Наталия Кобилкина се омъжи в Гърция

Сексоложката Наталия Кобилкина и любимият ѝ Такис Дретакис се венчаха на 11 юни в Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Наталия Кобилкина се омъжи в Гърция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле какви смехотворни кадри!!!! Не е истина !! Леле! Този как се е излъгал да вземе тая разплута шлюха??? И какви са тези плочки в този ресторант - това квартално барче ли е?? И сватбен танц на The winner takes it all - явно доказателство, че новобрачните не владеят английски иначе как са решили да имат танц точно на песен, в която се пее, че победителя взима всичко??? А може и да е послание към горкия Такис - по гръцкия закон жената взима всичко при развода ... Смях!!!

Защо лъже Кобилкина- островът на Мама миа е Скопелос а не Скиатос ?? Явно така й се е искало да се покаже още по важна!

Къде ще е следващата й сватба ?

Много са готини даже!

Тези двамата ми приличат на избягали от лудницата. За нея е ясно - рускиня с древна професия. Ама той ?!...

тази маляка направо е за психиатрията . може ли богат човек като него да се ожени за този кентавър? явно че може , стига да е психопат

Танцът направо кърти миФки. Още се смея. Прецакис обаче ще плаче.

Тази раззината уста е доста обещаваща...

Dа, рефлексите остават завинаги - това и е навик от бившата професия!!

Този нещастен грък дори не подозира как се нахендри на тая пошла и УСТАта женица.Ще му обърне хастара и ще го ритне в г-за.

Сега бившият да тича в Александър Невски да поръчва благодарствен "Молебен во избавление". Фотографиите са направо страшни. Как при толкова претенции не наеха един нормален фотограф?

Прилича на дърта гювендия- намазана, наклепана и лустросана, ама си е гювендия!

Тази влезе в новините. Сега можем да забравим случая.

колко грозна и пошла снимка със зейналата уста. Обаче и редакторите си правят голяма гаргара с тази жена.

az pak si haresah kumata,ha,ha

Що за глупост е това да не покани бившия си съпруг? Трябваше да присъства не само на сватбата, но и на първата брачна нощ! Какъв по-добър начин да отпразнуваш сватбата си от една оргия? Бъди модерна бе, Кобилкина! На следващите си сватби не пропускай да поканиш всичките си бивши мъже, гаджета и обикновени тъпкачи!

А стига, бе! Митинг ли ще правят или сватба?

А чаршафа? Оцапа ли чаршафа? С кафяво ли?

Разгеле, Кобилкина си намери катъра.

добре се е оженило момето! да е живо и здраво! само да и кажа, че щастлив след сватбата се не става ей така... ама нека се радва, милата, докат и е още влажно...

Тези от прайда ли дойдоха така "влюбени"...

TIREX

да наречеш една про..тука сексоложка може само в булгаристан.

Ама каква уста е отворила - цял ще го глътне с мъдете. То освен да прави свирки за друго вече не става.

Кошуткина се оженила ? За Грък ? У дома свършиа ли се циганете, моме ?

хак им е на гърците, сега да ограмотява тях

писна ми от тая разпльокана кофа, да върви п. си майчина!

Хора, каква е опорната точка, недейте да ни обърквате !? Трябва ли да се чувствам "горд че съм българин", защото грък и полурускиня са се оженили ? Хич не съм горд, ама ако са казали от посолството, дайте знак, поне да не кажем нещо по-така. Иначе Кобилкина е симпатяга и цапната в устата. Само не знам - да се гордея ли ? "Прауд ту би бългериан ор нот хич ?"

Като българин трябва да сте щастлив по 3 причини: 1. Един ваш сънародник се отърва от Кобилкина. 2. Вторият път пострада грък, не българин. Не че имам нещо против гърците, но все пак... 3. Надеждата, че ще си останат в Гърция.

Как можахме да изпуснем такъв ценен кадър?Как можахме да да позволим виден експерт в областта на секса да напусне страната?Сега кой ще напътства кухите коври в България?

И слава Богу! Български мъже, гледайте българките и мноооого внимавайте с рускините, особено когато са такива напористи като тази. А те май всички са такива.

Дай Боже всеки му!

Абе, коя е тая КОБИЛКИНА? С какво е известна и кой го интересува дали е женена или не!?

е тая е оная , дето учеше Славчо да клеца

Сега Такис има хиляди баджанаци в България, оженил се е за една руска кофа, първа разпоретина и международна шлюха, няма ли да го е гнус да спи с този парцал?

Абе, това ли е високата класа на гръчкото ресторантьорство, дето толко ми фалите?

Да са живи и здрави! Ама нещо е заприличала на Софка Маринова, май.

Абе корвуляк колкото щеш

Руский курвяк! Отдавна не е в БГ. Кой и защо ни занимава с това ултра посредствие.

Първата снимка кърти:))))

Абсолютно нарушение на фотографската етика. Много лош вкус, професионален или просто съвестен фотограф никога няма да си го позволи !

Изглежда като голямо Йони.

Тази Кобилкина ви гарантирам,че в секса я няма никаква.Тя почти не се движи.....ама като има малоумници да и дават ефир така ще е..........

Ох,добре че бях седнала като видях танца иначе щях да припадна от смях

Голямо гЪЙрло има !

Лелеее, сега ще видят гърците, ще им се стъжни, Катъркина ще им разкаже играта, досега не беше криза, кризата едва сега започва.

И за тази уруспия ли отделяте "новини". Май съвсем я окъсахте. Та на разни кухи лейки разчитате.

гърците са мъже,кавалери,хубави.нищо общо с нашите.браво

Ти или не си помирисвала Гърция, или хал-хабер нямаш за гърците, или просто си пишеш глупости, за да не заспиш. Гъркът е мързелив, не се къпе, мирише. към жена си се отнася като къв предмет, налита на чуждо женско, въобразява си, че е голяма работа и няма представа за елементарно кавалерство. На Балканите той е на последно място по джентълменство. Но понеже Гърция "приватизира" милиарди от Европа без да върне нито цент, даде на гърците абсолютно незаслужени заплати и пенсии. С което напомпа самочувствието на гърка и той си въобразява, че всяка жена му принадлежи. Особено нашите лесни плячки... Ето, там е заровено кучето, драга забрудена овца!

Рокля - на свинче звънче! Танц - патка в калчище! Заря - бум та тряс!

Кобилкина е симпатяга. Да е жива и здрава и да има дечица от новият си съпруг. :-)

Ама Кобилкина яко напълняла и остаряла...преди по се стараеше сякаш

Защо в новината за оня натрапник Лео няма възможност за коментар. Пишете си поне "Платена публикация"

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак! От видеото се вижда обстановка тип столова, а танца и т.нар. заря са жалко подобие на филмовите ефекти! Все пак г-жа Кобилкина хвана по-заможен мъж, но лошото е, че учи кухите лейки да са комерсиални. Скоро попаднах на нейна "ученичка", която сама си предлага позитивните мисли и идеи за отслабване и безплатно (по нейните думи), а когато и се вържеш се оказва, че трябва да и се плати хонорар. Евтини номерца, от евтини хора!