Всичко за сватбата на Пипа

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс излязоха като съпрузи от църквата "Сейнт Марк" в Енгълфийлд, Бъркшър, и се целунаха за зрителите под звън на камбани.

Обратно в новината

Коментари - Всичко за сватбата на Пипа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

принц Хари - голям пич. Чудя се на кого ли прилича?

сестра на ...., не могат ме впечатли. Нямат кръвна връзка с кралската династия - защо тази помпозност? Катрин се изложи с желанието си да оправя воала на булката - да не се изцапа ли ха-.ха.

особено бавачката на принц Джордж и принцеса Шарлот. По-голям орангутан не бях виждал. Явен е страхът, който тресе Кейт.

Младоженецът и Пипата, ако ги съблекат, студентите по медецина могат да си провеждат упражненията по анатомия, не им трябва труп във формалин.

хубаво е да се помисли върху истината в Библията - "по-лесно камила да мине през иглени уши, отколкото богат да влезе в Божието царство".....

Да са живи и здрави - хубава сватба и тоалети, ама нелицеприятни физиономии, както му викат - грозота английска.

Младоженеца прилича на кон, младоженката е сладка с тънко кръстче. Ясно е, че брака е по сметка иначе няма такъв мазохизъм.

тва е - уредени бракове по сметка и цели градове които са собственост на аристократи, както селцето и църквата му - един вид крепостничество. ОК живее в средните векове и за това натиска от ЕС им идва в повече.

Третото видео е много яко. Катрин в ролята на бавачка на куп деца - отива й.

Наистина има нещо конско в тези англичани. Сега вече коневръза се увеличи с още две бройки. Много бозави и грозновати.

нарича се "отмъщението на гените"

Два свята,единият е излишен. Заради тази аристокрация страда цялото Човечество. Търтеи,които живеят на гърба на народа. Чудят се какви изгъзици да измислят,и какви милиони да изхарчат,които те не изкарали. Това е така излишна отживелица като гласиаторските битки. Проклятие.

Японско знаме имало ли е на сутринта?

Роклята-прекрасна, булката-ужасна, свекървата-супер!

Като не харесвате,защо четете пък и коментирате?Този лукс не е за Вас,просто не Ви понася.

Щом не съвпада с вашето мнение, не трябва да го споделят ли? И наистина са грозни хора. Извинявай, но не може да се каже на черното бяло.

рокля от дантела. .интересно заглавие

Стилно облечени жени........макар и от 19 ти век, и смешно облечени мъже. Типично английска сватба.

Абе ... младоженецът що изглежда като резултат от кръвосмешение на девето поколение кръвосмесени?

Малко ми е жал за кралското семейство, Катрийн да им е снаха с нейния скромен, т.е. никакъв произход. Парите не правят нивото. Сигурно скърцат със зъби, гледайки Катито и сестра й, и двете анорексички. Даяна поне беше хубава и чаровна и от кралски произход, макар че се оказа впоследсвие доста глупава.

И какво и е красивото на Даяна?! Типична конска мутра като на снаха й

Анашичкият лорТ Минчеф кво рече по въпросъ?

ПОЧТИ бременна, ама не съвсем.

Не завиждайте нито на Пипа, нито на Катрин. Уредените бракове никога не са щастливи и не свършват добре. Там където парите определят правилата щастието го няма.

по себе си ли съдиш, че някой бил завиждал, че и акъл дето го нямаш ръсиш?

А ти как разбра, че авторът на този коментар завижда? По-скоро звучи като някой, който доста по-информиран от теб.

Бавачката има нема ли си или е просто "бавачката" по рождение и дресура!?

име

И защо Го пипа!? Пипала пипа, пипала и на края Го наПипала!

Оф селенко проста! Да, тя ше бъде кралица (ше вземе титлата) но нема да е управлеваща кралица. Аман от идеоти! Сегашната кралица е управлеващия монарх. Супругът й е само принц консорт. Той не е крал и не може да бъде управлеващ крал, но е съпруг на кралицата. Като ( И КОГАТО!!!!) Уилямчо стане крал (ако изопщо некога стане...) то съпругата му ше носи титлата кралица, но не и управлеващите функции на монарха. Ако и тя е все още там до него, щото сички видехме ко станА с Даяна. Даяна би била прекрасна кралица, и точно тека я наричаха - бъдещата кралица. Е, не било писано. Да не забравяме, че Британия си има традиции и закони - крал Хенри Ди Ейт проима 6 брака, и никоя от кралиците му не го преживя....:)))))))) та, знае ли се ко ши стани с кейтката? ше я пратът у манастори да брои гълъбите на прозореца с решетките като едното нищо, ако згази лука - иле ше има още некое тунелче с катастрофка..... :)))))

papion

Не е така, съпругата на Краля е кралица, това важи за всички съпруги на крале, докато при Кралица /по наследство/ съпругът е принц. Справка-майката на Н.В. Елизабет ІІ се назоваваше кралица, а след смъртта на съпругът и Крал Джордж, стана кралица-майка. В този случай принцеси са само сестрите и дъщерите на Краля.

Британската аристократична система прави разлика между наследяване на титла и придобиване на титла. Също така прави разлика между носене на титлата и носене на отговорностите по титлата. Кралица, като Елизабет, наследила титлата И УПРАВЛЕНСКИТЕ ФУНЦИИ, СЕ НАРИЧА УПРАВЛЯВАЩ МОНАРХ. Само титлата кралица, без да е родена в кралското семейство и без да управлева, е запазена на жената, омъжена за управляващия крал - монарх. Какъвто е случая на Хенри осми да кажем. Да, ше носи титлата, но само титлата, и нема да управлева. Просто ще бъде съпругата на управлеващия монарх и нищо повеке от това. Когато кралицата на управлеващия монарх овдовее - демек управлеващия монарх почине (както беше случая с кралицата майка), тогава и тя слиза от власт и идва следващия монарх. Но тя не губи титлата си, просто се добавя че е майката на управлеващия монарх и затова я наричат кралица майка. Но тя нема управленски функции, само управлеващия монарх има текиви. Системата е опсателна и просто дава идея кой на кого какъв се пада. Също, британската система на предаване и приемане на титли е доста сложна. Да не споменавам даже носенето на множество тотли, там става страшно мазало кой каъв е и на кого е. Не знам как се се управяли тея хора с текава смешна система, мен не ме впечетлеват ноо. Но тукашните британци МРЪТ! ЗА ТИТЛИ И ПРИВИЛЕГИИТЕ ПО ТЕХ! ПС: Даяна беше родена аристократка. Затова толко лесно се вписа в ролята на принцеса - тя беше вече родена графиня и херцогиня, просто добави още една титла към имената си. Това обаче прави секи комонер ноо нервен. Кейтката е ноо жалка в парвенющината си и как обръща внимание на сички текиви детаили. Ноо й се смеат в двора, горката.

И никой не я кани и не я ще. Публична тайна е колко е изолирана и отритната. Канят я само там, където се налага по протокол да придружава съпруга си. На сичкото отгоре целата страна виде, че уилямчо отказа да приеме пръстен от нея. само тя носи пръстен че е омъжена. Той не носи текъф. Всички приеха това като ноо лош знак за нея, че уилямчо не я приема за съпруга, а просто иска наследници и кото там е искал. Понеже тя идва от такава ниска позиция, тя няма глас за нищо в кралскот осемейство. По-последна е дори от последната баронеса родена в аристокрацията. По протокол, ако не е със съпруга си, тя требе да прави место на сека друга и да бъде винаги на последния ред и на опашката след сека друга родена аристократка. И това никога нема да се промени, дори уилямчо некога да стане крал. Единствената и титла е поради брака й, не защото е родена аристократка. целата аристокрация я подритва, защото им е неудобно, по силата на тези правила те требе да я слагат на края на масата, и да минават насекаде преди нея, и отделно че я презират, и тя е изолирана, защот ов тези среди, тя е никоя и никога няма и да бъде нещо между тях - тя не е родена аристократка. Ако брака й се разпадне, тя вероятно ше загуби титлата си. Тази титла се придобива с наличието на брака, и се губи ако и брака бъде прекратен. Децата ще носят всички титли, но не и тя. Образовайте се малко бе. На днешно вмере сичко е состъпно - кеф ти кралския уебсайт, кеф ти списания, кеф ти книги.....четете.

Даяна загуби титлата си в развода с Чарлз: Diana loses HRH title in #17m divorce. Тя запазва тотлата принцеса на Уелс (защото е майка на принцовете) но тотлата Her Royal Highness я губи, както и други титли и придобивки и привилегии от брака си с Чарлз. Примерно трябваше да се изнесе от Кенсингтън но не помня подробности. Но тя имаше достатъчно дълъг списък от други титли, та хехе, не беше голема загуба точно това за нея. Но ако се случи че кейтката я разведът с уилямчо, то тя ше загуби сичкото и ше требе да се върне в къщата на родителите си може би с некакво парично обезщетение, но натирена безславно като госпожа Никоя. Другия момент е че двореца научи ноо покрай даяна и едва ли ше й бъде разрешено кото и да е - най-вероятно тоя път нема да си играет на шикалки и ше я затрият директно. При Даяна имаха от какво да се страхуват - но при кейтката немат. Двореца добре се погрижи да нема втора Даяна.

Като слушам колко красива е Пипа,чак ми се плаче.Да,облечена е стилно,щастлива изглежда,но,ако не беше сестрата на Кейт,щеше да почака този богаташ да се ожени за нея.

И защо? Семейство Мидълтън са милионери, така че аз пък лично смятам, че Пипа можеше да намери дори по-богат и по-красив.

Добра сестра е Катрин. Направила е всичко възможно за комфорта и самочувствието на Пипа на сватбата и: облякла се е съвсем безлично, за да не я засенчва и по никакъв начин да не привлича вниманието към себе си, грижливо, буквално като обикновена служителка е оправила воала и, дори Уилям и Катрин не са заедно на церемонията, а Катрин се е грижила сама за децата си, в дискретна близост зад сестра си - абе личи си, че сестрите са много близки и се обичат.

се познават от 10 години, но кой знае защо любовта им пламва с пълна сила, когато Пипа вече е сестра на ХЕРЦОГИНЯТА НА КЕМБРИДЖ:-) Ами- ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ и Пипа да бди над брака на Кейт и Уилям....

papion

И аз това си помислих, някои хора колкото и пари да имат мечтаят за сватовство с кралските особи. Таткото на младоженеца си купил замък и титла, но друго си е да си макар и далечна рода с Кралицата.

Много стилна сватба но не се и очаква друго, тези хора са от висшето общество от поколения насам. Те си имат своите неписани закони и си търсят сходни по произход и разбирания партньори. Всичко е по етикет, много изискано и елегантно. Приятелката на Хари просто не е от тях затова не е на сватбата но официалната причина е измислена много елегантно - "за да не отклонява вниманието". За някои това може да е фалш и позьорство но етикет е необходим на всяка нация. Той се предава от поколения на поколения и дава чувство на стабилност и на ред кое как трябва да бъде.

Всъщност семейството на Пипа и Катрин не е от висшето общество, а от обществото на т.нар. новобогаташи - техните баща и майка са съвсем обикновени хора, забогатяли от собствения си труд и впоследствие собствената компания за кетъринг, която основават. Провървяло им е в живота в това отношение, защото реално със семейните си пари успяват да вкарат дъщерите си във висшето общество. Аз лично не деля като вас хората на висши и низсши, за мен те са просто успели и неуспели. И дори да нямаш синя кръв, ако си успял, какво те бърка ;)

Благодаря за репликата. Не мислим много различно по този въпрос. Някогашното висше общество (разделение, измислено много преди мен) не е много по-различно от съвременното, то винаги е било изградено от успели хора-новобогаташи и техните следващи поколения.

Хубава жена пък какъв брус си е взела за мъж !? По - грозен и от Чарлз.

майка му и баща му са симпатяги, той на кого прилича такъв

или си мнооооого закъсал?

На Пипа ръцете и в горната част са пилешки мършави.Катрин се е гледжосала с пудра и руж.Както принц Чарли пише в книгата си Катрин е аватюриска,майка им стара чанта стюардесата командва парада.

papion

Мама Мидълтън може и да е била стюардеса, но от умните. Успя да уреди и двете си щерки с богати съпрузи, а Катрин даже за бъдеща кралица. Сега и остава да уреди и сина си, а той е хубавец и няма да се бави много след сестрите си.

И тия ли са десети братчеди като Уилям и Кейт ?

Кратък анализ: Ах,Пипа,Пипа,какъв го напипа...грозен,ама богат...А тоалетът на Кейт ми напомня за луксозна конфекция на "ВалентинА' от 1985 година :) . Да не забравим и бавачката по английски грозна и суховата,извадена като от роман от 19-20 век :)

Да добавя и силуета на Пипа,като че ли оформен с корсет отпреди няколко века....с талия тип'оса', изглежда ми нереално.

Abe mislia da si otvoria ohte edna bira...

Жени с излъчване и темперамент, повдигащи настроението на мъжа и приканващи го да търси компанията им. И двете приличат на майка си. Нашите мклади жени имат много какво да учат.

Жената на Федерер е просто ужасяваща. Дебела, супер зле облечени, никаква прическа, нула. Парите не купуват стил. Селянката си остава безлична завинаги.

...измънка гражданката съ стил от двустайната си панелка, докато се чудеше какво да купи с последните си два лева - хляб или кисело мляко....ама със стил.

не е така, те селянките са най-направените и много добре грижещи се за външния си вид; аз лично познавам само една госпожица от провинцията, която не се "поддържа" подобаващо :)

не съм съгласна, жената на федерер не бих казала, че е дебела, не може всички да са стройни като сестрите мидълтън, освен това ИМА прическа.

Тези всичките са големи "КОНСЕРВИ" от миналия век. Женихът изглежда едно недодялано момче, ама да са живи и здрави както се казва :)))

Най красива е бавачката ва принц Джордж (последната снимка). Направо кърти!

Бавачката изглежда като да е от Гестапо :)))

.... от филма "Ало-ало" :)))

papion

Умна е Катрин, няма как да назначи някоя красавица да се мотка по цял ден в краката на принца. Историята учи, че гувернантките са опасна работа. Попадението е жестоко, по-подходяща едва ли има.

Общо взето английски панаир на суетата. Егати цифрите са изредили-40хил, 100хил, 300хил. По добре че се разкараха от EU за да могат да се дуят и важничат изолирани на своя тъп остров.

Ако се вгледате добре, ще видите че роклята на Катрин е много хубава, просто е по-различна от тези с които сте свикнали тя да се показва. Шапката е много красива и е съвсем в комплект с роклята. Тя нарочно е избрала този леко скучен модел, тя се иска да остане по-малко забелязана, но същевременно е много изискана. Катрин и много умна, при това много свястна, иначе щеше ли да успее да се омъжи за Уилиам и да влезе в двора. Браво, Катрин!

каква ли е диетата на пипа и сестра й...все пак са хора с възможности,могат да си позволят всякакви изкушения..но явно имат желязна воля...изглеждат перфектно

диетата им е спорт!!!!

Дюкан Писаха за това покрай сватбата на сестра й.

Булката е страхотна! Хубава, усмихната, щастлива, елегантна, с много красива рокля, браво! Да са здрави и много щастливи, да си имат дечица и всички много да се обичат. Жалко, че на Катрин пак са й сложили грозна шапка, която загрозява тоалета.

Свестен коментар на фона на другите, обаче с последното изречение че някой й е избрал шапката на Катрин леко се изложи.

Като го гледай тоя мунчо младоженеца, май друг ще пипа Пипа.

трябва да бъде Пипа за всички жени с меко казано скромна външност - как да се чувстват добре в кожата си въпреки начинът, по който изглеждат. Браво, Пипа.

Младоженката бива. Женихът прилича на .i. сплескан.

Пипа го напипа

младоженецът е голям гунчо.

тянка

двама ''убавци'' се женят, двама никои на гърба на данъкоплатците с внимание, подобаващо на кралска двойка. Едно е да се жени Уилям, друго на Уилям на жената сестрата, която е известна само защото е сестра на жената на Уилям.

Пипа определено изглежда красива на тези снимки, като се има предвид че тя съвсем не е красива! Добре че се омъжи, че всички да си отдъхнат! Катрин е супер, нищо че роклята не е много красива, тя е в служба на бащиното си семейство в момента, дава всичко от себе си за сестра си! Тя е една зряла жена, голямата сестра, голямата подкрепа! Родителите Мидълтън са много свестни богаташи!!!

От една страна на мулатки искат да приличат, а от друга мразят мулатките. Пример? Новата приятелка на Хари. Милиони други примери... по по света и у нас. На Пипа и давам срок да е двойка с младежа докато роди едно, две деца, че нещо е закъсняла.