Редовният секс удължава живота на жените

Дами, ако искате да живеете дълго, правете повече секс, препоръчват американски експерти, които са установили, че редовният полов живот осигурява защита на ДНК.

Обратно в новината

Коментари - Редовният секс удължава живота на жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе по-приятно е ;;;

Нимфоманките и проститутките тогава трябва да са безсмъртни.

- нимфоманките имат непрекъснат недостиг на секс, не получават и 1% от това, което им е необходимо. - проституирането е "доброволно" подагане на телесно и душевно изнасилване, не е никакъв секс.

Аз затова моята не я онождам. Искам да й скъся живота.

Може да звучи като шега, но това е осъзната истина за повечето мъже, които нарочно правят така, че жените им да се превърнат в развалини. Колко дребна душа трябва да е един индивид, който буквално е заел чуждо място и със самочувствие се разпорежда с живота и здравето на жената, на която се е натресъл по грешка. , Но пък жените не са вчерашни и се усещат, затова те са основните инициатори на развода.

Не я оножждаш, но не защото са й дълги теломерите, а защото ти е къса пи.шката (!)

Много тенденциозно. Първо, не знам защо съществува вярването, че е хубаво да живееш дълго. После, не знам защо се вярва, че по-ългия живот е по-хубав. Ноо е субективно какъв живот живееш, не колко е дълъг. И най-накрая, очаквам секи момент да изскокнат поддържниците на женската деСтвеност - и колко е важна бройката за една жена. И колко е мръсна тая жена, ако е имала повече от 3 мъже сека нощ. По логиката на тая статия отгоре, една проститутка на Околовръстното ше ви забие сичките с дълъг и шеслиФ живот! Понеже това очевидно не се случва, то си оставамс моите разбирания, че нито дължиата на живота, нито бройката са важни, а най-малко е важно дължината на кое беше там дето излизало от клетките ти..... а най е важно да знаеш кой си и дали си шеслиФ.....

Luna0102

"ако е имала повече от 3 мъже сека нощ." Тези с повече от 3 мъже на нощ би трябвало да живеят вечно и да са много шеслиФи :))) ама откъде ти идват на акъла такива думи.

Според мен не е важно колко дълго ще живее един човек , а как ! В крайна сметка никой не е вечен !

Да, но по-важното е жена ми също да чете тази статия :)

Мен ако питате, всичко е до ген, що се отнася до дължината на живота. Тук-таме по нещо може да спомага, но генът е най-важното.

Голямо глупости! Имам прабаби, едната от които остава вдовица на 29г.след Балканската война и с три деца. Никога не се е женила повече и доживя 91г. Както и останалите прабаби доживяха същата възраст с мъже. Така, че тъпотиите нямат край.

Това, че не се е женила не значи, че не е правила секс или някакъв вид заместител на секса!