Каварна остава без прочутия си рок фест

Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев обяви я профила си във Фейсбук, че настоящият кмет на града е съобщил за края на феста.

Обратно в новината

Коментари - Каварна остава без прочутия си рок фест | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на групите от поне 5 години ! Участията на групите са планирани с години напред ......т.е. някой още преди две три години е извадил Каварна Рокфест от календара ! Това е !

Каварненци си избраха си кметица комунистка и сега жънат успехи

Стария кмет бил крадял. А ми добре, нека новата кметица да продължи хубавите традиции и да не краде. Толкова е просто. Но по стар български обичай, разрушаваме всичко и започваме с някакви нови тъпотии + краденето си остава! Не разбрахте ли, че се става кмет за да се краде! Но има някои кметове, които освен краденето и градят добри неща за хората.

Има ли случай комунист да не е разрушил нещо готино?

Гнусен интригант циганолюб, освен да продаваш земи и да ухажваш по всякакви начини какво направи друго за града- абсолютно нищоо! АА залъгваше ни с някакви рок концерти при това без града да харесваме такава музика. По-добре замълчи крадец такъв!

Govnio slushaj si chalgata i blizhi nasranijat Guz na borisOff! Rock muzikata e za inteligentni i svobodni hora,a ne za bezmozuchnoto stado koeto 3 puti preizbira prostak kato borisoff! Bokluci!

Този мошенник и циганолюб няма ли да млъкне, толкова години толерираше само циганите и нищо не правеше за града. Само ни залъгваше с някакви рок концерти, а никой в града не харесваме такава музика!

Ще видим какви ще ги сътвори Нина Ставрева. И ми е интересно на "дните на руската култура", дали ще има и 100 посетителя? И дали тази година ще има развитие на туризма или спад на посетителите?

оставка за червената кифла.Щяла да прави дни на руската култура?!?! Ебати и боклука мръсен!Айде грабвайте я тая свиня червена долна.

Много важно простолюдието ще намери някоя друга поляна да пие и да се съвокуплява на воля под открито небе

Интересно ми е, на планираните "дни на руската култура в Каварна" дали ще има и 100 посетители?

махай се , бе агнешка майко

Тая коза тихомълком ще подаде документи за Еврейша и зелените човечета ще довършат пълното й дело.

Тая гнусотия ако е вярна ... много жалко! 3 пъти съм ходил на фестивала - супер си беше купона. А тъпата кметица да ходи да се гръмне с пушка за грозен дивеч! Искаме си пак Цонко за кмет!

Да се направи чалга - BMW - fest! Фикрет Стораро и баща му + Весна и Мара Свирката. И яко пилене на гуми. После селски бой до посиране.

Удааааааа па са почнаааааа! Едно хубаво нещо имаше - опропастиха го. Помня Аетолах Хомейни като забрани тоалетната хартия щото била западно влияние. Кво прайте бе талибани????

Ми великия кметъл изпродаде всичките земи край Каварна. Пари няма от къде да дойдат. Храни и пои рок реликвите, сега реве. Той направи така че концерти да няма. От него излиза всичко. А от бунището на историята не излиза нищо хубаво.

звучиш точно като преебан комунист,който ламти за продажби

Кондор ли си, KAПУT ли си не знам, ама ходи да се гръмнеш! Само голям тъпак може да е против рок-купона!

Аз мисля, че във всеки нормален град жителите ще се разбунтуват при това положение. И ще теглят як шут на смотания кмет, така, че никога повече да не помисли и да се връща в града...

Язък за хубавата традиция, която се зароди, язък за незабравимите концерти и мигове под звездите. Но по стар български обичай, до каквото се докопа комунде го скапва, да не говорим колко пари вече НЯМА да влизат в хазната на Каварна ...

Комуниста за пореден път доказа, че може само да руши не и да създава. Проста и неприятна личност е новия кмет на Каварна.... жалко.

щяло да има "ален мак" Каварна местят го от Благоевград

Като всяко развиващо се нещо в България така и това.Само селяния завист и злоба! Все по-малко се гордея че съм Българин.А другарката е дошла само да усвоява не да развива града ви не го забравяйте.Злобата която лъха от другарката Нинова пък е пословична лицето и с е изкривява чак.Това е абсолютно ненормално да спреш нещо което е развито и света е разбрал за нас покрай концертите - пълна лудост!

Ами като не искат.... Иначе кой ще иде в Каварна?фестивала допринася за туризма на цялото черноморие.

Да напишем великите групи и изпълнители които сме видели в Каварна: 1. Motorhead 2. Helloween 3. DIO - И нова година посрещнахме с него. Големия Рони Джеймс Дио... 4. Twisted Sisters 5. Manowar - над 20 хиляди човека през концерта им 2007-ма 6. Slayer 7. Тестамент 8. W.A.S.P. Ако се сетя още ще пиша. Допълвайте!

Допълвам: 9. Алис Купър 10. In Flames. 11. Motley Crue 12. Scorpions 13. Blind Guardian 14. Edguy 15. Dream Theater 16. Таря 17. Doro 18. Epica 19. Kreator 20. Sodom 21. Destruction 22. Accept 23. Annihilator 24. Opeth 25. Moonspell 26. Tiamat 27. Accept 28. Arch Enemy 29. Deep Purple 30. Глен Хюз 31. Майкъл Шенкер Груп Плача... :(

Робърт Плант от Led Zeppelin

2009 великите SCORPIONS,28 хиляди,включително майки с колички,нещо незабравимо,и изведнъж идва другарката и разваля всичко,а тя е малка и не помни как ни гонеха нейните родители милиционери,понеже рока е била упадъчна музика,а сега слушат чалга и се изпедерасват и ходят като проститутки

Да, велик концерт беше!

beshe sashto 2006+edni BEATLES ot Avstria

Deep Purple, Thunder, Doro, руснаците от Ария...

Няма страшно, товарищи. Ще направят рецитал на Кобзон, гарниран с руски частушки, та превтасалите руски бабички по морето да се превазнасят. То и без това там все повече заприличва на руско гето.

Рок-фестът беше голям символ на Каварна. Със закриването му, тая опропастява града, лишава го от ценни приходи и ликвидира великото дело на Цонко Кметълов. И ще бъде наказана заради това!!!!!

Преди изборите бях по работа в Каварна. В градчето имаше предизборен митинг на БСП. Другарката кУрнелия слаНинова обясняваше на всеослушание, някакви глупости, че другарката Нина Ставрева била пример, как щяла да се преобрази България, когато спечелело БСП-то. Тогава с погнуса побързах да си тръгна. А сега ... честно не съм изненадан. То от глупаци, само глупости се очакват.

Дето мине комунист трева не никне ! Комунуста не създава нищо ! Комуниста може само да разваля и заграбва направеното от други !

Не мисля ,че тя се е оказала просто така .....Няма пари !! Публична тайна е,че тези неща се организират с кредити , които се обезпечават с бъдещи приходи . Явно никоя банка не е искала да даде пари на кметицата...Не се хвърляйте в идейни и други разправии .....Всичко е до пари ! Само това - пари !

Ами няма да има бъдещи приходи. Как ще има. То трябва акъл за тая работа. Те парите сами не идват при никой. Сега и рекламата на Каварна замина. От тук нататък тежко и горко им на каварналии....

да ги храни цяла година - не вярвам ! Участията на групите са планирани с години напред ......т.е. някой още преди две три години е извадил Каварна Рокфест от календара ! Това е !

За да бъде оценена кметицата, нека засекат приходите на общината, в началото и в края на мандата и. Това е най-обективно, независимо от политически пристрастия и музикални предпочитания. Изгоря със сериозен източник на доход.

То и по верме на соца беше така. Тая не е мръднала на йота напред. От такива не чакай нищо хубаво.

Е те тая закопа Каварна! Ходех там само заради този рок фест, сега вече не виждам смисъл да посещавам това затънтено село. Абе, Цонко, що се не кандидатира пак за кмет? Хората щяха да те изберат пак и градчето ви щеше да просперира! А тая селска патка ще ви върне в тихото, сиво и прашно ежедневие на добруджанския дълбок прованс, където нищо не се случва, освен плоденето на циганите...

Избрали са си я, да им е честита .................................. Жалко, купон си беше, и то от класа!

А не бе. Първият път като отидохме с един приятел нямаше къде да спим и седнахме в една кръчма и там на столовете дремехме. После на маршрутката (предредихме няколко стотин човека з анея) и към слънчака. Сега това място съвсем ще изчезне.

чудно,от рая на рока си отишъл в меката на чалгата

Добре де, ако не е рок феста, кой ще отиде до това тъпо село Каварна. Нито плажа им плаж, нито нищо... Ама нали няма далавера за тъпите комундели и затова го спират. Нека им е и на жителите от Каварна. туризмът им сега ще отиде по дяволите...

И сега Каварна с какво ще е известна? С кметицата? Не е лесно да си кух! Ама никак не е лесно! Питайте я да ви каже!

Ами тогава направете сцената мааалко преди табелата за Каварна - на 30-40 сантиметра. И кметицата да ходи да си сапунисва .... плащеницата.

.....крайно време е да си върнем мелодия на година и съвеЦките нови в петък вечер......от прасе мас и от комунист власт се взима само с дране....

селска пръчка. в Каварна имам едни от най-хубавите изживявания на концертите на велики групи. може да направи чалга-фест, знае ли се.

Тая Ставрева ли беше, Пиклева ли ... един селски кенеф не може да направи...

Предвид сериозното недоволство от закриването на това културно събитие, настоящият кмет реши да ревизира своето решение и да даде началото на поп-фолк фест Каварна

Spirit

Другарката Ставрева си е просто една бясна селянка от Североизточна България.

Наистина жалко. Таз кметица голям боклук излезе. Ама иначе била член на БСП от 2007. Да и го тури слон и на нея и на БСП-то!

Кмет от БСП! Какво друго очаквате? Партията на шведите, мъртвите души и застоя. Ай честито. Да мислите, като гласувате следващия път.

какво общо имат шведите бе цървул прост

Каварналии ликуват. По-малко наркомани и пикуч в Каварна.

Някой скоро казвал ли ти е, че си гоулем олигофрен? Ама много гоулем!

рок е музиката на свободните разкрепостени хора, не на простите цървули които останаха да живеят на територията, за ганьовците чалга и по некое хорце, докато сърбат шкембе чорба и уригат на чесън

рок феста вече ще е на копринка и бузлуджа!

Комунистическото простолюдие какво ли не съсипа, че и това да остане. Нали трябва хората там да са бедни и глупави за да гласуват за биесипието...

Там където са минали дрогарките и дрогарето,трева не никне още 100 години,само бъзе ,троскот и свирчовина ,лява ръка- десен джоб, содом и гомор!

Може пък да открият фест на руската и съветска песен ....

и пак ще е по хубаво от чалгата

не е сигурно

Опера-фен, не пиши на шльокавица, щото си простак и 2/4. А пък другарката Ставрева бастисва фестивала, щото: 1. не разбира нищо от рок; 2. трябва да запази непокътнати местната простотия и еснафщина. Язък, че Каварна стана с нещо известна, няма да е така повече, но така е при другарите....

Е па що са...оно са нали фесто че е у Винарово...демек у село Могилово...:)))) Не разбирам каков е проблемо....

"Прочут Рок фест" на който никой не ходи!

ако ти си никой и не ходиш си прав

прочут БЪЛГАРИН който слуша чалга

Не съм наркоман като вас.

Ей Българино, ти колоко пъти си ходил на рок фест в Каварна, че да даваш такова мнение??? Аз съм ходил почти всяка година от откриването му, и мога категорично да заявя, че винаги има достатъчни народ. Е, на едни групи а страшна навалица, на други по-малко, но винаги е яко. Това беше, най-добрия и утвърден рок-фест и ще бъде голяма загуба за БЪлгария, но на теб не ти пука, ясно, бичи си чалгата, гълтай мастиката и си гледай кефа....