Най-дългите бракове в Холивуд

Кои са двойките в Холивуд, които доказват, че бракът не е безсмислен?

Обратно в новината

Коментари - Най-дългите бракове в Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любовта и се.к.са могат да съществуват заедно и отделно. :)

Нищо не пречи в Холивуд да си женен и от време на време да се разнообразиш с нещо чуждо. Защо непременно трябва да си разведен или свободен за да правиш това?

Успокойте се, валидолчето под езика и квот такова. Ако толкова ви сърби, просто го направете, няма нужда да си търсите оправдания по светските хроники за това на кой брака му бил фиктивен и на кой не. И да искате тяхната истина няма как да знаете.

ами пфайфър и аз не бих я изпуснал възрастна е за мен но по принцип...

Не знам това неграмотност ли е или изобщо не четете какво пишете.Мелани Грифит беше омъжена за Антонио Бандерас и няма 39 годишен брак с него.Поне малко си проверявайте нещата преди да публикувате

Поздравления,поправили сте грешката, което означава,че четете коментарите.Това е хубаво!

В заглавието е допусната грешка- не дълги бракове, а ДЪЛГОТРАЙНИ. Все пак става дума за СРОК,време, а не за дължина и метри.Дълготрайността на брака се определя не от датата на развода, а от отношенията в брака между партньорите. Когато спойката или химията между партньорите е изчезнала- бракът е приключил.Това,че партньорите са все още заедно е един,,Black Mascqerade,,, поради различни причини. За истински брак става дума при много малко двойки от известните ... В повечето случаи те нямат подписан такъв.

Е, сега, грамотност и стил от хора, които, ако са ходили на училище, са генерирали т. нар. "бисери" и, съответно, това сега продължава по същия начин. То и масовата аудитория е същата - образование от интернет. Ще се осмеля да предположа, че дамата има нетраен, извинете - къс брак или връзки, но пък дългосрочна обвързаност с "умен" телефон.

Уау, вие как познавате интимния живот на холивудските вктьори и кой с кой ходи и защо аджеба били женени или не/ Удивително е! Интервюта давате ли или само в дира бичите клавиатурата?

Какво лелечеш- явно си сбъркал рейса за село. Пиша за БРАКА- не за живота на артистите. А това,,уау,, едва ли можеш да го напишеш в оригинал...

Е ... може да не съм известна, но имам семейство от 1984 год., т.е. вече 33 години! Повече, от показаните тук ... знаменитости?!

Пожелавам ви още дълги години живот в мир и разбирателство!

е да де ама това е различен живот пълен с изкушения

Каква Мелани Грифит, бе?!Нали се е женила два пъти за Дон Джонсън и веднъж за Антонио Бандерас! Какви са тия глупости, бе!

Ако разбере Мерил Стрийп, че мъжа и през цялото време е бил с Мелани Грифит...Ще облече Прада...

Тая Мелани Грифит да не е нече 100 годишна Спят , докато пишат

Колкото повече някоя двойка парадира с любовта си, толкова по-кратка им е вечната любов.

Адриана Пейчева,за твоя информация Мелани Грифит беше съпруга на: Стивън Бауер 8 години; Дон Джонсън 7 г.; Антонио Бандерас - 19 г. Днес отново е свободна!

А за Гъмър е омъжена Мерил Стрийп. Дори дъщерите и са с фамилия Гъмър. Но който малко се интересува от кино, знае. Който от нищо не се интересува, нищо не знае и така...

Мелани Грифит ли има дълъг брак или беше Мерил Стрийп???

papion

Спят и пишат, а и не се поправят.

Алфа Вълка

За какво? Това е сайта на руската пропагандата, всички останали рубрики са за пълнеж, светските им новини са горе-долу, обаче спортния им журнал го пишат шахматисти!