Деми Мур: Зъбите ми опадаха от стрес

Холивуската звезда Деми Мур разкри, че губи зъбите си един по един и обвини за това големия стрес.

Обратно в новината

Коментари - Деми Мур: Зъбите ми опадаха от стрес | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

та чак зъбите да и изпопадат. Не ща да си мисля под кръста какво е състоянието. Срамота, на стари години.

Вие въобще гледахте ли видеото? Никога не е била по-прекрасна. Направо съм в шок колко е привлекателна и МЛАДА!

деми беше много хубава но не се подигравайте

съчувствам и напълно но на хубавите жени това им е чара

без зъби е още по-привлекателна

По-скоро от висока кръвна захар

таа па са а правила на важна и е отнесла некой кютек,ама па са прай на ощипана мома,от стрес било

Колко удобно обяснение! От стрес, ама другия път! По-скоро от простотия!

да не би от някой двукрак стрес да и е паднало зъбчето

Много е интересно, да сравни човек коментарите за Деми Мур тук в дир.бг и в ютюб. Дава много ясна картинка за раликата между българския и американския манталитет. Иначе колкото до Деми Мур - дори и на 54 години (със или без зъби) изглежда по-добре от повечето 20-годишни днешни момичета, има чувство за хумор и е добра актриса.

Мур изглежда трагично, колкото и да я харесваш! Беше хубава, но сега вече е развалина, а и е изперкала тотално!

Току що потвърди горното ми изказване! Благодаря! :)

Репликите са различни, защото ни е различно битието. И не смятам, че това е причина българите да бъдат критикувани. И аз съм емигрант, и аз знам как живеят на запад. Жените не работят, но имат поне по една гледачка. Колкото го възпитат - възпитат. Нямат представа нито как се мият чинии на ръка, нито как се пере, нито как се кърпи. Нормално е българите да не разбира проблемите на Деми, нормално е и Деми да не разбира нашите. И за Мадона с имението си на брега на океана твърди, че циганите са хора като всички останали и не трябва да ги дискриминираме, но когато влязат в бащината ти къща и пребият майка ти, за да й вземат последните пари за хляб - не мислиш точно така. Българите не сме с тесен мироглед, защото сме видели 2 и 200 в тоя живот, Демито какво е видяла - на Брус как му оплешивява темето и на Аштън как му текат лигите по моми на неговата възраст.

Деми-то видя на Брус Уилис голото теме, надвесено над непозната госпожица в семейното им легло. Иначе той тръбеше навсякъде как Деми е любовта наживота му и дрън-дрън. Толкова за мъжете риби (Брус Уилис е роден на 19/03) Май след тази дребна случка и последвалия развод започна и изперкването на Деми... Аштън беше последица, а не причина, по ирония на съдбата също зодия риби. Двама мъже риби закопаха скорпионката Деми като вторият по-скоро нанесе финалните щрихи. Сега Аштън шава на друга глупачка, а Брус си взе млада съпруга и познайте: отново това е любовта на живота му. Мръсна история е животът много често.

Поредния чикиджия емигрант в САЩ! 15 години съм бил в САЩ, наистина местните мутанти в един момент започват да ти изглеждат много привлекателни. А тази спарушена откачалка с квадратна глава си е направо супермодел, нали!

Това го има при затворниците,но тук май е от старост.

Има една поредица от снимки "Усмивките на звездите преди и сега". Особено ще ви впечатли Том Круз и Никол Кидман. Това са холивудски усмивки за по 50-100 бона, оригинални зъби не се наблюдават. На Деми от стрес й е изпадала металокерамиката, ама друг път..

... още когато се загаджи с 15 г по-младия Аштън Кътчър работата беше ясна, че тая уста "голям зор" я "чака" - патлака на момчета я радели с Брус и сега съдбата и го връща!

Болна си, скъпа, иди се прегледай.

Статистиката казва, че с напредване на възрастта броят на зъбите намалява. Дай Боже да сме от случаите, които я опровергават(досега няма такъв)...

Видяла е тя стрес! Да дойде в България и да дам 200 лв. да я видя как ще изкара месеца! Бас хващам че ще се самоубие още на първата седмица!

Затова за старините се мисли още когато си на 25. А не да мислиш само как да "оправиш" някой "храсталак". Таке е и на запад. За някой вече е късно, но доста,че пенсионер в София има собствен апартамент и взема 200лв. пенсия. Ами дай го под наем за 500лв. и върви в провинцията. За някои неща трябва и мисъл :) Ама като не е мислил на 25 така е....

Демиии паднала ти е изкуствената фасета..истинските ти зъби отдавна ги няма, след като си ги заменила с холивудска фасетна оградка!

Стресът е реакция на организма на външна опасност. В САЩ възникна модата външната причина да се скрива с реакцията на организма на нея. Стресът е неизбежен, защото е рефлекс. Но външните причини биха могли да се минимизират, ако не се крият. А се крият, защото най-вероятно, ще стане ясно, че не могат да бъдат избегнати, и рухва митът за американското превъзходство. А иначе, на битово ниво - браво на американците! Ето даже дечицата я лъжат и си вярват - няма лошо, ако е само временна мярка.

Не трийте бе, мърши!

Много са и грозни децата на тая Деми.

стреса за деми мур е остаряването..

Холивуд не прощава.

Нито пък Аштън Къчър ( каква народност има ), нито пък украинките ( мила Кунис) , които газят по пътя си към парите и чуждите мъже.

Милена е украинска еврейка.

Така е, казвал съм и по друг повод че се почва на нервна почва и се свършва в обикновенна почва.

Не знам какво-що, но истината е, че стреса е един от най-големите убийци не само в Америка, а навсякъде!

Luna0102

Този стрес се казва парадонтоза. От стрес може да ти опада косата или да побелее, но зъби да ти паднат ми звучи абсурдно.

Никак не е абсурдно и от диабет могат да ти паднат всички зъби - до един!

Luna0102

Диабет не е стрес.

Супер е така - ще може да те наплюе без да си отваря устата!

Чувал съм да падат зъби от неправилни диети и анемии, наркотици или след мач с Кличко, но от стрес за първи път виждам...

ами просто е. стрес, имунната система пада, развиваш парадонтоза, и губиш зъбите...

Тая навремето минаваше за секс символ, познавам хора, които на нейни плакати са се самозадоволявали.

Мале, люти чикии са били.

Наша циганка

тип жена, от този тип, които постоянно са под стрес, независимо от реалността, т.е. сЕ се пуашат от нещо ?

Има лекари по дентална медицина или стоматолози. Питайте ги. Те ще ви кажат от какво се губи зъб.

Да се разходят тук по селата, да се нагледат на "хора"...

Ама щом си казва / и се показва/..Но вероятно не е от стрес.както писаха колегите по долу, вероятно всички да сме без зъби. Зъбите падат, когато има дефицит на витамини, минерали, хормонални изменения.Първосигнално за скорбут се сетих.айде, да е жива и здрава и да се оправя.

Зъбите й капят от старост и може би от непрестанните диети, с помощта на които е заприличала на чироз. Скоро не съм чула в никой филм да участва, та какъв стрес, освен да си харчи милионите... не знам. Може да я поканим в България да види що е стрес като дойдат сметките за парно и ток, а искаш да запишеш децата на курс по чужд език или недай боже, някое се разболее...

Какъв стрес има тая кака - пари има, деца отгледала, сичко й е "пей, сърце".

Това си зависи от човека, има хора и с малко, и с много пари - живеят спокойно. А съществува и друг момент - с големите приходи почват, и големите разходи.

Това си зависи от човека, има хора и с малко, и с много пари - живеят спокойно. А съществува и друг момент - с големите приходи почват, и големите разходи.

За съжаление тя изглежда много по-зле от някои българки не само на нейната възраст, но и доста по-възрастни....Недопустимо е за хора от нейната величина....

Толкова си естет, колкото аз съм холивудска звезда. Видя ли въобще интервюто под статията? Разбра ли, че веднага е отишла на зъболекар и си е оправила зъбите? Разбра ли, че просто се надсмива над себе си, което могат да го направят само интелигентните хора? Трябва да си сляп за да кажеш, че Деми Мур изглежда зле. Тя изглежда по-добре от 99% от 20-годишните българки, които не се поддържат, натъпкват си силиконя в гърдите и джуките и нямат никаква представа от това, какво е здравословно хранене. Но ако това е твоят модел за съвършенство - да, Деми Мур не отговаря на "ЕСТЕТИЧЕСКИТЕ" ти критерии. Ай със здраве!