Славея Сиракова отпразнува РД в планината

Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева прекара "един божествен рожден ден". Славея навърши 33 години преди дни.

Обратно в новината

Коментари - Славея Сиракова отпразнува РД в планината | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прочитйки заглавието си помислих за баба ѝ - също Славея Сиракова. А за брата на Наско Сираков никой нищо не пише - беше интересно.

Давай, Ломски, ръгай здраво питона в кафявата точка.

Изглежда нормално и по-естествено - да продължава в същия дух. И да внимава с кого се свързва, че порно напъните отпреди хич не ѝ подхождаха.

Ало, дирниците, спрете се вече.Коя е тази и защо ни занимавате непрекъснато с разни щерки и синчета , престанете .Време е вече тази територия да се изчисти от боклуците и да заприлича на държава.

Нели Делчева , що не спреш да пишеш тези измислени "лайф" статии . Хвани се с нещо по-смислено.

Тия па кои са?

Учудващо, но този път, според мен, новината горе-долу се е получила. Малко браво на редакторката, има какво да се желае, но нещата потръгват. Не е важно, че женицата от статията нищо не прави, освен жълтини и е там заради родителите си. Важното е, че е забавно и сравнително информативно. Ето, научихме, че станала на 33, ами чудесна възраст, направила една разходка до явно красиво място, браво за което - тук трябваше да се каже кое е, изглежда интересно. Има и лек намек за драма - на 33, но явно няма мъж, семейство, деца, не че има нужда от бързане толкова, но все пак. Има и лека интрига - едно иначе невзрачно момиче ходело с порнозвезда или там каквото, значи има в нея нещо привлекателно освен младостта, за човек, обръгнал на какво ли не. Само дето като се каже "има слухове" и работата много олеква, моля, избягвай го този израз. Та такива ми ти работи.

ДИР, щом си позволявате, да ни занимавате със сульо и пульо, известни само на мама и тате, то си понасяйте и критиките, а не да криете коментари!

Кои са изобщо тези хора???

Очаквай това след малко! :) :) Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам

В тази планина освен сирене на точилка с розови домати не знам какво ще яде момама.

Тези са за психодиспансера, начело с Илияна, жалко че ни занимават с луди!

котката им къде беше.Много е важно да знае целокупния български народ.

А аз бях в Дубайййййййййй.. Фръц, пръц, тръц, трът...

"А вечерта приключи със семейството и любимите хора." Ти си една от малкото хора в България, които знаят защо Цвети скочи от 6-тия етаж и да кажеш това? Кога ли ще слезе началника, да си събере версийте! После не се чуди защо ще останеш сама цял живот.;)

Който и да си ти, си голям ПРОСТАК! Повече няма нужда от коментар!

Голям ПРАЗ, ама много голям!

Да не би да се казва Алекс Ромски?

Ха да ни е честита новата БГ звезда!!! Звездността по наследство ли се предава?

Порното не прощава на никого. Дори и на Славея. Тя вероятно има изключително голям принос към РБ.

От цялата новина много ме заинтригува гаджето й. Дано не са скъсали, точно такъв им приляга за зет на Сиракови.

Дали са ни приятни или не, Илана и Наско станаха звестни, защото постигнаха значителни успехи в професиите си. Но дъщерите им.... съжалявам, но са пълен провал! Добре, че известните им родители са прекалено нарцисти и самовлюбени, иначе биха умрели от срам и разочарование!

Рожден ден в планината и гадже порно актьор. Мижи да те лажем!

Извинете, но коя е тази дама? Какво е направила, че се налага да ни занимавате с нея. Моята съседка отпразнува рождения си ден снощи в къщата си. Защо не го отразите. Със сигурност е направила повече полезни неща от Славейка...Вие, журналистите вече прекалявате...Явно сте учили журналистика в УНСС...

Бащата на момичето е платил да пишат за нея, за да си намери съпруг. После като се оженят пак ще плати да отбележат събитието.

Поредната Бг''звезда'' , и поредната ''новина'' за СНН. БРАВО НА Бг-МЕДИИ , ЗА БЕЗБРОЙНИТЕ ''ЗВЕЗДИ'' КОИТО ОТКРИВА В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ДЕН .

На кой му дреме за това?

Боже, няма отърване от това неприятно семейство

Айдееее.....След Мика Стоичкова и тази се навира да се чуе и види.