Мелания и Иванка Тръмп в черно във Ватикана

При първото си официално посещение при папа Франциск Доналд Тръмп бе придружен от съпругата си Мелания и дъщеря си Иванка.

Обратно в новината

Коментари - Мелания и Иванка Тръмп в черно във Ватикана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмповица изглежда досущ като "оная с косата".

на снимка 2 Иванка изгледжа красива точно като баща си.. Таз ако не е изрусена и натъкмена е толкова грозна колкото и тръмп. какво прави грима и прическата с хората!

Голям цирк ми се стори като греховен клип на лейди гага ми изглеждаше всичкото нещо

Брей какви попадии се извъдиха и тия, ти да видиш. Все по-гротескни стават тия по кабинетите и тия около тях, де да видим докъде.

в Саудитска Арабия бяха БЕЗ фереджета...а Иванка дори е еврейка от няколко години и преди дни на Стената на Плача беше с мини-шапчица ...така че- браво на момичетата, показват кои ценности са важни за тях!!!

докато ги има дупелизци само- и само да са при тоя дъртак нарк няма дасе оправим и кво стана като ходи при папата продължаваме все така със мръсните сделки а аа блаженни са вярващите

След всички пластики по лицето си и особено с този тоалет Мелания ми прилича на призрак от отвъдното

papion

Иванка се разходила из Рим, ами с тия високи токчета явно не се е разхождала, а се е возила в кола.

хаха протокола на Ватикана...тея са се облякли все едно отиват на погребение..Ебати смешния гаф......за 1/10 от парите, които са си платили на разните там лакеи в Белия Дом и са ги издокарали като смешки, щях да ви каша точно какво трябва да носите....смешни патки

Глупости, според протокола жените трябва да са облечени в черно, с покрити глави, с чорапогащник и ръкавици. Моя позната беше при папата - правилата са много строги. Мелания не е в най - добрия си вид, но тоалета на Иванка е страхотен ..

От чий зор влачи и Ванчето навсякъде? Вероятно защото ѝ се иска да види Папата. Иначе няма шанс, милиардери много, но друго си е да си Президент.

Перчемлията тия кокошки защо ги влачи навсякудкудякъде?

Мелания е католичка, нея ако не я заведе при папата, все едно да не беше взел зет си в Израел.

пък интересна екскурзия направиха - Рияд-ТелАвив-Ватикана, посетиха и трите религии