Гери-Никол показа балната си рокля

Гери-Никол не изневери на стила си и на абитуриентския си бал.

Обратно в новината

Коментари - Гери-Никол показа балната си рокля | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Геро Николов показа балната си рокля...чудно

Поп иконаааа?????? О мон Дьо, на кой клон да се обеся? Тотално изтрещели елементарни частици, пардон дупари....

Мисля, че е крайно време медиите да започнат да ги съдят за опростачването на нацията и заливането на нацията с порнография, маскирана под целуфанени опаковки, като Гери Никол и производните на нея боклуци.

Абе роклята си е рокля, тя не ни интересува. Да покаже дупарата, нали за нея пее...

Е ко да покаже.То се вижда- Г....Ъ.....З като една човешка длан.Ама МНОГООООООО ГОЛЯМА.

Извинявам се! Да се чете: "През нея пее".

"Икона", "Кралица" - Дир-а, мислите ли когато наричате това чучело с с подобни нарицателни?! И изобщо знаете ли какво означава да си кралица и икона?

Е балната рокля е добра! Да си я ползва по предназначение!

Що все с гъза вирнат назад, бе моме? И без това е голям или показваш с какво си стигнала до тук? А за роклята да не се окаже, като при оная примадона от Надежда, че всъщност е от Асеновград и струва 99 лева.

Искам да я инициирам.

Едната е Гери , а другата е Никол .

Такава си я представям как я пръскат с разбити белтъчини, бате.

Е нали каза, че "щяла да ни зарадв" с няколко тоалета! Къде са останалите? А " дупарата наисъи широка - даже изжън размерите на естетичното и допустимото за младо момиче

Хайде не преувеличавай. На "Дупарата" дупарата си е много добре. Младата мръвка винаги е яка, дори да не се вписва в модните представи за идеална симетрия. Проблемът й е, че вече си осигури една по-вулгарна версия на прозвището "Задник", което ще й остане доживотно. След десетина години (или по-малко) "Дупарата" ще бъде само за посмешище, защото ще я изместят по-млади и по-яки, пък тя ще продължава да е преди всичко просто "Гери-Никол-Дупарата" :)

Много време и вниманието отделихте на този чувал с картофи, това чудо не си струва изобщо коментарите, не забравяйте, че ние ги правим това, което са, така че..............у лево, ниско, трътлесто и неграмотно травеститче!

Ослепителна е!

чак избожда очите и на слепите, за да видят колко е евтина!

Явно е толко ослепителна, че си ослепел!

Порно-кукличка!

Тая мома ако иска да остане в шоу бизнеса, трябва да залага единствено на провокативната визия. Щото друго НЕМА - глас никакъв, къс баджак и простовато излъчване. Чакат я изтощителни диети, защото качи ли некое кило, пада от екран.

за кой са тези пози? Ясно е че мъжете са прости примитиви по природа, но нужно ли е да се правиш на маймуна за вниманието на някакви свине.

Кви мъже, бе?! Кой мъж слуша такава музика?

Само надрусан мъж може да обърне внимание на това нещо, а надрусания мъж не е мъж.

Пер-сифона, не се оправдавай и не си вменявай, че сте по-съвършено природно явление, което само по изключение и за примитивните свине се прави на маймуна. Още повече, че и тия, дето сте с отклонения в рамките на вида си и не си падате по свинско, се издокарвате, като животни с не по-малко хъс... ;)

Въпросът този път не е за кой, а - за какво - и отговорът е - за слава и пари. Мъжете за дропли от този род не са цел, а средство.

Това кухото с яката дупара за друго става ли?

Гери Никол на бал? Тая не е ли вече пенсия, доста е захабена.

За бал a la Halloween си е баш-баш Дупарата :D

Моля, научете значението поне на тези 100-200 думи, които непрекъснато въртите тук, след като нямате капацитет за повече. Или за по-сигурно пишете "платен репортаж". Къде го видяхте това изваяно тяло?!?

може например да има един голям, с който да те оправи.

Определено има един голям - задник. С него може да ни оправи всичките тука във форума. Стига да си платим.

Има значи Джей Ло. По аналогия най-видната ни и ВИП мома - Николетка се преименува на Ни Ло, хората я преименуваха на Гни Ло. На аз за Герито си мисля, мисля че с нейните физически дадености и склонност към ексхибиционизъм би й подхождало чудесно името Дебе Ло.

Абе как Гни Ло, тя е най, най, най, най хубавата, най дългокраката ,най известната ...и т.н.

Добре бе реших, че тази зад нея бих я уважил. Ама туй дето се прави, че мое да пее, не.

Прилича на танцуваща мечка с тая рокля. Мбухахахаааа...

за всеки влак си има пътник.

Роклята й е хубава, ама пълнежа нещо не става. Позира като порноактриса... Сбъркана работа... Родителите й като са с добър финансов статус да й купят такава рокля, да я бяха пратили поне на място, където да я научат, как да се държи като лейди, а не като кифла с цигански вкус. Ама явно някой хора, като се измъкнат от гетото, продължават да си го носят навсякъде със себе си. Прости хора!

То сега е така. Не могат са удържат дицата, отвътри им иди да са иииииииват, иииват и пак и пак и пак и пак, от сутрин до мрак. Сутрин и вечер все това, мдааа, мдааа, дааааа.....йба! И денем - също.

Ама то Дупарата има ли родители? Мислех, че е толкова изпаднало горкото, защото е сиротна несретница... :(

Много е смешна на третата снимка. Толкова малоумно и дебилно изражение и да искам никога не мога да докарам.

Аз до сега си мислех ,че Гери Никол са двама. Като Бони и Клайд, Спас и Нели...

Как ми се иска да проникна дълбоко в нея.

Ей, паранормален, съвсем изпадаш човече, скоро ще почнеш да лъскаш на животни както си го подкарал!

Porn! Of course...

дкми

Какво му има на момичето бе, злобари? Ей, това завистта е голямо нещо....

Пее тъпи песни, изглежда и се държи евтино и меркантилно, но най-вече - като публична личност дава изключително лош пример на подрастващите. И аз да попитам на свой ред - защо хората, които не харесват някого и го показват, непременно биват обявявани за злобари?

Тамън се наканих аз да отговоря, но ти го каза толкова точно, че няма какво да добавя. Остави го тоя/тая, явно е много впечатлен/а от "дупарата" на Гери-Никол.

Нищо му няма. И това е проблемът. Не става. Ама хич. Хубаво са я вкарали в семейния бизнес и са я направили "звизда", щом се е навила, ще търпи "комплименти" и още как! Или ще гладува, ма при нейните дадености глад и без друго няма да помогне, така че - ще търпи, хората за пари душите си продават.

Ами не ми харесва роклята й, може би аз нямам вкус, или пък е по-важно че е от известни дизайнери...А клипът, на който се кълчи, е ужасно смешен. Ха-ха...И е по-скоро гифче. На снимките пък си личи как се е напъвала да чупи стойки, за да изглежда готина и с дълги крака, ама нещо не й се е получило.

Жалко за момичето. Хубаво, младо, танцувално. Но вече до шия в мръсотията. Циганите много и' се радват на "ритмите" и "римите".

Модераторът доста субективно подхожда, виждам - пропуска действително грубите обиди, а крие културните забележки. Добре, ще перифразирам. Има една приказка - не викай лудото, то само се обажда. Мине не мине ден, и кое от кое по-ощетени от природата като разум и външен вид същества, се надпреварват кой по-голяма простотия ще покаже. В случая, както и гледаме, виждаме само една голяма дупара. Логично, такива не могат и няма да генерират нищо смислено, освен отпадък. Феновете им на тия са даже още по-зле, защото и толкова не могат да произведат, а само рециклират отпадъка. Разбира се, за бъдещата маса от неграмотни безработни, тъкащи билетчета, мангали, общаци, сотаджии, кокошкари, пияндета, клошари, продавачки, сервитьорки, метачки и тялопродавачки, Гери-Никол с двойния задник е мечта, той вече много пари струва.

Че има фенове? Все някой и друг заблуден електрон ще има, де, ама чак фен-клуб, предвид коментарите - едва ли. Момата е силно неприятна, няма как да стане. Друг е бизнесът. Не й трябват фенове, а единствено медийни изяви.

Гери да се пеше опекла и под мишниците, че белеят като си вдигне ръката.Роклята е като за танцьорка в кабаре.Такъв му е вкусът на момето.

Тази със селската си визия как въобще се появява сред хора?

Моля? Поп икона? И за кого? За мен тя е поп карикатура, за да не кажа поп порнография....

Новата Сашка Васева!

обикновен боклук

Прабаба ми имаше същото гръбначно изкривяване като тази клетница. Въобще не можеше да се изправи горката. Проявете съчувствие към тези деца бе, хора! И към Гери и към Никол. Не трябва така да се подигравате на инвалидите. Липсата на мозък вероятно също ѝ е вродена... Горкото (или горките - така и не ги уцелих колко са)...

Отвратителна визия! Не ни занимавайте с нея!

Готова е за Brazers,pornhub,redtube

Безвкусно, кичозно и отблъскващо - какво друго можеше да се очаква от нея. Аз лично съм погнусен. О, простотия, твоето име е Гери-Никол!

Разгледах внимателно снимките и одобрявам напълно! Тая мома става за едно-единствено нещо, за което е вече напълно готова и зряла - да разтоварва мъжете от насъбрали се белтъчни течности. Викнете абитуриентката, да й оформиме оценката, както пееха Ъпсурт!

Тази направо е самия ужас !!!

Гери-Никол показа е-балната си рокля! И, разбира се с дупарата на преден план. Само липсва надпис: -"Кой ще бара моята дупара"?!

Малеее и това нещо е критерии за успех така ли?! На няма и 20 прилича на леля ми и има фигура като на каца. За сметка на това е "оспяла" и такъв интелект "струи" от нея, че нямам думи.