Музикалният свят шокиран след атаката на Острова

Самоубийственият атентат в Манчестър в края на концерта на Ариана Гранде предизвика бурна реакция на музикалния свят.

Обратно в новината

Коментари - Музикалният свят шокиран след атаката на Острова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незаслужена реклама за Ариана Гранде, току виж екипа ѝ направил атентата за реклама. И що за глупост е да наречете Тейлър Суифт кралица на поп-а? :D Вие за Бионсе нещо да сте чували? За Гага, Риана? Освен това и статия за дуета за Лана Дел Рей и Дъ Уийкенд не сте пуснали. Абе фал от всякъде!

Интересуват ме циците на Шерцингера.

Е как, джихадистите се научиха да използват конценритте им, и сега целата индустрия ше западне, ако атентатите продължат. Как нема да са солидарни, това бие по доходите им като градушка по чершоф цвет. И отбележете, това е само западната музикална индустрия ударена. Кой бие по африканската музикална индустрия? кой бие по арабската музикална индустрия? Целата история е силно идеологически и религиозно оцветена. запада бива демонизиран, за да бъде нарочен за изтребване - защото по една случайност цялата култура и цивилизация са постигнати от християни, а не от мусулмани или ционисти.....

Хаха! Ама ти си бил мноооого тъп! Ти въобще за нещо като История чувал ли си? Да си чувал за древните цивилизации на Изтока, Африка, Южна Америка? За древна Индия, древен Китай? Да си чувал за арабските халифати, защо цифрите са арабски? Щахът и повечето древни игри къде се измислени? За поезията, философията, мистиката на Изтока да си чувал нещо? Знаеш ли поне къде са изобретени хартията, компасът и барутът? Първо се поограмоти и тогава можеш за осъзнаеш, че Западът тъповат комплексиран и кръвожаден сополанко по сравнение на цивилизациите на чиито плещи е стъпал и благодарение на които съществува!