Британците искат да напуснат и ”Евровизия”

Великобритания е готова да напусне конкурса "Евровизия", сочат резултатите от допитване, публикувано вчера в навечерието на големия финал в Киев.

Обратно в новината

Коментари - Британците искат да напуснат и ”Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска ми се България да е домакин на Евровизия 2018. Да беше първи Костов и 100% европейска държава ще сме 2018

Жалба за младост и спомени по безвъзвратно отминалия им сладък живот от 60-те и 70-те години.Нищо вече не може да е същото,защото сме в 21-и век.Но това не пречи да объркат живота на внуците за известно време.

ми да я напуснатм обещавам никой да не реве за тях

дкми

Следващата "евровизия" да си поканят само победителят. Няма смисъл да разкарват останалите :) То и без това всичко е решено предварително.

става напечено! Всеки се спасява поединично! Ако тръгнеш след пчела, ще те доведе до кошера, ако тръгнеш след муха...на друго едно място!

Все повече ме кефят тея англичани. То всички ако ги питат , ще искат да я напуснат, ама кой ни пита..

Абе и Вселената да напуснат, ако щат. От ингилизите хаир не сме видели, гака че...

Това не е конкурс - 5 часа загубено време, остават само напрежение, ядове, средства. Кога и българите ще го разберат?

И защо се нервиш? Аз пък се кефя на купона и ми е безразлично кой как гласува.Това е великолепен младежки фестивал,а не състезание по математика и да, гласуването го опорочава.Но пък не е причина да бъде премахнат изобщо.Всъщност това няма да се случи никога.През годините много държави "влизаха и излизаха"/италианците няколко пъти/,но Евровизия продължава да съществува.Така че,споко,наслаждавайте се на спектакъла дори и без британците.