Мускулатурата ни е най-големият ендокринен орган, все пак. Това с рака беше просто пример, но не мисля, че "100-те болести" с такъв симптом са прости и лесно лечими. Не му го желая горното, просто констатитрам. Фен съм му, принципно. А за "Ахил"- наистина, много "зоб".

Джонито има сериозен проблем с алкохола и затова се е спаружил така.

Загубил е всичко, за което досега е живял

Ще рева дълго и паметно :) Хахахахахахх!

Доколкото знам децата му са живи, къщата-цяла, парите- в банката. Загубил е една психично нестабилна женица. Аз на негово място бих черпил.

Не стига, че го разборя, та и диагноза му определи по снимка. Я иди се прегледай!

Ти не си вярвай толкова - даже дипломирани лекари не поставят диагноза по снимка. А тук и от снимката не се вижда да е "силно" отслабнал. В нормата си е човекът за здрав мъж. Не е дебел, да. Тук са написали някаква критика колкото клюка да става, пък и злобарите да има за какво да мислят.

Ти пък ще кажеш кой как страда и приема мъката. Аз например ако нямам настроение, нямам и апетит, мога по цели дни да не ям, а нямам проблем с алкохола. Просто не ми се яде. При алкохолиците сигурно е по-зле положението. Това не значи, че е здрав, разбира се, но не може така да се обобщава и да се съди за другите по себе си.

Ах, тези прекрасни сини очи. Тъжни, да, но той все пак е актьор и то добър.

щсъ разплачъ

Ах, нидией съ хаби !

Мисля, че поет го е казал: Жената може да живее с душевна болка, но мъжът не я ли преболедува, умира.

го е казал...

Терзиев ти ли си уе? Такава поетична душа шъ падна

Господ и взе

наистина страда! В такава ситуация всеки изглежда така без да е актьор!

И Photoshop вече не помага. Пенсионерът старее като цървул, а не като катедрала. Проблеммммм!

е, че нямаш капчица милост към тъгата на този човек. Имаш ли огледало ? Ако имаш - поглеждай в него очите си !

Ся Анжито и Братко ще се надиграват. Ама и двамата са слаби актьори и твърде много преиграват. Инак какво да го жалиш този - заряза си хубавата жена за някаква по-актуална пръдла, после толкова добре стопанисва пръдлата, че тя от красавица, взе че се превърна в мумия. А ти си тръгнала да го жалиш ...

Брат, Поне имаш деца, пари и си здрав. А аз и това нямам. Така че горе главата. Имаш много и животът е на една ръка от теб. Живей го, защото няма време. Не се занимавай с негативни емоции, те са вредни. Анджелина е кастрирана и затова ти прави проблеми. Нормално е. Но като я слушам, мисля, че можеш да се разбереш с нея. И най-важното - потърси своето щастие! Имаш пари да обиколиш целия свят. / За разлика от мен. :) /

нищо не помага,ако си "кастриран" в главата

шТЪ послушЪм...

Като те слушам сякаш Брат Пит е тука във форума и ти като ведущ съвети му даваш!? Айде моля съветите на link ги изливай.

Заприличал е на дръглив пес !!!

Горкия брад, изглежда толкова изтощен, изнурен, омерзен. Дойде момента, в който този сбъркан свят взе своето и от този човек.

Защо наричате този дядка момче? Брад Пит е един добре изглеждащ старец по който лелките и бабките все още се захласват. Това е истината.

очите му говорят, че има сърце и душа на момче, а само я Цървуландия - твоята страна, цървулковците мерят хората с възраст !

Вие май се страхувате от възрастта?! Така звучите. Не е срамно да си дядка на 50, според мен. Казвам го от опит. Но дядката си е дядка. И да гледа като 25 годишен , не е същия.

у вас в Столипинова и по на 30 има дядовци и баби, нали така беше?

Поне 5 килца трябва да качи. Много се е изушил милия!

От 100 свалих на 90 кила и тя се притесни,че съм болен.

Познато. Но света е райска градина, въпреки несъвършените човешки взаимоотношения.

Трябва да си егати "пердето", за да ти се струва райска градина, в който повечето хора живеят на прага на бедността, в лоши екологични, хигиенни и всякакви условия, в условия на война. Трябва и да си доволно малоумен, за да ти се струва рай, при положение, че през една държава от твоята се водят сериозни военни действия. Че е започнало новото преселение на народите и т.н.

Въпрос на светоглед, на житейски приоритети, на лично его... Всеки има моменти в които остава без опора. Но всичко е от Бог :-)

Не така, Пит, не така, брат! Не си съсипвай животеца. Знаеш ли колко сме жените по света, готови отма да те вземем? Все ще си намериш някоя...

Опаааа, май на някой му се е дое*ало

ВзиАм тА вИднага

Жалко за хубавото и талантливо момче. Онази дръглива проклетница направо го унищожи. Дано се съвземе! Да е жив и здрав! Много нови и вдъхновяващи роли!

Какво момче ви гони? Брад Пит е вече 53 годишен дядо.

53 ГОДИШЕН ДЯДО ! Доста 20 годишни биха искали да са с него . Съмнявам се, че когато ти си на 53 ,някоя въобще ще те погледне.................

ГОркият... Оная Ангелина му взе здравенцето.

По-скоро той взе нейното, преди да го натири. Човек без сериозна причина не се подлага нито на кастрация, нито на двойна масектомия.

Психическите отклонения достатъчно добра причина ли са? Щото оная си беше луда от преди да го вземе момъка. Нормален човек едва ли би носил капсула с кръвта на любимия си като талисман. Жива патология е тая